Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Anegdote i razne istinite priče

😂😂 To joj stalno govori najstariji sin, koji je godinu mladji od moje majke 😂 Pala pre neki dan i kaze- Vuce glava u zemlju! 😂 A, imunitet joj super, svi crkavamo od virusa, a baba izadje u kucnoj haljini po snegu da proseta i kad se malo zakaslje, odmah med konzumira i nista.. Secer joj bio na granici, smanjila unos kolaca i sve ekstra.. Jede krilca, cvarke, a masnoce u krvi nema, zato ja sa 48 kg od kad znam za sebe imam povisen holesterol 😂
2019 01 25
Zato što babac cepa životinjske masnoće a ne prerađevine i šećer. Bravo za bakutajner.
2019 01 26
> srebrna: > Zato što babac cepa životinjske masnoće a ne prerađevine i šećer. Bravo za bakutajner. Cepa ta beli secer i beli hleb samo tako, a kuvano ne obozava.. mleko navodno nije zdravo, pije litar.. njoj nista ne skodi 😉
2019 01 26
Ma babac mastodont, da je živa i zdrava i ja bih da se vređam na 93.
2019 01 26
> jacaikaja: > Baba svekrva je rodila neplanirano svog treceg sina, mog muza (u stvari, nije mi muz, jer nismo vencani) u 40.godini, ja imam 42, on stariji 13 od mene (ali je tek skoro sazreo) A pa dobro, bitno da je sazreo :")
2019 01 26
Hehehe Baba mog muza Ima sada 84:) Baba Buca Dan posle nase svadbe,budim se ja,ccc,skoro podne 😮🤠a trudna,4.5mes Cujem nesto suska u sobi,ulazim,a baba Buca odmota po malo,odskrine i zaviruje u svaki poklon...I komentarise sama za sebe sta je I od kog li je... Ja se zgranem i pomislim Kako je trebalo muz I Ja da otvaramo
2019 01 26
I da bih joj po kazala koliko mislim da je to neumesno,udjem I kazem - Evo,sad cu da otvorim da vidite,ako vas bas toliko zanima...o otvorim sve...ali ona to uopste nw shvati lose, nego se odusevi... Kasnije,kad smo se jos bolje upoznala,Ja vidim koliko ona voli da neko njen Ima...da dobije.....ona sama nije imala...eto :)
2019 01 26
I postane mi bas draga bakica:)
2019 01 26
Moje dve najvece anegdote su vezane za apoteku u centru grada. Prva je-krenuli negde suprug,svekrva i ja.Muz vozi,svekrva drzi bebu pozadi,a ja na suvozackom.Stanemo preko puta apoteke i ja izadjem a oni me cekaju.Predjem ulicu,kupim u apoteci to sto mi treba,zurno pretrcim ulicu i uletim u auto.Dok sam jos pakovala novcanik okrenem se prema svekrvi da vidim jel beba jos spava.Kad ono,nit je moja svekrva nit moje dete😂i najzad zapazih pored mene namrgodjenog bradonju mrkog pogleda.Svi cutimo.Izletela sam kao furija bez reci,udjem u moj auto koji je bio ispred,ja sam dete probudila koliko sam se smejala!Isti auto,ista boja,jos i skupina ljudi u automobilima ista😂Takve stvari se ne zaboravljaju
2019 01 27
Ahahahahahahahhahaha, još ako je i taj čekao ženu iz apoteke, bio bi najveći hit :D
2019 01 27
:) Ijaooo Pa sto se namrgodio covek bzv :) Nisi mogla brze :") :") :") :") Haaaj a muz, je li video d asi potrcala drugom :)
2019 01 27
Taj u drugim kolima je cekao svoju iz shopinga 😂 ..Jedno sat, bar..
2019 01 27
Mislim da ni oni nisu znali sta ih zadesilo,al verovatno ukapirali kad sam usla u auto ispred😂
2019 01 27
Mislim da ni oni nisu znali sta ih zadesilo,al verovatno ukapirali kad sam usla u auto ispred😂
2019 01 27
Sad sam se vratila sa roditeljskog i popadali smo od smeha. Priča nam učiteljica da su na testu iz Sveta oko nas imali pitanje mužjak, ženka, mladunče. I jedno dete je na pitanje (nacrtana slika gusana, guske i guščeta) odgovorilo: Gusan, Guska, Guči.
2019 01 30