Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se cenjkate?

Ne vređa me sko mi ponude neku nižu cenu koju mogu da plate.. Naravno ako je ta niža cena realna... Dosta puta spustim i sama cenu pa se članice iznenade kad im stigne paket pouzećem.. Ja kad kupujem retko pitam za popust.. Jer i kad sam ga tražila nikad ga dobila nisam.. Ni 200 din.. Iskreno ako vidim, osetim da je članica ok i sama joj ponudim popust.. A ako mi se učini da je bezobrazna i drska pritom dokona, tada ni za punu cenu takvoj članici neću da prodam predmet..
2019 02 05
Moj utisak je da i za ovu kao i za sve druge stvari važi ona stara poslovica "koliko ljudi toliko ćudi". Kod mene je uvek sve ok kada su ljudi pristojni, oni drugi su izazov koji je nepotreban ali nužan na žalost. Potpuno je ok da kupac ponudi cenu koju želi / može da plati, da prodavac to prihvati ili odbije. Hvala lepo, želim ili ne želim sa obe strane. Divota😊 Ono što ne razumem jeste "ubeđivanje" ili šta god bila taktika koja podrazumeva- koliko nešto košta u Americi, na xx sajtu, link od drugog člana, danas na sniženju itd. Odlično, kupite tu i svi smo zadovoljni. Čemu patnja😁
2019 02 05
Pa, to je samo da osoba koja prodaje na sajtu polovne robe nešto po jako visokoj ceni, vidi koliko je alava, bahata i nerealna. Ljudi rade za 30 000, zato i kupuju polovno. Polovno bi trebalo da bude jeftinije, nego u radnji..
2019 02 05
Ljudi rade za razne plate, ali manje ih radi radi za visoku sumu novca i to je činjenica. Bahato je i alavo prodavati stvari po višoj ceni, nego u radnji. Tema Precenjeno postoji baš da se takve članice ne bi ovajdile od nekih devojaka koje nisu primetile aktuelna sniženja i ne prate cenr novih stvari. Nikoga ne nazivam nikakvim imenima, to su karakterne osobine pojedinih ljudi, tako se kaže alavi na pare :D ali tema je druga, pa se povela priča o tome kako se takvi članovi uvrede kad pitaš za nižu cenu.
2019 02 05
Što se mene tiče ne libim se da pitam za popust, obično pitam članicu koja je najniža cena, mada povremeno i sama ponudim neki iznos koji smatram realnim. A kada su moje stvari u pitanju znam da je mnoge članice sramota da ponude koliko imaju pa povremeno i sama stavljam ŠOK cene. I mogu vam reći da se sve zaista brzo i proda. To su za mene samo krpice, nemaju nikakvu emotivnu vrednost i nemam problem da im stavim neku smešnu cenu. Čisto primera radi: imam na profilu Guess sandale koje sam kupila u afektu kad se taj model tek pojavio i platila ih otprilike 16.000din ako se dobro sećam. Ne znam šta mi bi da ih kupim kad ne volim platforme. Eno ih na profilu, bukvalno su kao nove i stavila sam im cenu 8.900 ali iskreno kada bi neka članica ponudila i 3.500din prodala bih ih za tu cifru bez ikakvih problema! x-) 8-)
2019 02 05
Loki patim sto nemam manju nogu za one tvoje Massimo Dutti cizme, bozanstvene su i prelepe. I stvari su ti divne i povoljne jer vrv ne zivis od ovoga:) Naravno da svako moze da prodaje za koliko hoce, kao sto i svi mi imamo slobodu da to ismevamo i komenatrisemo i sigurno necu nikog da pitam za dozvolu:)
2019 02 05
A na stranu sto mi nije jasno ko kupi Furla torbu za 35.000 ovde recimo kad mozes do Pandorfa da odes i kupis za 15.000. A i ovde su aktuelni modeli iz outleta, nisam do sad videla neku iz ekskluzivnih radnji. A poznato je da su modeli različiti. Tako sam otisla do Beca na 2 dana i kupila 2 stvari koje mi trebaju.
2019 02 05
> MARIJANA832: > Loki patim sto nemam manju nogu za one tvoje Massimo Dutti cizme, bozanstvene su i prelepe. I stvari su ti divne i povoljne jer vrv ne zivis od ovoga:) > Naravno da svako moze da prodaje za koliko hoce, kao sto i svi mi imamo slobodu da to ismevamo i komenatrisemo i sigurno necu nikog da pitam za dozvolu:) Hvala, hvala.... Mislim da retko ko ovde živi od prodaje na Krpicama. Ali definitivno problem stvara to što članice u cenu predmeta uračunaju i neku emotivnu vrednost koju to nešto ima za njih. x-) Iskreno, najslađe mi je kad prodam nekoliko stvari ovde i stavim te parice sa strane pa odem i od tih para kupim sebi ili deci opet nešto novo. Žensko ludilo hahahahaahaha :') :') :') :') :') :')
2019 02 05
Ja slabo sta imam za prodaju jer sam diklater teski ali kad prodam pevam isto.
2019 02 05
Ne cenjkam se nikada, ni u prodavnicama, ni po internetu. Znam da ima ljudi koji to obožavaju ali iskreno, niti mogu niti želim to da razumem. Uglavnom napišem u samom oglasu da je cena fiksna, da bih sebi poštedela živce oko osoba koje nemaju nikakav kompas i daju sebi za pravo da one određuju cene mom predmetu. Ukoliko nisam naglasila da je cena fiksna i neko me pita da li može jeftinije, u 90% slučajeva pristanem i snizim. Ali kad mi devojka/žena uleti u inbox i za stvar koju prodajem za npr. 3000 bez srama i blama sama ponudi cenu 500 din - ili neću ni odgovoriti ili ću odbiti. Govorim o lično svojim stvarima, koje smatram da realno vrednujem, tuđim se cenama ne bavim. Uglavnom - koja god da mi je cena predmeta, s razlogom je postavljena, ako je nekome skupo - nek izvoli pa kupi na drugom mestu, nikoga ne vučem za rukavi. A da sam dobila ovakav upit za bundu od 8000 da dam za 5000 manje .- ni ja sigurno ne bih odgovorila, jer mi je baš bezobrazno. Ok, možda nova jeste 4500 ali je osobi koja je prodaje sentimentalna vrednost mnogo veća i razmišlja - volim ovu bundu ali ako je prodam za 8000 ne bi mi bilo žao da je se odreknem. :') Znači - cena ta sa razlogom, ne vidim zašto bi je davala jeftinije i to ni manje ni više 5000 jeftinije, ako misli da za 8 može da je proda. Opet kažem, ne ulazim nikada u razloge zašto ko šta koliko ceni, ovo je samo moje mišljenje o cenjkanju. :")
2019 02 05
Uff sa tim cenkanjem nemam srece npr kao prodavac ... Najvise zato sto vrlo cesto spustam svoje cene . Vrlo su nize nego sto inace vrede... sto kaze jedna gore clanica neko prodaje papuce za 1000 ja svoje cizme jedva cekam da neko kupi za 2000 . I onda se neko javi i pita jel moze za 1000, pa i ja bih volela da sam ih kupila bar za 3000 a kupila sam ih za 100 e u butiku. I naravno da kada je potreban novac tezite ka tome da prodate po vrlo niskoj ceni koja je donekle korektna i cenkam se gore dole 200 -300 dinara sa odredjenim stvarima. Plus i dajem popuste i poklone uz jednu kupljenu druga neka u zavisnosti od potrebe gratis... Ali zeneee , sa cenkanjem ili bez prodaja vrlo slabo ide ...
2019 02 06
1 2 3