Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smoked ili not so smoked :)

> Debela_devojka: > Mi se takmičimo ko če više da zapali, svi smo pušači okoreli, jbg. Meni ne smetaju nikakvi mirisi, ni dlake, niti bilo šta, ssmo mi smeta kad se precenim, stigne krpica, a ja u njoj kao morž na plaži :D e to je bedak Ni meni..Ni smrad budji,duvana,znoja..Sve dok odgovara opisu...Masina pere..Nema mi neke razlike kada u radnji proba 101 zena,pa svaka ostavi svoj miris.. ,:) Bedak mi je ispeglana mirisljava stvar koja nema veze sa opisom ili mi ne stoji kako treba :D
2019 03 18
> Icka89: > Ja drzim iskljucivo ciste stvari u ormaru , ni jednu jedinu nosenu jednom ne ubacim sa cistim. > Jedini miris moze biti od stajanja ali se uglavnom trudim da bude sve cisto , sveže.. > Povremeno naprskam stvari vrlo malo / to radim i za zavese, sprejem u kome je rastvor omiljenog omeksivaca i vode. > To koristim i kao osvezivač 😊😊 Ovo ću baš probati sa omekšivačem i vodom u bočici sa sprejom. Koja razmera vode i omekšivača ide?
2019 03 18
> Icka89: > Ja drzim iskljucivo ciste stvari u ormaru , ni jednu jedinu nosenu jednom ne ubacim sa cistim. > Jedini miris moze biti od stajanja ali se uglavnom trudim da bude sve cisto , sveže.. > Povremeno naprskam stvari vrlo malo / to radim i za zavese, sprejem u kome je rastvor omiljenog omeksivaca i vode. > To koristim i kao osvezivač 😊😊 To i ja radim :D čak sam i u rovus ubacila omekšivač i vodu, a ne sredstvo za podove ahahaha
2019 03 18
Ja operem ali ne mogu opet kad kupac želi slanje sutra. Pušenje kod nas je napolju, tako da u stanu nema dima. Od omekšivača probala milion i razočarana sam. Ja svakako sve operem što kupim ponovo. Bitno mi je da je čisto, ne mora da miriše (mada je lepo). Nekad smo odeću vetrili od dima a posle prali. E sad ako nešto stoji dugo u duvanskom dimu možda se teze otarasiti mirisa.
2019 03 18
> Debela_devojka: > Mi se takmičimo ko če više da zapali, svi smo pušači okoreli, jbg. Meni ne smetaju nikakvi mirisi, ni dlake, niti bilo šta, ssmo mi smeta kad se precenim, stigne krpica, a ja u njoj kao morž na plaži :D e to je bedak 😂🤣plačem!!!
2019 03 18
To su lenor maramice za garderobu. Mislim barem sam ja kupovala u Svajcarskoj, i stvarno predivno mirisu. > sandokanka: > Obicne, izgledaju kao osušena vlažna maramica, takva je tekstura i veličina, otprilike, ali predivno, predivno mirišu. > Dobila sam ih prošle godine, dve :) Kaže da ih je donela iz NYC i da ih ovde nema. > mh, ne znam da li osupena vlažna maramica miriše, to mi sada pada na pamet...
