Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

VEGETARIJANSTVO...

> jelena2606: > Ja sam kao dete obozavala voce..Volim ga i sada..Ali ne mogu da se setim kada sam pojela ukusnu vocku..Mislim na ono kada jedes breskvu,a tako je socna da ti treba portikla ,:) Isto vazi i za krusku,i za svo ostalo voce...Tako da sam vremenom i prestala da jedem sem kada ne naletim na dobro voce..I onda na ovaj nacin..Smutim i sargarepu cveklu i celer i progutam :) Ili u blender ovo meko voce,pa dodas par kapi soka od jabuke ako je mnogo gusto Ranijih godina sam pila smuti ubacim voće, nanu ili bosiljak.. To sam pila zbog problema sa probavom ali brzo sam i odusala... Nije imalo neki efekat što se mene tiče.. Ali definitivno moram opet početi da pijem tooo.
2019 06 28
> Maculi: > Za voće si u pravu. :( Evo mi imamo mali voćnjak i kajsije su već rumene , ali nikad nisu bile tako neslatke kao ove godine. Čak ni kiselost nije prisutna. Ne znam ni kakav će mi pekmez biti od njih .. :( Premalo sunca, previše kiše.. > > Kupih danas na pijaci kruškice , one petrovače što se uglavnom ni ne prskaju - one su uvek kao med, a sad kao da jedem stiropor. x-) Breskve kao karton s ljuskom. Šta nam se dešava? > Pazi kad blendiraš , voće i povrće u principu ne bi trebalo mešati jer se različito vare ( krastavac ne s paradajzom, jabuku ne sa šargarepom.. ) , mada lično prva (namerno) grešim.. 8-) Paziću.... Ja voće kupujem u radnji.. A kad mi majka dođe ona obilazi pijace pa mi donese.. Ili iz sela kad ode donese nam... Mada i tamo su bile poplave ranijih godina pa je zemlja loša...
2019 06 28
Ja imam 22 godine, od svoje 10. sam vegetarijanac. Kao bas mala sam jela meso, dok mi je mama davala, kasnije mi prosto nije prijalo, nisam ga volela. I meni je cudno sad kad pogledam unazad. Nemam gadjenje ka mesu, spremam ga drugima, neka jela mi mirisu ali da progutam ne mogu. Bilo sta mesno ukljucujuci i belo meso. Volim zivotinje jako, ali moje “nejedenje” nije iz tih razloga jer nosim kozu i krzno. Jedem voce, povrce, testa, obozavam pomfrit najvise na svetu i nutelu hahahahah P.S.. ne smatram da ova vrsta ishrane mora biti nuzno zdrava, stavise...
2019 06 28
1 2