Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta uraditi?Negativna ili ne?

Svuda su negativne zbog torbi. Pitajte neku clanicu koja je saradjivala sa drugim profilima pa uporedite podatke.
2019 04 06
> Icka89: > Uzas .Naravno negativna.Sramota je poslati ovako prljavu pa sve i da moze da se opere... > Bas ružno .. Uzas,,ja ne znam kako je torba dosla do ovog stanje ovolike prljavstine?
2019 04 06
Callmedarling..Zasto ste Vi bili neodlucni oko ocene.U smislu pitanja, da li je za negativnu?
2019 04 06
> jelena2606: > Callmedarling..Zasto ste Vi bili neodlucni oko ocene.U smislu pitanja, da li je za negativnu? Samo zbog toga sto nisam bila sigurna da li imam prvo da ostavim negativnu i ako je prljava,a nr samo ako je ostecena.Zbog toga :|
2019 04 06
> CallMeDarling: > > jelena2606: > > Callmedarling..Zasto ste Vi bili neodlucni oko ocene.U smislu pitanja, da li je za negativnu? > Samo zbog toga sto nisam bila sigurna da li imam prvo da ostavim negativnu i ako je prljava,a nr samo ako je ostecena.Zbog toga :| Pa i to je neka vrsta ostecenja, pa pogledajte samo slike... Ja ne mogu da verujem da biste presli preko ovoga ako bi se pranjem sve skinulo... Vi niste duzni za svoj novac da ribate nesto sto ste kupili. Pogotovo ne stvar u ovakvom stanju. Ako je polovna, stvar treba da bude ocuvana i u nosivom stanju, sve ostalo je za kantu. Velika sramota za prodavca.
2019 04 07
hah, sad me Tirkizz podsetila, bila je jedna članica koja je stavila u profil, ako se ne varam, da slanje čistih stvari posebno naplaćuje, znači, pranje u mašini toliko i toliko, pranje na ruke nešto manje, ako hoćete i ispeglano - može, ali to košta ovoliko, itd. 8-)
2019 04 07
@CallMeDarling sve ste uradili kako treba kupili, platili, uslikali razloge nezadovoljstva i kontaktirali clanicu. Prodavac treba da vrati novac, vi tasnu, ali naravno bez prethodnog dogovora besmisleno je da saljete jer ce se vratiti. Vama jedino preostaje negativna, kao sto ste i uradili jer predmet ne odgovara opisu i to je pravilo na svim sajtovima pa i ovom. Nadam se da se nekim cudom prodavac javi i vrati novac. Zao mi je sto ste tako prosli :(
2019 04 07
> EsBeBe: > hah, sad me Tirkizz podsetila, bila je jedna članica koja je stavila u profil, ako se ne varam, da slanje čistih stvari posebno naplaćuje, znači, pranje u mašini toliko i toliko, pranje na ruke nešto manje, ako hoćete i ispeglano - može, ali to košta ovoliko, itd. 8-) Pa hit x-) x-) x-) :') :o
2019 04 07
> EsBeBe: > hah, sad me Tirkizz podsetila, bila je jedna članica koja je stavila u profil, ako se ne varam, da slanje čistih stvari posebno naplaćuje, znači, pranje u mašini toliko i toliko, pranje na ruke nešto manje, ako hoćete i ispeglano - može, ali to košta ovoliko, itd. 8-) Hahha,ma ne verujem.Jao Boze,pa to je do coveka,ja nikada ne bih poslala prljavo ,ne bi ni moglo da dodje kod mene do ovog stanja torba,a posebno nekom da posaljem tako.Sve je do coveka.Verovatno je i ona sama ovakva kao i torba,u istom stanju.
2019 04 07
> Tirkizz: > > CallMeDarling: > > > jelena2606: > > > Callmedarling..Zasto ste Vi bili neodlucni oko ocene.U smislu pitanja, da li je za negativnu? > > Samo zbog toga sto nisam bila sigurna da li imam prvo da ostavim negativnu i ako je prljava,a nr samo ako je ostecena.Zbog toga :| > Pa i to je neka vrsta ostecenja, pa pogledajte samo slike... Ja ne mogu da verujem da biste presli preko ovoga ako bi se pranjem sve skinulo... Vi niste duzni za svoj novac da ribate nesto sto ste kupili. Pogotovo ne stvar u ovakvom stanju. Ako je polovna, stvar treba da bude ocuvana i u nosivom stanju, sve ostalo je za kantu. Velika sramota za prodavca. Nije ona nikakav prodavac,ona je ,,uvaljivac" robe.Sta mi ostaje drugo,nego da je perem ,:)
2019 04 07
> Marija-Maja: > @CallMeDarling sve ste uradili kako treba kupili, platili, uslikali razloge nezadovoljstva i kontaktirali clanicu. Prodavac treba da vrati novac, vi tasnu, ali naravno bez prethodnog dogovora besmisleno je da saljete jer ce se vratiti. > Vama jedino preostaje negativna, kao sto ste i uradili jer predmet ne odgovara opisu i to je pravilo na svim sajtovima pa i ovom. Nadam se da se nekim cudom prodavac javi i vrati novac. Zao mi je sto ste tako prosli :( Nece se ona javiti ,proslo je evo vec dana,od kada sam temu otvorila isti dan mi je torba i stigla,i ona se ne javlja.Bas je briga i za negativnu,njen cilj je bio da uvali torbu.Otvorice ona ovde jos 5 profila ,i na zalost,sigurno ce jos neko proci kao ja ,jer admini ovde izgleda strajkuju kao i ovi iz PTT.
2019 04 07
@Mici...Ne verujem ahahahaha...Mislim sasvim je jasno da joj je rejting kao prodavcu porastao,posle ovakve reklame ,:) Nema takvih ponuda svaki dan.
2019 04 10
CallMeDarling..Odlicna rima ahahahaah
2019 04 11
> jelena2606: > CallMeDarling..Odlicna rima ahahahaah 😂😂😂😂🎼👍
2019 04 11
1 2 3