Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smoked ili not so smoked :)

> GabiProdaja: > Kod mene je situacija sledeca: 3 pusaca + 3 nepusaca + 5 pasa...zivimo u stanu.... sporet je ukljucen 24h i ne samo stan vec citav ulaz mirise na razne gurmanluke :D cigare se vare jedna na drugu...normalno je da stvari poprimaju mirise. > Sve stvari pre stavljanja u prodaju pregledam, operem i opeglam. Veci deo stvari je slozen po kutijama, a nesto i po plakarima...Kako god okrenem ta svezina cistog vesa izvetri... > Mnogo nas je u kuci, imam mnogo stvari i zaista nisam u mogucnosti da stvari ponovo perem neposredno pre slanja. Svakako, stvari su uredne, bez fleka, rupa, dlaka i ostalog...onakve kakve bih i ja volela da dobijem a ne da ih se gadim... > Pre par godina sam imala neobicno iskustvo sa jednom clanicom na Limundu. > Naime, zena je htela da kupi neku haljinu od mene pod uslovom da nije iz kuce gde ima pusaca, jer joj, kako je rekla, smeta miris nikotina koji se zavuce u odecu i ona to ne moze ni pranjem da eliminise :D Naravno, posteno sam joj odgovorila i do saradnje nije doslo :D > Smatram da svaka stvar treba da se opere nakon kupovine i da je najbitnije, sto neke clanice i rekose, da stvar odgovara opisu i da je cista i uredna, sad sto ne mirise sveze na omeksivac, Boze moj....One sa preosetljivim nosem najbolje da kupuju samo u prodavnicama... Znaci to mi je hit za haljinu.Ja kazem dok god predmet odgovara opisu mozete drzati u pusnici.Isto tako lepo i u Zari.Probalo 100 njih,lepo pokupim s poda nekad probam nekad ne i platim.Posle kuci operem,uostalom svi imaju svoj sistem pranja.😊😊😊😊
2019 03 20
> starwars: > Znam znam,pitala je clanica gde ih navavljamo.Top su.Jel ih ima u nekom marketu?Ja kupujem na pijaci.😊 Ne znam, ja kupujem na pijaci takodje 😊
2019 03 20
1 2 3 4