Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta kupujemo po radnjama?

Setkala se ovih dana po gradu i pocnem da ulazim po brendiranim radnjama po Knezu.Ne da bih kupila ,nego sam zagledala,savove ,etikete ,:) materijale itd...Usla sam u npr Liu jo radnju...Blago receno sam bila zabezeknuta...Savovi na stvarima negde idu u cik-cak,etikete izuzetno lose upakovane s jedne starne zasivene s druge ne,na drugoj zsiveno drugacije...Ulazim u Boss,manje vise dobro upakovane stvari ali isto na odredjenim etiketa kao da je zakacena heftalicom...U Fashion &Friends-u,uzimam u ruke muske Diesel patike,isti model ima moj sin i nisu kupljene ovde,a da ne pricam da ih imamo vec dve godine..Uporedjujuci kvalitet, nebo i zemlja....I da Vas dalje ne davim...Nekako se pitam da li je najsigurnije kupovati kod Kineza,ono ako nista drugo bar znamo da je sigurno kinesko :')
2019 03 09
Ni kod Kineza više nije samo kinesko, dok po brendiranim buticima svaka druga stvar jeste kineska. 😉😊 Ne u svim, ali u većini da.
2019 03 09
Plus, kod nas ipak dolazi najgori otpad šatro brendirane garderobe, pa tako i svega ostalog. Kao najprostije primere navodim Coca Colu I Milka čokolade- ono od preko i ovo kod nas, niđe veze. Kod nas je brendirana garderoba i obuća ona koja se "dovršava" u Koreji, Kini, i sl. gde je radna snaga najjeftinija, pa koliko para toliko i muzike. E, sada, to što mnogi "zablentave" sebi u glavu da su to sve pravi originali, to je već njihov "problem", odnosno neznanje. Nike Air Max nekada i sada, od preko i ovde, nebo i zemlja bre!
2019 03 09
Ni kinezi vise nisu naivni 😂😂 Ponekad nadjem jeftinije stvari u odredjenim radnjama nego kod njih
2019 03 09
Jest' bre "nabili" cene haos.. 😁😁😁 Ranije kada ti neko kaže "Imaš to kod Kineza" bukvalno potrčiš da za džabaka kupiš jer se brzo rasproda, a ovo sada je..... Dakle, nisu ni Kinezi više glupi- em se kod njih pakuju šatro originali, em da oni prodaju za Dž- neće da može više... 😁😁😁
2019 03 09
Meni je najbolji pokazatelj jedna majica iz Zare koju sam btw kupila ovde za 400din. I to je nova bila, Made in Portugal. Naravno ne kupljena jod nas. Pohvalim se koleginici a ona ostade ceo minut u šoku. Kad je došla sebi kaže mi da ima istu ali da ne može da se meri po kvalitetu. Donese sutra tu njenu da uporedimo. Prvo što je Made in China, kupljena u Knezu, u njoj nije bilo 200g težine dok je ova moja poprilično teška. Pamuk je gusto tkan i deblji dok je njena bila skoro providna i razvučena. I posle neko kaže da nema razlike za koje tržište se proizvodi. Ima itekako a mi smo na samom dnu lestvice nažalost
2019 03 09
> lokibg: > Meni je najbolji pokazatelj jedna majica iz Zare koju sam btw kupila ovde za 400din. I to je nova bila, Made in Portugal. Naravno ne kupljena jod nas. Pohvalim se koleginici a ona ostade ceo minut u šoku. Kad je došla sebi kaže mi da ima istu ali da ne može da se meri po kvalitetu. Donese sutra tu njenu da uporedimo. Prvo što je Made in China, kupljena u Knezu, u njoj nije bilo 200g težine dok je ova moja poprilično teška. Pamuk je gusto tkan i deblji dok je njena bila skoro providna i razvučena. > I posle neko kaže da nema razlike za koje tržište se proizvodi. > Ima itekako a mi smo na samom dnu lestvice nažalost Upravo tako.
2019 03 09
Da, za nase trziste uglavnom ide skart :( Losije ukrojeno, siveno, losiji materijal, a zbog marke naduvane cene.
