Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta uraditi?Negativna ili ne?

Probaj da je zoves na telefon, da torba nije u stanju u kakvom je rekla da jeste. Ako je covek uzece je nazad ako nije nemam reci onda. Il da prijavis adminu da proba novac da ti vrati.
2019 04 05
Da,trebala si ds trazis s obzirom da ima vec negativnu, cisto ds proveris, sledeci put trazi uvek neku sliku dodatnu ako ima negativnu. Al sta ces sad. Pa cekaj da ti odgovori, na primer do sutra, onds prijavi adminu ili vec kako ide to, pitaj ovu devojku Spotter kojoj se svi obracaju sta da radis, svakako dsj negativnu, nema smisla kakva je torba...
2019 04 05
Po slikama se vidi da je torba ostecena, prljava. Prijavi Spotteru i Adminu.
2019 04 05
Ja bih rekla pre da je prljava ali da je ostecenje ovo od bojice ili cega vec?Ja sam juce stavila torbu da operem,jer vidim da odgovor necu od nje dobiti.Nije mi ni do novca,vec ne mogu da verujem da neko ni izvini nece da kaze za torbu kakavu je poslao,i jos me ignorise na poruke.Jako ruzno je biti takav ,,covek".Neka joj sluzi na cast taj novac
2019 04 05
Ostavite joj negativnu, ako Vam uzvrati pisite adminu.
2019 04 05
Naravno da je onlajn, znaci svesna je šta se dešava Još jednom, neverovatno. Za dva dana toliko prevara!
2019 04 05
Pa i da je članica tražila još slika sigurno ne bi dobila slike torbe u ovom stanju. Ponekad mi se čini da ti prevaranti slikaju novi stvar , iznose je do maximuma pa okače na prodaju,a slike sve divne.
2019 04 05
> MiraTinaLena2: > Pa i da je članica tražila još slika sigurno ne bi dobila slike torbe u ovom stanju. Ponekad mi se čini da ti prevaranti slikaju novi stvar , iznose je do maximuma pa okače na prodaju,a slike sve divne. Vrlo moguce da je i to rade.Ja ne znam koliko godina je nosena ova torba a da se nije oprala ili obrislala kada je obolika kolicina prljavstine na njoj.
2019 04 05
Da li ce ovakvim prevarantima doci kraj?!🙄
2019 04 05
Sve slike mogu da se doteraju u fotosopu,Ako je neko naumio nekoga da prevari,dodatne slike ne znace nista.Jedino da se vidi da ima taj predmet.A ostecenja,tragovi nosenja..sve to moze da se prikrije...
2019 04 05
Potpuno se slažem sa Jelenom.
2019 04 05
NEGATIVNA
2019 04 05
Uzas .Naravno negativna.Sramota je poslati ovako prljavu pa sve i da moze da se opere... Bas ružno ..
2019 04 05
> Icka89: > Uzas .Naravno negativna.Sramota je poslati ovako prljavu pa sve i da moze da se opere... > Bas ružno .. U kakvom je stanju torbu poslala mene je sramota ,:(
2019 04 05
Negativna svakako,zna se sta znaci bez ostecenja,ovo svakako nije takva torba I stvarno dokle vise to uvaljivanje stvari ..
2019 04 05