Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako se cenjkate?

Devojke, zanima me kako se vi cenjkate? Ja npr ponudim cenu koju smatram ok, a ako mislim da je cena ok nista ne pitam vec kupim tako. Devojka jedna prodaje bershka bundu za 8.000, a nova je 4500 ja sam joj ponudila 3.000 recimo nije mi odgovorila. Cini mi se da se prodavci bas uvrede kad im ponudis nizu cenu, sto mi je neverovatno. Pa meni su za parfem koji na snizenju kosta 13.000, ja ga cenila 8.000 nudili 2.000 i zaista se nisam uvredila. Valjda ovo treba da bude igra i zabava....
2019 02 04
Ja bas ne znam da se cenkam,ali kad mi kupac ponudi cenu najcesce prihvatim i ne ljutim se naravno,jer stvari ako mi stoje nemaju nikakvu vrednost,ovako bar napravim msta u ormanu i svi srecni. :)
2019 02 04
Meni neki prihvate a neki se silno uvrede kao da im trazim na poklon. Naravno, kad za nesto smatram da ne vredi zaista ne zelim da platim toliko. Npr juce jedan lik prodaje papuce obicne nove za 1000, ja mu ponih 600. Ajde mozda sam i ja preterala ali da je rekao ne moze ispod 1000 kupila bih jer mi bas trebaju. Znate sta je odgovorio ??????? E vala necu ti kupiti nikad a stoje od 2017. godine:)
2019 02 04
Obozavam da se cenjkam, ne vredjam se kad mi neko ponudi neku smesnu cenu jer nikad se ne zna, mozda meni bas pritreba novac pa onda dam posto poto. Medjutim desava se i da odbijem ponudu jer znam da ce otici po vecoj ceni ako se strpim. A ja kad kupujem, ponudim cenu, prodavac kaze da ne moze, ja kazem-okej, ja nudim toliko, ako se predomislite javite se da uplatim novac i saljete danas. I obicno se jave. :) Ako se ne jave posle dan, dva, ja onda ponudim svoju neku realnu cenu ili kupim po njihovoj. Skoro sam ovde videla sat za 9000din. Ja pitala za zadnju cenu, kaze zena 8500din. I ja rekoh nudim 8, pa se javite. Medjutim za desetak min.procackam i nadjem isti na KP za 65e, sto je oko 7900din. Nista, pitam i tamo koja je poslednja cena, kaze fixna. Zenici ovde odmah javim da odustajem od kupovine ipak, a njemu kazem dobro ako je fixna, ali ja nudim 60e najvise i ako zelite dajte broj racuna da odmah uplatim. I popustio je. :) Tako da sve je to trgovina-nema ljutis. :)
2019 02 04
Xaxax pa da slazem se, a najvise se ljute oni koji žele da povrate sav novac koji su dali xaxa. Npr cipele Antonella Rossi prodaju po ceni sa snizenja i to solidno noseno. Jedna na Limundu prodaje bundicu za 6000, niko nije kupio ja ponudim 2500, kaze ona idite negde drugde kupite. Ja ne dajem ispod 6.000. Rekoh u pravu ste idem u butik direktno za 4500 :") Xaxa ni ja se ne vređam zaista. Evo danas cekam da dođe kupac cizmica sa Lalafo, a ovde niko nije pitao za njih godinu cini mi se.
2019 02 04
Marijana..Isto.Koliko god da su stavili cenu ,ja dam ponudu.Nekada i bude dupla nize....Naravno kada dajem ponude ,vrlo sam informisana koliko sta kosta.O daaa kako umeju da se uvrede.Pa krenu da pricaju koliko je neto kostalo i bla bla.Nekada, tjj jednom sam dala ponudu,od koje me je onako blago bilo sramota, posto je cena bila i vise nego ok,ali u tom trenutku nisam mogla da platim vise... Uopste ne kapiram da se bilo ko vredja na ponudu.....
