Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ono bilo fejk?

> MiciZara: > Ma žene ovde je priča o uvaljenoj rašivenoj Cavali haljini koju je žena kupila za proslavu rođendana svojih blizanaca.. > Slikala je sve i objavila, a autorka teme brže bolje je obrisala temu.. > Predhodno je istu otvorila vodeći se mišlju je da će naleteti na podršku, i pravdala svoj postupak time što članica tj kupac ima negativne.. > Koje joj nisu smetale kad joj je prodavala Cavalija.. > Uz to prodavac je divan, pa čak prihvata da kupaci dolaze da lično preuzmu predmet... > Eto ponudila je kupcu iz Kladova da navrne u N.Sad po Cavalija... Da li je ovo realno jbt....😎 Nije Ona rasivena 😊 Ona je tako sivena sa svim Tim original visecim koncima 🤗
2019 04 20
> LadyBlye: > > LadyBlye: > > > MiciZara: > > > Ma ja sam seljanka ja ne furam Cavali nego isključivo Rolex.. Ahahah > > > A posećujem i SH radnju na bulevaru... > > TakoDŽe 😂😂😂😂 > > Ljuuubiimmmm moju "seljančicu" ja puno, bre!! 😘😘😘 > > PS- Veliki Brat posmatra, paz' da te ne ubace u novu sezonu rijalitija... 😂😂😂😂 > Izvinjavam se, kako se piše: rijalitija ili rijalitija? 😁😁😁 > I, eto, opet sam paglu... 😁😁😁 Ledy nisi paglu ne lupaj... Ljubim i ja tebe😘
2019 04 20
> JelenaDuletic: > > MiciZara: > > Ma žene ovde je priča o uvaljenoj rašivenoj Cavali haljini koju je žena kupila za proslavu rođendana svojih blizanaca.. > > Slikala je sve i objavila, a autorka teme brže bolje je obrisala temu.. > > Predhodno je istu otvorila vodeći se mišlju je da će naleteti na podršku, i pravdala svoj postupak time što članica tj kupac ima negativne.. > > Koje joj nisu smetale kad joj je prodavala Cavalija.. > > Uz to prodavac je divan, pa čak prihvata da kupaci dolaze da lično preuzmu predmet... > > Eto ponudila je kupcu iz Kladova da navrne u N.Sad po Cavalija... Da li je ovo realno jbt....😎 > Nije Ona rasivena 😊 Ona je tako sivena sa svim Tim original visecim koncima 🤗 A da, vidim ja da sam propustila poslednju kolekciju.. To mora da je ova proleće_leto 2020. 😭
2019 04 20
> MiciZara: > > LadyBlye: > > > LadyBlye: > > > > MiciZara: > > > > Ma ja sam seljanka ja ne furam Cavali nego isključivo Rolex.. Ahahah > > > > A posećujem i SH radnju na bulevaru... > > > TakoDŽe 😂😂😂😂 > > > Ljuuubiimmmm moju "seljančicu" ja puno, bre!! 😘😘😘 > > > PS- Veliki Brat posmatra, paz' da te ne ubace u novu sezonu rijalitija... 😂😂😂😂 > > Izvinjavam se, kako se piše: rijalitija ili rijalitija? 😁😁😁 > > I, eto, opet sam paglu... 😁😁😁 > Ledy nisi paglu ne lupaj... Ljubim i ja tebe😘 U poslednje vreme, Bome, jesam... Previše sam plava, malo sam trudna, hormoni mi podivljali načisto..lupetam za medalju 😁😁😁😘😘😘
2019 04 20
> LadyBlye: > > MiciZara: > > > LadyBlye: > > > > LadyBlye: > > > > > MiciZara: > > > > > Ma ja sam seljanka ja ne furam Cavali nego isključivo Rolex.. Ahahah > > > > > A posećujem i SH radnju na bulevaru... > > > > TakoDŽe 😂😂😂😂 > > > > Ljuuubiimmmm moju "seljančicu" ja puno, bre!! 😘😘😘 > > > > PS- Veliki Brat posmatra, paz' da te ne ubace u novu sezonu rijalitija... 😂😂😂😂 > > > Izvinjavam se, kako se piše: rijalitija ili rijalitija? 😁😁😁 > > > I, eto, opet sam paglu... 😁😁😁 > > Ledy nisi paglu ne lupaj... Ljubim i ja tebe😘 > U poslednje vreme, Bome, jesam... Previše sam plava, malo sam trudna, hormoni mi podivljali načisto..lupetam za medalju 😁😁😁😘😘😘 Nek si ti nama trudna , ostalo je nebitno... 😚😉♥️😘🤗
2019 04 20
> JelenaDuletic: > > MiciZara: > > Ma žene ovde je priča o uvaljenoj rašivenoj Cavali haljini koju je žena kupila za proslavu rođendana svojih blizanaca.. > > Slikala je sve i objavila, a autorka teme brže bolje je obrisala temu.. > > Predhodno je istu otvorila vodeći se mišlju je da će naleteti na podršku, i pravdala svoj postupak time što članica tj kupac ima negativne.. > > Koje joj nisu smetale kad joj je prodavala Cavalija.. > > Uz to prodavac je divan, pa čak prihvata da kupaci dolaze da lično preuzmu predmet... > > Eto ponudila je kupcu iz Kladova da navrne u N.Sad po Cavalija... Da li je ovo realno jbt....😎 > Nije Ona rasivena 😊 Ona je tako sivena sa svim Tim original visecim koncima 🤗 Znači, ja rekoh da se ne razumem u Cavalli garderobu, ali onakvi šavovi i višenje konaca zagarantovano nije na originalnoj stvari. Mici, upravu si kao i obično- nikada ne smetaju izgleda negativni kada se prodaje za neku visoku cifru, ali ukoliko se druga strana požali da nešto nije uredu ooodmaaah se "guraju pod nos" pomenuti negativni utisci... Jadno, nisko eto...
