Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Anegdote i razne istinite priče

Guci ❤️ Moj brat nosi br.obuce 52.Rodjak koji radi u Partizanu izdejstvuje da povoljno kupi 3 para patika od Partizanovih kosarkasa.Odemo u Bg porodicno na neku svadbu i ujedno preuzmemo i te 3 ogromne kutije sa patikama.Cekamo na glavnoj autobuskoj bus za Nis,u momentu kad stize nesto se svi zbrzamo i smestimo.Kad smo stigli u Nis pitam majku i brata gde su kutije,oni se zbunjeno gledaju,kadar iz Male neveste-shvatamo da smo ih zaboravili na stanici.Brat place od muke-jedva nasao broj,resim da pozovem stanicu i pitam da ih neko nije slucajno nasao i prijavio.-Mislite na one 3 kutije zaboravljene na samom stajalistu?Do malopre je cela stanica bila zatvorena,putnici evakuisani-neko ih je prijavio kao mora da su neki eksplozivi u kutijama!Ko bi zaboravio onolike tri kutije?Evo policija ih je pregledala dok nisu ustanovili da su samo malo vece patike.Jel imate nekog u Bgu da ih pokupi?
2019 01 31
HahahahaHa, pa hit XD umirem
2019 01 31
Moja mlađa sestra i ja u gradskom prevozu. Ona je t s tada imala 3 godine. I piči neka seoska muzika, Jana ili tako nešto i ona počela da pevuši ( tatina žena aka njena mama je naučila) i ja joj kažem: ,, mala, prekini da pevaš ovu seljačku muziku.'' A ona, koja još ne priča dobro, mazi se, šuška, odgovara mi: ,,Seko, ti sad slušaš onu tvoju užasnu muziku gde mnogo psuju, samo zato što si tinejdžerka, kad porasteš, slušaćeš ovu normalnu.'' Ceo bus na dupe od smeha. Ja u tom trenutku punu 21 godinu, slušam Bad copy i Prti danonoćno :D
2019 01 31
😂 😂 Haha Ja sam ranije vodila malog od devera (brat od strica mog muza)uvek sa svojom decom... I jednom,mi na Tasu,suton,a iz zvucnika se cuje klasicna muzika... I Bane se osvrce,okrece I kaze:”Eee (pogled zalutalog jagnjeta)- sta ovo skripi?!” :)
2019 01 31
Ijao,br 52 :) A cujte ovo - malo pre no sto ce se tesko razboleti,moja mama je postila I resila da se pricesti I ispovedi u manastiru Rakovica. A dugo je spremala spisak svega sta ce reci I bila je jako uzbufkena zbog toga! A inace je bila stomatolog I malo slabije cula na levo uvo (od kompresora sterilizatora) I - kaze mama,dolazim ja, a avestenik je pokrio preko glave onom tkaninom,ono debelo,on nesto prica,ona me cuje lepo ...fokusirana na grehe... I kaze:Kako se zove? Mama misli -KO bre kako se zove?A,pa sigurno Spasitelj. I kaze - Isus Hristos! A on opet - Kako se zove? A mama kaze - Au.Aha,sigurno ce triput da pita. I opet kaze - Isus Hristos! A on digne onaj pokriv I kaze - TI bre!Kako se zoves ? A verovatno je mislio - wtf!Sta mi je Dosla ova sizpfrena:)
2019 01 31
> natasadjole: > Moje dve najvece anegdote su vezane za apoteku u centru grada. > Prva je-krenuli negde suprug,svekrva i ja.Muz vozi,svekrva drzi bebu pozadi,a ja na suvozackom.Stanemo preko puta apoteke i ja izadjem a oni me cekaju.Predjem ulicu,kupim u apoteci to sto mi treba,zurno pretrcim ulicu i uletim u auto.Dok sam jos pakovala novcanik okrenem se prema svekrvi da vidim jel beba jos spava.Kad ono,nit je moja svekrva nit moje dete😂i najzad zapazih pored mene namrgodjenog bradonju mrkog pogleda.Svi cutimo.Izletela sam kao furija bez reci,udjem u moj auto koji je bio ispred,ja sam dete probudila koliko sam se smejala!Isti auto,ista boja,jos i skupina ljudi u automobilima ista😂Takve stvari se ne zaboravljaju hahahaha
2019 02 01
Eee izgleda da sam ja sa apotekama u nekom ratu🙈sinocna situacija,naravno-apoteka.Otisla da kupim nesto za decu(zakacili prokleti roter virus).Dok sam oduzila kupujuci,na salteru levo od mene stoje tri muskarca,jedan stariji I dvoje mladjih!Desno od mene polica sa Durex-ima,nagnem se I sapnem "koliko vam je ovo ljubicasto kutija od Durexa?",misleci na ono sto reklamiraju,neki gel za zene,a ona me pita "na sta mislite?".A ja,sasvim normalno I bez saptanja(jer aman sapnula sam glavnu rec-DUREX) kazem:"pa ovaj orgasmic gel".Okrenem se levo-sva trojica me gledaju..uzmem kesu I izadjem,kao furija😂
2019 11 25
Hhahahahahahahaahaha..........sad tek citam neke od anegdota koje sam propustila. Oplakah sad i apoteku i Isusa Hrista! :') :') :') :') :') :') :')
2019 11 27
1 2 3 4