2019 03 09
> LadyBlye: > Plus, kod nas ipak dolazi najgori otpad šatro brendirane garderobe, pa tako i svega ostalog. Kao najprostije primere navodim Coca Colu I Milka čokolade- ono od preko i ovo kod nas, niđe veze. > Kod nas je brendirana garderoba i obuća ona koja se "dovršava" u Koreji, Kini, i sl. gde je radna snaga najjeftinija, pa koliko para toliko i muzike. E, sada, to što mnogi "zablentave" sebi u glavu da su to sve pravi originali, to je već njihov "problem", odnosno neznanje. > Nike Air Max nekada i sada, od preko i ovde, nebo i zemlja bre! Moram da dodam i nutelu, u nemackoj sam je jela, nidje veze od ove ovde
2019 03 09
Ja zaru bas volim, svidja mi se 80% krojeva..i najcesce to i gledam. Neke stvari mi samo nisu jasne oko cena..ajde razumem da je Spanija kao zemlja porekla kompanije mnogo jeftinija, da za razlicita trzista razlicito i dizajniraju..ali da iste cipele ovde budu za 20 eura skuplje nego u Dubaiju to mi nikako nije jasno ,:( Naravno, kvalitet mi smo C klasa, to je jasno kao dan
2019 03 09
Ne samo Nutela, Lili, nego sviii slatkiši. O Milka čokoladama, mozart kuglama, čak i Kinderu da ne pričam. Ali nutela čak ni u Nemačkoj nema isti ukus kao izvorna iz Italije, meni makar
2019 03 09
Istina sve ovo o slatkišima, sokovima... Nisam neki ljubitelj slatkiša, jedno tri meseca nisam ih uopšte jela ali počela sam nedavno opet povremeno da ih jedem, i najiskrenije Nutelu uopšte ne volim pogotovo ne ovu koja se kupuje kod nas po, za mene lično, nenormalnoj ceni za onolicko pakovanje. Volim mnogo Rafaelo kuglice od preko, nisu uopšte toliko slatke kao ove kod nas koje se kupuju, takođe ista priča je i sa Ferero kuglicama, mislim da je tu isti proizvođač, nisam sigurna. O Rauch sokovima da ni ne pričamo... Coca Colu sam dala samo kao primer, inače je ne pijem nikako, ali pre nekih par godina jesam onako povremeno po jednu limenku leti u mesec dana 😁😁 Ono iz Nemačke kada sam probala krenuli mi oni mehurići kroz nos bukvalno, ista priča je bila i za Sprite... Ooodosmo mi sa garderobe i obuće na hranu, a "ko o čemu baba o uštipcima".. 😂😂😂 Za odeću nisam toliki expert, mislim ovo brendirano, ali znam da kada srpska baka odgoji domaće piliće, patke, ćurke i guske, a srpski deka prasiće, jagnjiće i td.- pa, Bome, slobodno mogu reći da smo tu N° 1 po kvalitetu mesa. 😉😊😊
2019 03 09
Moram da priznam da baš iz ovog razloga svratim ponekad u second hand. Kvalitet odeće često bude mnogo bolji nego po našim buticima. A nađu se stvari u besprekornom stanju.
2019 03 09
> AppleRed: > Moram da priznam da baš iz ovog razloga svratim ponekad u second hand. Kvalitet odeće često bude mnogo bolji nego po našim buticima. A nađu se stvari u besprekornom stanju. Takođe, i ja sam nekoliko puta u SH našla super trenerke baš povoljno i kvalitetne, koje ovako inače koštaju duplo skuplje. Svakako uvek pre nošenja sve perem i nisam od onih "gadljivih" na nešto probano, malo nošeno, a ima i novih stvari u SH... Uostalom, i po brendiranim buticima jednu trenerku (ili bilo šta drugo) pre nas proba "zilion" njih, plus toga prodavačice neretko nose stvari iz radnji u kojima rade, vrste etiketu i šibnu nazad u prodaju kao "novo".
2019 03 09
Znam da postoji klasa za nase trziste koja je nikakva,ali ovo toliko lose sve izgleda,odnosno kvalitet da sam se zapitala da li je uopste original.Ili neka druga ili treca klasa kopije:-)))),cak ne ni prva..U Liu jo se ne razumem,nisam nikada bila u njihovoj radnji u inostranstvu da bih znala...Ali nesto sto nosi takvu cenu,mora da ima odgovarajuci kvalitet,koji ova radnja u Knezu nema...Pipnem Desigual jaknu u Fashion&Friends-u,koja pozamasno kosta,kao najobicnija krpetina,jbt pa majice obicne Desigual koje sam imala,koje nisu ovde kupljene su svemir za tu jaknu...Mislim niko od nas ne mora da se razume u neki brend,dovoljno je samo uzivo da vidite i pipnete neku krpu,sve je odmah jasno..
2019 03 09
1 2 3