2019 04 20
> MiciZara: > > LadyBlye: > > > MiciZara: > > > > LadyBlye: > > > > > LadyBlye: > > > > > > MiciZara: > > > > > > Ma ja sam seljanka ja ne furam Cavali nego isključivo Rolex.. Ahahah > > > > > > A posećujem i SH radnju na bulevaru... > > > > > TakoDŽe 😂😂😂😂 > > > > > Ljuuubiimmmm moju "seljančicu" ja puno, bre!! 😘😘😘 > > > > > PS- Veliki Brat posmatra, paz' da te ne ubace u novu sezonu rijalitija... 😂😂😂😂 > > > > Izvinjavam se, kako se piše: rijalitija ili rijalitija? 😁😁😁 > > > > I, eto, opet sam paglu... 😁😁😁 > > > Ledy nisi paglu ne lupaj... Ljubim i ja tebe😘 > > U poslednje vreme, Bome, jesam... Previše sam plava, malo sam trudna, hormoni mi podivljali načisto..lupetam za medalju 😁😁😁😘😘😘 > Nek si ti nama trudna , ostalo je nebitno... 😚😉♥️😘🤗 I postala sam gori insomničar nego što sam bila... 😁😁😁😘😘😘
2019 04 20
> MiciZara: > > JelenaDuletic: > > > MiciZara: > > > Ma žene ovde je priča o uvaljenoj rašivenoj Cavali haljini koju je žena kupila za proslavu rođendana svojih blizanaca.. > > > Slikala je sve i objavila, a autorka teme brže bolje je obrisala temu.. > > > Predhodno je istu otvorila vodeći se mišlju je da će naleteti na podršku, i pravdala svoj postupak time što članica tj kupac ima negativne.. > > > Koje joj nisu smetale kad joj je prodavala Cavalija.. > > > Uz to prodavac je divan, pa čak prihvata da kupaci dolaze da lično preuzmu predmet... > > > Eto ponudila je kupcu iz Kladova da navrne u N.Sad po Cavalija... Da li je ovo realno jbt....😎 > > Nije Ona rasivena 😊 Ona je tako sivena sa svim Tim original visecim koncima 🤗 > A da, vidim ja da sam propustila poslednju kolekciju.. > To mora da je ova proleće_leto 2020. 😭 😂😂😂 to je ta kolekcija
2019 04 20
Jelena za te vrhunske brendove nema razlike a za ugg ima znam 100%
2019 04 20
Istočno tržište, zapadno tržište, sve se pravi u Kini (Nike). Opet pitam, šta mi plaćamo, ime, materijal, kroj, modu? Dođite na Subotički buvljak i videćete šta je fejk Adidas, Nike, Ralph Lauren I obuća i odeća. Sve iz Pazara, Turske ili Subotice. Znam žene koje rade pod užasnim uslovima, nisu čak ni krojačice, koga nađu da radi za siću u Legendu. Smuči mi se kad uđem povremeno u njihovu radnju.
2019 04 20
Ja mislim kroj.... Ja ne bih smela da kupim te marke van radnje nikad, jer nemam poverenja. .... Najbolje su nade PS, Balasevic, Luna....
2019 04 20
Off topic. Malo prelistala ovu i jednu drugu temu. Malo jeste čudno što Ladalu upućuje komentare samo Lady. Ako imate nešto nerešeno s njom zašto to iznosite na ovaj način. Ovako stvarno izgleda da se neko krije iza drugog profila. Ništa lično, samo moja opažanja.
2019 04 20
> MARIJANA832: > Ja mislim kroj.... > Ja ne bih smela da kupim te marke van radnje nikad, jer nemam poverenja. .... > Najbolje su nade PS, Balasevic, Luna.... Balašević ima žešće cene ali to za nas jeste kvalitet. Potpisujemo, bar to što sam ja probala.
2019 04 20
Ja PS selektivno, mada imam 3 njihove haljine kupljene na sniženju u radnji za od 2300-3000.
2019 04 20
Ma da ima i jeftinije kad su akcije.....
2019 04 20