Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neodgovaranje na poruke

Meni,koliko sam primetila i duže. Ili izostanu u potpunosti,ukoliko se radi o poruci iste osobe. I ta dva dana mi je puno. Navikla sam da redovno odgovaram,pa sada,kako će potencijalni kupac dalje,to je njegovo. Ovako ispada da sam neozbiljna. Nadam se samo da su svi upućeni u ovaj problem. :(
2019 04 01
I ja sam ranije virkala samo kada mi stigne mail, međutim ta obaveštenja više ne funkcionišu kako treba, kao i mnoge druge stvari na sajtu. Sada se redovnije logujem, jer ne želim da propustim nekog kupca. Mogu pomisliti da ne dajem odgovor, a ja zapravo ni ne znam da mi je poruka stigla...
2019 04 01
Devojke zamolila bih vas za pomoc, dobila sam pitanje u vezi haljine sa mog profila, odgovorila sam sa posla da cu izmeriti kada dodjem kuci, medjutim nisam mogla poslati poruku sa dimenzijama zbog loseg tj sporog neta na kraju meseca, ostavila sam ogdovor za posle praznika i cim sam se ulogovala da odgovorim vidim svoju prvu negativnu od clanice koja ih vec ima nekoliko i bas se uznemirim, nismo ostvarile saradnju tj kupo-prodaju. Sta bi trebalo po vasem misljenju da uradim? Meni je jako zao zbog te lose komunikacije.pozdrav
2019 05 03
2018 05 10 Clanica koja prodaje nesto, a onda ne odgovara na poruke. Poslala sam dve poruke i nisam dobila odgovor, iako je clanica aktivna. Nije tesko biti fin i otkucati poruku, jer niko nece da moli da mu se odgovori.. Jako neodgovorno i neprofesionalno. Odgovoreno tendzerin: Utisci sluze da bi se ocenila prodata garderoba.Smatram da to sto nisam bila u mogucnosti da odgovorim nije razlog da mi date negativnu ocenu.Svakako bi dobili odg na pitanje.
2019 05 03
To je ona odgovorila kad je dobila negativan zbog neodgovorene poruke. Pisi adminu sajta...mada nacekaces se na odgovor
2019 05 03
@vanila Ocene se daju za realizovanu saradnju, za neodgovaranje na poruke orema pravilima sajta niko nema pravo da daje ocene. Sve lepo piše, mada se ovde gomila pravila ne poštuje pa ne čudi ništa. Pišite administratoru, nije da je ažuran ali je to jedini način da ispravite ocenu.
2019 05 06
Bas sam htela da otvorim temu na to 'odgovaranje' na poruke. Meni se u poslednje vreme desava,da pitam sasvim normalno pitanje nprm,za mere,i rok trajanja kozmetike,ne dobijem odgovor na to pitanje uopste,iako se clanica redovno uloguje,ali sto je najgore od toga,udjem na taj predmet posle 2-3 dana,a on obrisan? Koja je poenta toga? Pa Bog te napisi,prodala sam ga,pojela sam ga,dobio noge,sta god 🙄
2019 05 06
Meni pola clanica ne odgovori na poruku nikada. Pri tome, NIKADA nisam pitala za spustanje cene ili za razmenu. Pitanja su iskljucivo vezana ili za mere, ili za boju, ako se na slikama ne vidi dobro, ili je opis stur i nedovoljan. Stvarno mi nije jasno da prodaju, a ne prodaje im se.
2019 05 09
1 2 3