2019 03 18
Off topic, samo da pitam jel imate iskustva sa vlažnim m za pod? Sve se femkam da li da kupim, koliko su dobre, jer svakodnevno brišem pod ovim rovusom, mrzi me zkad god mala nešto prospe da džogiram :D
2019 03 18
> Debela_devojka: > Off topic, samo da pitam jel imate iskustva sa vlažnim m za pod? Sve se femkam da li da kupim, koliko su dobre, jer svakodnevno brišem pod ovim rovusom, mrzi me zkad god mala nešto prospe da džogiram :D Ja sad kao eko frik moram malo da smorim, verovatno su ok shto se ticu brisanja ali po meni stvaraju nepotrebno smece kaoje se samo gomila i gomila na ovoj nasoj jedinoj 🌍
2019 03 18
Koristim ih.🙂 Kupujem ih u “Lilly-ju” i baš sam zadovoljna.👍
2019 03 18
> OljaRaletic: > > Debela_devojka: > > Off topic, samo da pitam jel imate iskustva sa vlažnim m za pod? Sve se femkam da li da kupim, koliko su dobre, jer svakodnevno brišem pod ovim rovusom, mrzi me zkad god mala nešto prospe da džogiram :D > Ja sad kao eko frik moram malo da smorim, verovatno su ok shto se ticu brisanja ali po meni stvaraju nepotrebno smece kaoje se samo gomila i gomila na ovoj nasoj jedinoj 🌍 Ma, sve je to ok, ali olakšavaju život, realno. Ja sam detetu izbacila, peremo se :D čak i napolju noaim tkaninicu za brisanje, pokvasim samo mlakom vodom. Eto moj doprinos :)
2019 03 18
Ja mislim da postoje bio razgradive vlažne maramice.
2019 03 18
> AppleRed: > Ja mislim da postoje bio razgradive vlažne maramice. Bas sam to istrazivala juce, bila sam na sladoledu u Crnoj ovci i uzmem u casici i dobijem kasikicu i devojka spomene kako su biorazgradive, ali za 50 godina. A do tada se nagomila milijarde 🙄 Tako da kad je neshto biorazgradivo ne znachi da je to odmah super stvar, mozda je za koju nijansu bolje ali pitanje koliko je istina a koliko reklama za mazanje ochiju. Tako da sledeci put uzimam u kornetu i lepo polizem sve 😁😁
2019 03 18
> Debela_devojka: > > OljaRaletic: > > > Debela_devojka: > > > Off topic, samo da pitam jel imate iskustva sa vlažnim m za pod? Sve se femkam da li da kupim, koliko su dobre, jer svakodnevno brišem pod ovim rovusom, mrzi me zkad god mala nešto prospe da džogiram :D > > Ja sad kao eko frik moram malo da smorim, verovatno su ok shto se ticu brisanja ali po meni stvaraju nepotrebno smece kaoje se samo gomila i gomila na ovoj nasoj jedinoj 🌍 > Ma, sve je to ok, ali olakšavaju život, realno. Ja sam detetu izbacila, peremo se :D čak i napolju noaim tkaninicu za brisanje, pokvasim samo mlakom vodom. Eto moj doprinos :) Divno za cuti stvarno. Taman vam onda ni ne trebaju ove za pod. 😁🙈😇
2019 03 18
> LadyBlye: > > Icka89: > > Ja drzim iskljucivo ciste stvari u ormaru , ni jednu jedinu nosenu jednom ne ubacim sa cistim. > > Jedini miris moze biti od stajanja ali se uglavnom trudim da bude sve cisto , sveže.. > > Povremeno naprskam stvari vrlo malo / to radim i za zavese, sprejem u kome je rastvor omiljenog omeksivaca i vode. > > To koristim i kao osvezivač 😊😊 > Ovo ću baš probati sa omekšivačem i vodom u bočici sa sprejom. > Koja razmera vode i omekšivača ide? Pola pola :")
2019 03 18
> Icka89: > > LadyBlye: > > > Icka89: > > > Ja drzim iskljucivo ciste stvari u ormaru , ni jednu jedinu nosenu jednom ne ubacim sa cistim. > > > Jedini miris moze biti od stajanja ali se uglavnom trudim da bude sve cisto , sveže.. > > > Povremeno naprskam stvari vrlo malo / to radim i za zavese, sprejem u kome je rastvor omiljenog omeksivaca i vode. > > > To koristim i kao osvezivač 😊😊 > > Ovo ću baš probati sa omekšivačem i vodom u bočici sa sprejom. > > Koja razmera vode i omekšivača ide? > Pola pola :") Hvala najlepše. :) :)
2019 03 18