Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja vam je stala jer ste “nabile”cene!!

> miaaa90: > Standardna prica vec jako dugo... I nazalost pre ljudi kupe od clanova sa visokim cenama... >:( I ja sam to primetila. Ajmo svi da nadujemo cene možda nešto i prodamo.
2019 07 15
> Debela_devojka: > Ja nisam ni znala da je zara toliki hit dok se nisam registrovana na ovaj sajt 🤣🤣🤣 To to
2019 07 15
Slažem se sa svime što ste napisale, a mogu i da primetim da u Zari nikad većeg sniženja nije bilo i nikada cene nisu bile pristupačnije. Sa druge strane, malo šta zaista vredi, mnogo je sintetičkih stvari i lošeg kvaliteta. Neki domaći brendovi imaju mnogo kvalitetniju i skuplju robu, kao Tiffani ili Legend, ali ZARA je ZARA. :s
2019 07 15
Jedino sto imam iz Zare je neka obicna majica koju sam platila oko 5e, mozda je ubacim na MK za 30e, treba mi za puder i mozda neki parfem :') :') :')
2019 07 15
> svejezauzeto3: > > Bojanaboka990: > > Zara jeste "brend" kod mnogih. Evo moja drugarica od kako studira u BG-u svaka druga rec joj je Zara i verovatno bi ovde kupila najobicniji iznoseni dronjak za velike pare samo zato sto je zara. Ja imala nesto u omiljenim, 1000din je bila cena. Taman usla da kupim kad ono-snizenje 990. E pa vala necu iz inata. Jako snizenje u p... m... > Da li ti je drugarica Beogradjanka ili pridoslica? :D Ma kakva Beogradjanka, sa sela je. Verujem da je vise ljudi culo za nase selo nego za Beograd ali kada se odselis tih 200km desi se cudo. 😀
2019 07 16
Ajde bas da proverim. 😀 Koliko vas je culo za Milutovac iz Zikine Dinastije? Dara i cuvena izjava- Ali kako cu u Milutovac bez mecke? 😂😂😂
2019 07 16
> stefaniii: > Jedino sto imam iz Zare je neka obicna majica koju sam platila oko 5e, mozda je ubacim na MK za 30e, treba mi za puder i mozda neki parfem :') :') :') 🤣🤣🤣 Slažem se sa svime napisanim, kao i svaki put dosad u vezi ove tematike.
2019 07 16
> Bojanaboka990: > Ajde bas da proverim. 😀 Koliko vas je culo za Milutovac iz Zikine Dinastije? Dara i cuvena izjava- Ali kako cu u Milutovac bez mecke? 😂😂😂 Ja živim pored Milutovca, u Dinastiji je stvarno snimljeno to u Milutovcu, to je nekada bila priča da li je istina ne znam, da kad je u Milutovcu bio vašar, dovodili su mecke neki ljudi, u smislu da izvode akrobacije itd. Moraću da pitam nekog starijeg u vezi toga haha!
2019 07 16
Ko je gledao Selo gori a baba se ceslja, epizodu u Ljuboviji sa Gocom Trzan?? To je u mom mestu :") Cela serija je snimljena u okolini Trstenik, ponešto i u Kg, Petlovac je izmišljen, to je selo Kukljin, Bratunac je Bogdanje......Crkva u Petlovcu je u mestu Kukljin. Inace Rados Bajić je iz mesta Medveđa, i tamo je puno snimano.
2019 07 16
Volim Zaru, a odrasla sam blizu Bg, i posecujem trzne centre. Zaru volim jer njihovi jaci komadi dugo traju i kvalitetni su. Pantalone crne su crne kao prvog dana kad sam ih kupila, a perem ih sa ostalim pantalonama u ves masini, nikakve spec efekte. Njihovi skuplji i bolji komadi opravdavaju cenu. A imaju i oni skart. Bershku obozavam, u njoj uvek nadjem nesto po svom ukusu. telivejl, teranova, hm... To su mi opcije kad sam u skripcu a hocu u soping . Nikad nisam posedovala neki Gucci, LV, Prada, Fendi i sl komade. Za to ne znam da li cu ikad imati novca. A fals, replike, kopije i lose materijale, ne volim.
2019 07 16
Primetila sam nekoliko puta da neko prodaje istrošenu kozmetiku. Konkretno, u pitanju je Deborah kozmetika, njihove senke i rumenila kad se potroše ostaje reljef i to je plastika. To se prodavalo za 500, 600 dinara. Baš sam jutros videla da se prodaje senka, samo probana, za 300 dinara, a nova je 270, tako da se svašta vidi ovde.
2019 07 16
> Debela_devojka: > Baš tako, realne cene = dobra prodaja Ova formula ne pali uvek, naročito ne na ovom sajtu. Ovde često skupe i iznošene ali zato markirane (možeš misliti!) stvari imaju bolju prođu od nove jeftine stvarčice.
2019 07 16
Što se Zare tiče, slažem se sa Shyshymiga, Zarina crna boja ostaje crna boja uvek, kvalitetne stvari ostaju kao nove godinama. A što se tiče cena... pa, verujem da bih bolje i brže prodala stvari koje prodajem, kada bih cene naduvala... nažalost Nema logike, ali tako je. Misle ljudi, čim je cena niska - nešto fali!
2019 07 16
> JanaMilica: > Što se Zare tiče, slažem se sa Shyshymiga, Zarina crna boja ostaje crna boja uvek, kvalitetne stvari ostaju kao nove godinama. > A što se tiče cena... pa, verujem da bih bolje i brže prodala stvari koje prodajem, kada bih cene naduvala... nažalost > Nema logike, ali tako je. Misle ljudi, čim je cena niska - nešto fali! Ja sam jednom digla ruke od prodaje i stavim sve po 200-300din i niko ne pita. Onda podignem na realnu vrednost i ima vise upita. Kao svima je skupo a opet kada maksimalno spustimo cene svi se zale.
2019 07 16
> Mimi75: > > Debela_devojka: > > Baš tako, realne cene = dobra prodaja > Ova formula ne pali uvek, naročito ne na ovom sajtu. Ovde često skupe i iznošene ali zato markirane (možeš misliti!) stvari imaju bolju prođu od nove jeftine stvarčice. Ja pričam iz svog iskustva, a moramo se svi složiti da su termini jeftino i skupo kritični 🤣 ono što je meni skupo, nije svakome..
2019 07 16