Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smoked ili not so smoked :)

Kod nas sam samo ja pušač, ali ne pušim u stanu,tako da tih briga nemam. U ormar stavljam one kokolino džakcice i lavandu, ali ja lavandu volim ☺️. Kokolino džakcici su super.
2019 03 18
Ima fazon za ormane koji sam ja ranije stalno koristila...Na vatu prsnete omiljeni parfem i stavite u orman...Tj na nekoliko parcica vate,pa rasporedite..Super je stvar...Kada ispari,opet isti postupak
2019 03 18
Meni ovo sa vodom i omekšivačem deluje super, tako da ću sutra to baš probati. :) :)
2019 03 19
Ne podnosim miris duvana i bilo kakvih izlučevina na odeći koju kupujem i hvala Bogu do sad sam uvek kupila mirisno i čisto . Isto tako i šaljem i trudim se da i ono oprano što baš dugo stoji operem pred slanje . Kad ne stignem, baš se iznerviram i i izvinim se što je oprano davno. I obuću namažem Hemelovom pastom da bude mirisna i čista. Nepušač sam, a suprug puši čak i elektronske u dvorištu ili na terasi jer mi i to smeta. ;) U dnevnoj gde primamo goste kojima ne branimo da puše , nemamo plakare s odećom. Najgori su bivši pušači .. "čista" sam već 15 god. :) Koristim Cocolino tamno plav omekšivač kojeg duplo doziram i sav veš iz ormara dugo mirise. Kćerka mi je na farmaceutskom pravila neke vrećice s mešavinom nekih trava koje teraju insekte i imaju fin miris, ali ne i jak , a nije na bazi lavande.Uvek se bojim moljaca . U sobi gde su plakari s odećom niko ne boravi , tamo držim još i velike saksije s cvećem preko zime, a u prozorima cvetnice , koje verovatno utiču (kiseonikom) da osveže vazduh + često otvaram prozore a greje se minimalno. To u stanu nije moguće, znam , jedino ko ima veći prostor u kući. Imamo ljubimce ( samo jedan je baš u kući jer je mače) ali i rolere za skidanje dlaka , one lepljive koji se peru i budu ponovo lepljivi . Ne podnosim ni dlake na odeći .. 8-) Ni u Crveni krst se ne može odneti neoprana , izgužvana, dlakava odeća pa mi nije normalno da takvu ovde neko prodaje. Nisam gadljiva, to je stvar kulture i principa.
2019 03 19
O, Maculi, dupli omekšivač, iživljavanje 8-) šalim se, naravno :D
2019 03 19
Gde kupujete ove kesice? Ja sam pušač ali stvari koje prodajem ne stoje u prostoriji u kojoj se puši. Uredno su oprane i spakovane. Jedino se može desiti da nisu sveže oprane pa ne mirišu. Ukoliko imam vremena do slanja, osvežim ih ali kupci uglavnom očekuju slanje odmah pa je to često neizvodljivo.
2019 03 19
Ja ih kupujem na pijaci kod mene.Nema ih ovako po marketima,nisam vidjala.
2019 03 19
Hvala! Pokušaću da ih nađem u mom gradu.
2019 03 19
Oooo, divno ! Maramice bi mogle da smanje tu duplu dozu omekšivača . :) Potražiću ih i ja , a inače isti taj omekšivač koristim. Najbolji je ! :")
2019 03 19
U stanu pusim u kuhinji jer nemam terasu, u kuci van kuce, gosti su izuzetak naravno. Svakog leta na moru kupim gomilu sapuna za 1-2, ne znam zasto to radim, ali radim ,:) i njih svakako drzim u ormaru. Pranje pre slanja zbog stajanja i to bi bilo to. Mislim da su i mirisljave kesice ok.
2019 03 19
Ja ih kupujem na pijaci kostaju oko 410,420 din.Zaista prelepo mirisu.Inace volim oplemenjivace uvek imam dva tri.Favorit mi je Lenor u balonu(Imate u Rodi).E sad sto se mene tice,volim sve te mirisne stvari,u kuci su pusaci u dnevnoj.Neko ima uslove da drzi stvari odvojeno neko nema.Sto se mene licno tice ukoliko mi se predmet svidja i odgovara opisu nema skrivenih rupa,fleka koje ne mogu da se skinu i nenaglasena ostecenja mozete ga trzati i u Pusnici za meso meni ne smeta.😊😊😊😊
2019 03 19
Ja ih kupujem na pijaci kostaju oko 410,420 din.Zaista prelepo mirisu.Inace volim oplemenjivace uvek imam dva tri.Favorit mi je Lenor u balonu(Imate u Rodi).E sad sto se mene tice,volim sve te mirisne stvari,u kuci su pusaci u dnevnoj.Neko ima uslove da drzi stvari odvojeno neko nema.Sto se mene licno tice ukoliko mi se predmet svidja i odgovara opisu nema skrivenih rupa,fleka koje ne mogu da se skinu i nenaglasena ostecenja mozete ga trzati i u Pusnici za meso meni ne smeta.😊😊😊😊
2019 03 19
Kod mene je situacija sledeca: 3 pusaca + 3 nepusaca + 5 pasa...zivimo u stanu.... sporet je ukljucen 24h i ne samo stan vec citav ulaz mirise na razne gurmanluke :D cigare se vare jedna na drugu...normalno je da stvari poprimaju mirise. Sve stvari pre stavljanja u prodaju pregledam, operem i opeglam. Veci deo stvari je slozen po kutijama, a nesto i po plakarima...Kako god okrenem ta svezina cistog vesa izvetri... Mnogo nas je u kuci, imam mnogo stvari i zaista nisam u mogucnosti da stvari ponovo perem neposredno pre slanja. Svakako, stvari su uredne, bez fleka, rupa, dlaka i ostalog...onakve kakve bih i ja volela da dobijem a ne da ih se gadim... Pre par godina sam imala neobicno iskustvo sa jednom clanicom na Limundu. Naime, zena je htela da kupi neku haljinu od mene pod uslovom da nije iz kuce gde ima pusaca, jer joj, kako je rekla, smeta miris nikotina koji se zavuce u odecu i ona to ne moze ni pranjem da eliminise :D Naravno, posteno sam joj odgovorila i do saradnje nije doslo :D Smatram da svaka stvar treba da se opere nakon kupovine i da je najbitnije, sto neke clanice i rekose, da stvar odgovara opisu i da je cista i uredna, sad sto ne mirise sveze na omeksivac, Boze moj....One sa preosetljivim nosem najbolje da kupuju samo u prodavnicama...
2019 03 19
@starwars to su ti kokolino džakcici koje i ja kupujem.
2019 03 20
Znam znam,pitala je clanica gde ih navavljamo.Top su.Jel ih ima u nekom marketu?Ja kupujem na pijaci.😊
2019 03 20