Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se cenjkate?

I ja nekad pitam da li je to zadnja cena,a ja uvek dajem popuste iako su mi cene dosta niske. Često napravim i rasprodaju po smešnim cenama samo da se rešim viška odeće.
2019 02 04
Devojke, i ja isto ponudim koliko smatram da je ok Pogotovo ako je nesto ovde 5.000 a trenutna aktuelna cena u radnji je 2.500 ja ponudim 1.500 do 1.800 u slucaju da je noseno i dobijem odgovor “Ali ja sam kupila kad je bilo 5.000 “ Nekad mi se svidi umirem dok ne kupim dala bi i 6.000 hahha
2019 02 04
Meni se npr. diže kosa na glavi kada traže za 50% ili više nižu cenu. Na takve upite ni ne odgovaram. Brate mili, da sam mislila da prodam po duplo manjoj ceni, onda bih takvu cenu i stavila. A ako već možete da kupite istu stvar u radnji po povoljnijim uslovima, ne vidim razlog da ovde moljakate prodavce da vam izađu u susret. Pravac u prodavnicu, pa kupite novo, sa etiketom, uz mogućnost povraćaja robe i novca. Još kada mi za proizvod koji košta par stotina dinara prepolove cenu, dođe mi da im ponudim za džabe, sa sve gratis poštarinom i poklonom po izboru :') Treba biti umeren pa i u cenkanju. S druge strane, neka svako formira cenu kakvu želi, kome se ne sviđa ili ko može da nađe povoljnije neka zaobiđe takvog prodavca.
2019 02 04
Mislim da nisi u pravu, jer mi se vise puta desilo da prodavci pristanu za 50 procenata nizu cenu. A i sto ne odgovoris geesis. Ja kad mi se nesto svidi i prodavac kaze poslednja cena je ta i ta, kupim i po toj i to mnooogo puta.
2019 02 04
@mmikalacki, meni se ne dize kosa na te stvari. Uvek odgovorim na bilo kakav upit, ma koliko besmisleno pitanje bilo (a to ne smatram besmislenim). Ne smatram moljakanjem upit za smanjenje cene. Da, treba biti umeren, ali imajmo u vidu da dobar deo clanova ovde nije umeren sto se cena tice. Deo njih i napumpa cenu pa pristane na vise od -50% jer bi to bila realna cena. Itd...
2019 02 04
> mokelem: > Devojke, i ja isto ponudim koliko smatram da je ok > Pogotovo ako je nesto ovde 5.000 a trenutna aktuelna cena u radnji je 2.500 ja ponudim 1.500 do 1.800 u slucaju da je noseno i dobijem odgovor > “Ali ja sam kupila kad je bilo 5.000 “ Nekad mi se svidi umirem dok ne kupim dala bi i 6.000 hahha Vidim cita se tema Precenjeno Part 2 :) Ili clanice stave cene fixne i tad ne pitam da snize...
2019 02 04
Kao što Spotter napisa u temi Precenjeno part 2 "ako vam je preskupo, prošetajte do radnje". Čemu polemika? Much ado about nothing...
2019 02 04
Uvek spuštam cene, koje su svakako niske, jer su o o samoooo stvari, samo krpice, samo materijalno. Meni se isplati u svakom slučaju, imam za slatkiš bebi i cigarete svaki dan, nekad bude i za Mek i bioskop :D svako zaslužuje da bude lepo obučen i zato volim ovaj dajt, mnogoooo lepih stvari po niskim cenama, ako znaš da kopaš kao u SH radnji :D
2019 02 04
Ne radi se o tome...Meni je sasvim ok da mi neko da svoju ponudu,ne ljutim se...Mozda nekome ta stvar ne vredi koliko meni vredi,pa zato daje tu ponudu...Nekada dam popust ,za nesto ne dam ...A nekada mi bas zafali kinta za nesto drugo, pa prihvatim ponudu kolika god da je...Igra mi....Ne mogu da ocekujem da svi razmisljaju isto,ali svkako ne ocekujem arogantni odgovor..
2019 02 04
> mmikalacki: > Kao što Spotter napisa u temi Precenjeno part 2 "ako vam je preskupo, prošetajte do radnje". Čemu polemika? > Much ado about nothing... Nije problem, ali onda te ženske sa cenama do neba neka ne kukaju i ne šire dezinformacije kako prodaja na sajtu ne ide i kako bi svi da menjaju. A ima takcih mračnjakuša milion kako se stalno žale da im ne ide prodaja, ali da one nisu tu da zarade, nego da se oslobode stvari. Ma, važi... prodaja ide super i ko nije alav, radiće dobro, a kome je cilj da oslobodi orman, taj će i pokloniti, koliko god da je plaćena stvar 1976.
2019 02 04
> Debela_devojka: > > mmikalacki: > > Kao što Spotter napisa u temi Precenjeno part 2 "ako vam je preskupo, prošetajte do radnje". Čemu polemika? > > Much ado about nothing... > Nije problem, ali onda te ženske sa cenama do neba neka ne kukaju i ne šire dezinformacije kako prodaja na sajtu ne ide i kako bi svi da menjaju. A ima takcih mračnjakuša milion kako se stalno žale da im ne ide prodaja, ali da one nisu tu da zarade, nego da se oslobode stvari. Ma, važi... prodaja ide super i ko nije alav, radiće dobro, a kome je cilj da oslobodi orman, taj će i pokloniti, koliko god da je plaćena stvar 1976. da..
2019 02 04
Ali i za net prodaju treba biti inteligentan pa prodati stvar iz proslih kolekcija, a kad prodajes stvar kad je snizenje aktuelno mislim da nisi najbrži od svih macica sto kazu Amerikanci....
2019 02 04
Ne, ali mozemo da pisemo o tome bar na onoj drugoj temi:) A trebalo bi otvoriti i temu Potcenjeno jer neke clanice prodaju top stvari za male pare. I ja sam kupila Balasevic, Lunu za cenu Zare itd
2019 02 04
Nikako se ne cenjkam, glupa sam za to i sramota me je. Pitam ponekad da li je poslednja cena, ali ne predlazem svoje cene koje su prepolovljene i slicno. Sve sto je, po mom licnom misljenju, precenjeno- zaobilazim koliko god da mi se svidi.
2019 02 04
Ovo je sajt za prodaju i uglavnom je polovno, sasvim je ok da pitas da li je cena fiksna. Danas su postarine uzasno skupe, spustiti za 100 dinara ili 200 ne znaci nekad mng ako ce taj artikal da se proda. Ali sto si ti napisla kad stave cenu dva puta skuplju nego u radnji, dodje mi da ih pitam jel moze za dzabe hahahhaha. Svi mi hocemo da zaradimo ali budimo nekad ljudi
2019 02 05