Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Jelena (zena koje nema :) :) :))

Ili moze Hjelena, zena koja drema :) Ne mogu da ostavim vise ni jedan Jedini utisak Jeleni, jelena2606 :) a potpuno sam odusevljena i negde to moram da ispoljim. Ponovljena kupovina treci put, kupili smo paket, zapravo brdooo decijih stvarcica! Malo je reci da sam odusevljena, stvari su kvalitetne i slatke kao secer, prelepo. Toliko ih je da necemo ni stici da ih iznosimo, a prosecna cena (shac metodom racunat :)) po stvarcici je manja od cene kutije zvaka :) Plus sam imala zadovoljstvo da Jelenu licno upoznam :") :") :") :") :") i stvarno je "super lik" :):) H V A L A !!! I moram da dodam, nekoliko clanica sam upoznala prilikom licnog preuzimanja, nijedna nije bila uzivo onakva kakvom sam je zamislila hahah :) Ja i more kad zamislim, uzivo bude drukcije :)
2019 06 19
Divna članica potvrđujem ☺
2019 06 19
Jelka je car i mnogo je lepa i ima lepu kosu o:)
2019 06 19
💕 💕 🥰 Kod nas kad za nekog kazes da ima lepu kosu,ostalo znaci da I nije nesto 😂 A ako nije lepa kosa/frizura,kazes - lepo ti je pozadi 😂 > Debela_devojka: > Jelka je car i mnogo je lepa i ima lepu kosu o:)
2019 06 19
Moram da priznam da ja pozitivniju i dobrodušniju ženu preko interneta nisam upoznala od Sandokanke !!!! <3 <3 <3 A od 2003. pišem blog, forumi, kupoprodaje.. * Imala sam sreću da sarađujem s njom i uverim se i putem pp . Sve njene teme su čista esencijalna vere u ljude, u život i dobrotu . Nekom je ovde jako teško da pohvali nekog, a Sandokanki je to životni imperativ ! Puna humora, neumorna u širenju neke svetlosne energije koja isijava iz svake njene otkucane reči, napisanih poruka. Moj naklon do poda i ogroman respekt ! I čovek mora da veruje u sve što kažeš ! Jer zna da je to TO. :) Izvini što sad upadoh ovako, ali me uvek oduševi kad na netu stretnem ovakvog ČOVEKA od žene !!! Bila bih presrećna da i ja mogu s tobom popiti kafu , bilo kad, bilo gde ... ps Ako ikad stigneš pročitaj priču o moru , zamišljanju istog, čistim dečjim dušama ( koja me podsećaju na tebe ) u knjizi " Bosonogi i nebo" Branislava Crnčevića , ima je i u čitankama.
2019 06 19
Hvala Sandokanka na lepi recima :") Zadovoljstvo je obostrano!! <3 Kosa mi je odlicna pozadi ahahahahah...Jos samo malo napred da je sredim i bicu tip top ahahahah
2019 06 19
:) zurili smo pa ne dovrsih svoj komentar...ja takodje kao DD mislim da je Jelena lepa skroz, a kosa posebno! jao, Maculi, pa znam tu divnu priču :) :) :*
2019 06 19
Sa Jelenom sam imala jednu saradnju, odličnu, i uvek bih je preporučila. Žao mi je što se nismo lično upoznale.
2019 06 19
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 za obe!!!!!! :") :") :") :") :")
2019 06 19
@sandokanka dobro se dobrim vraca <3
2019 06 20