2019 02 04
Imam dve velike cerke i zatrpani smo garderobom, pa stavljam niske cene i ne vredjam se sto neko trazi nize, na meni je da prihvatim ili ne prihvatim. Polazim od toga da je svako stavio svoju cenu sa razlogom, pa ako neko ceni nosen kaput 6000, necu traziti za 2000, jer mi je logicno da nece prodati za toliko, tako da ne gledam ono sto mislim da je precenjeno ili ja ne bih dala priblizno toliko. Nekad ponudim malo nizu cenu ili cekam rasprodaje da kupim nov predmet koji cu probati i videti uzivo kakav je, jer ovde opisi cesto nisu realni i cesto ne mogu da probam predmet, a i ne maltretiraju mi se clanice za probu (mnoge se ljute). Ako rade razmene, pogledam im omiljene predmete i ponudim takve stvari, koje uglavnom i nisam postavila.
2019 02 04
Xaxa vala bas.....
2019 02 04
Ne umem da se cenjkam i ne umem da se uvredim na ponudu 😁. Dakle, kod mene je sve dozvoljeno pitati a kad kupujem pitam da li je poslednja cena, ako odgovara uzimam ako ne zahvalim se i toliko. A volela bih da naucim, jer ljudi ja i nanogicu u Grckoj, koji cu trgovci rodjeni kupujem po istaknutoj ceni! Doduse svasta tako u zivotu dobijem i da ne pitam, ponude ljudi sami popust pa se valjda napravi ravnoteza 😉.
2019 02 04
Ako sam u skripcu s lovom, a bas zelim to nesto, ponudim koliko trenutno mogu da platim, ako prihvati-prihvati, ako ne-hvala, molim dovidjenja. Kad meni ponude, ne vredjam se, naravno, boze moj, pa nisam od secera...Doduse, skoro sve cene sam spustila na po 200 din, tako da nema sta da mi nude sad :)
2019 02 04
Ja uglavnom pitam da li je to zadnja cena ako ne pise da je fiksna. A kod mene su uglavnom sve niske ali ako neko pita za nize pristajem samo da se resim viska i svi zadovoljni. 😊
2019 02 04
> MARIJANA832: > Devojke, zanima me kako se vi cenjkate? Ja npr ponudim cenu koju smatram ok, a ako mislim da je cena ok nista ne pitam vec kupim tako. > Devojka jedna prodaje bershka bundu za 8.000, a nova je 4500 ja sam joj ponudila 3.000 recimo nije mi odgovorila. > Cini mi se da se prodavci bas uvrede kad im ponudis nizu cenu, sto mi je neverovatno. Pa meni su za parfem koji na snizenju kosta 13.000, ja ga cenila 8.000 nudili 2.000 i zaista se nisam uvredila. > Valjda ovo treba da bude igra i zabava.... Delim tvoje misljenje
2019 02 04
> MinaMasa: > Ako sam u skripcu s lovom, a bas zelim to nesto, ponudim koliko trenutno mogu da platim, ako prihvati-prihvati, ako ne-hvala, molim dovidjenja. Kad meni ponude, ne vredjam se, naravno, boze moj, pa nisam od secera...Doduse, skoro sve cene sam spustila na po 200 din, tako da nema sta da mi nude sad :) ..evo ja se jednoj clanici upravo zahvalila, molim, dovidjenja :) ;)
2019 02 04
> Borovniica: > Ja uglavnom pitam da li je to zadnja cena ako ne pise da je fiksna. A kod mene su uglavnom sve niske ali ako neko pita za nize pristajem samo da se resim viska i svi zadovoljni. 😊 Takodje,relativno niske cene ali opet mi relativno traze razmene uglavnom.
2019 02 04
Ja uvek izadjem u susred da spustim cenu kao prodavac, ako ne cenu onda se makar ponudim da platim postarunu 😊
2019 02 04
1 2 3