Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li kupujete preko instagrama?

Zdravo devojke, danas nesto razmišljam šta bih obukla na sestrinu svadbu koja je uskoro i setim se da pogledam po Instagramu kakve su ponude i šta ima. Cene su i više nego pristupačne na vecini profila za prodaju, ali svima su slike odeće iste ili slicne. Svuda se vrti isto, samo su cene razlicite.. Zato mene zanima da li ste kupovali i kakva su vaša iskustva? Takodje, ako neko ima dobro iskustvo volela bih da dobijem link, pa da možda i ja pazarim nesto, a da znam da necu biti prevarena, čega se i najviše bojim. ☺️
2019 03 22
Moje iskustvo je lose Porucila sam haljinu za koju su mi rekli pogresne dimenzije Umesto jednobojne haljine Gornji i donji deo su se razlikovali za 2 nijanse I bio je najjeftiniji materijal mislim da se zove trevira bilo mi je bas krivo jer mi je stigla 2 dana pred rodjendan Nije bila nesto skupa oko 2000 3000 hiljade Moj savet vam je da trazite slike uzivo Jer sam cula da oni uzmu okace slike originala haljine a sasiju(skarabudze) od jeftinih materijala i onda prodaju
2019 03 22
@milicamamlic toga se i ja bojim, jer sam mnogo puta cula slicne priče. A ne bih da bacim 2000-3000.. Nadam se da će se javiti neko sa dobrim iskustvom😄
2019 03 22
No, nemam profil ni na jednoj društvenoj, ali vidim da ćene dosta poručuju, makar iz mog komšiluka
2019 03 22
Ako vec odlucis poruci neku za manje pare pa ako se zeznes da bar nisi puno bacila Jer ima bas preksupih od 10000 pa na gore Za njih se ja licno ne bi usudila da porucujem 😘
2019 03 22
Ja nikad nisam bila zadovoljna kupovinom preko instagrama, i prestala sam da narucujem stvari tako...jednom sam narucila jednu sivu haljinu, najobicniju sa kratim rukavima i bila je strukirana...medjutim nigde nije imala rajsfeslus, a bila je bez imalo elastina i nikako nisam mogla da je obucem, jer taj deo kod struka nisam mogla preko ramena da prevucem 😶
2019 03 23
@Milicamamlic bas sam u tom fazonu koji si predstavila na slici. I ja bih isto to kupila, ali ko zna šta će mi stici.. @Blablalala jesu li vam izasli u susret i zamenili ili vratili novac? Da li to uopšte rade te stranice?
2019 03 23
Verovatno jer su jedni od retkih koji nisu fake ahahahha😂
2019 03 23
Dala bih savet svim devojkama koje kupuju sa instagrama, pogledajte radije na aliju ili ebayu, tamo cete cesto identicne stvari naci za manje pare, i sama tako radim 😊
2019 03 23
I ja bih to prva uradila, ali dugo mi je to da cekam.😣
2019 03 23
Skepticna sam prema tim profilima sto prodaju stancovanu odecu, da ne kazem da ne volim da nosim nesto sto ima svaka devojka koja je u fazonu "kud svi Turci tu i mali Mujo". U kvalitet posebno sumnjam. Kupujem na Instagramu cesto, ali na profilima sa potpuno drugacijim konceptom. Kupujem tamo gde je iz svakog ugla slikana bas ta stvar koju cu dobiti ako je platim. Imam i dobra i bezveze iskustva, ali uglavnom dobra. Desava se propust kad prodavac nema pojma sta prodaje niti se razume u velicine ali daje svoju procenu, ili kupac ne trazi dodatne slike i informacije.
2019 03 24
Je l bi mogla da mi proslediš te profile na kojima kupujes? Volela bih da pogledam.☺️ > angelap: > Skepticna sam prema tim profilima sto prodaju stancovanu odecu, da ne kazem da ne volim da nosim nesto sto ima svaka devojka koja je u fazonu "kud svi Turci tu i mali Mujo". U kvalitet posebno sumnjam. > Kupujem na Instagramu cesto, ali na profilima sa potpuno drugacijim konceptom. Kupujem tamo gde je iz svakog ugla slikana bas ta stvar koju cu dobiti ako je platim. Imam i dobra i bezveze iskustva, ali uglavnom dobra. Desava se propust kad prodavac nema pojma sta prodaje niti se razume u velicine ali daje svoju procenu, ili kupac ne trazi dodatne slike i informacije.
2019 03 24