Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja vam je stala jer ste “nabile”cene!!

Ovde su cene previsoke s obzirom da većina prodaje polovne stvari. Juče sam gledala sakoe, cene su baš jake, polovan sako 3000rsd. Onaj koji košta 700 je iz 93-će . Majice isto 700-1000 + poštarina = van pameti. Iskreno ne znam ni ko kupuje ovde po tim cenama, posebno jer bar sh-a ima na svakom koraku, a za 1200 din može se i nova majica kupiti.
2019 07 16
Ja vec dve godine po radnjam ne zalazim,a ni po trznim centrima.Sem naravno kada kupujem gace, carape i neto sto ovim putem ne mogu da nadjem....Ovde su odredjene stvari skupe ali neki za Srbiju anonimus brendovi kostaju povoljno,posto ih vrv niko i ne trazi,jer nisu "aktuelni"...Ovde ne gledam ni Bersku,ni Zaru,ni Teranovu,ni H&M,ni Guess,ni Stradivarius..Posto su cene po meni totalno besmislene.Na svim kupoprodajnim sajtovima pa i na ovom trazim"zlatne komade",tako ih ja zovem..Nesto sto ne mogu da nadjem u prodaji,a povoljno.Ili mogu da nadjem u prodaji ali na sajtovima nadjem za 80% povoljnije nego u radnji...To mi i jeste sustina ovih sajtova.. Majice se stalno spominju..Medjutim ja uvek pravim razliku..Tj ne mogu sve majice da svrstavaju u isti kos,kao ni jakne,farmerke...
2019 07 16
Meni je Zara super jer su modeli lepi a odnos cene i kvaliteta super-svakako mi sve dosadi posle maksimalno pet nošenja tako da su stvari uvek kao nove. Ali da su ovde stvari iz Zare precenjene jesu itekako. Na Krpicama se najviše isplati kupovina brendova za koje većina nije čula a koji su ovde dosta jeftiniji nego u zvaničnim radnjama.. Na primer naručila sam za koleginicu Hoss Intropia kaput za 6.000din. Recimo da je to 15 puta niza cena nego u prodavnici.
2019 07 16
Ja kupih mami juče Hummer Jack, ako se tako piše cipele, bukvalno kao nove za hiljadu 🤭🤭🤭 baš sam zadovoljna
2019 07 16
Poenta ovog sajta sigurno nije prodaja po komercijalnim cenama,nego da budu sto pristupacnije..Kad vec precenite svoje stvari,otvorite butik,platite porez pa stavljajte i 100.000 ako hocete.Ovde ne mozete,ovde postoje druga pravila.Ako cu da kupim original polovno a pristupacno,odem u Second Hand i nahvatam po 250 din ‘Zara’ haljinice i ostale originalne marke,koje cu naravno da probam i procenim stanje,tu bar niko nece da me prevari.
2019 07 16
> mokelem: > I ja sam je pitala pre par dana isto i dobila sam isti odgovor > Narucila bi je sa sajta posto narucujem cesto i vrlo su fer i korektni ali se seca duze isporuka 7/10 dana a idem na more :) > Haljina je top !!!! Kad vec pominjete da ste narucivali sa njihovog sajta, mozete li.mi reci da li postoji mogucnost placanja pouzecem ili sam dobro videla da moze samo elektronski sa racuna, prilikom porucivanja?
2019 07 18
Za sada samo karticama, odmah zaduze racun postarina je oko 400 din posto garderoba dolazi iz Spanije zato se duze ceka. Ukoliko zelite da zamenite , nosite u bilo koju Zara radnju ss etiketom u originalnom pakovanju i u roku od 5 do 14 dana novac vam leze na racun Garderoba je cini mi se dosta kvalitetnija nego po nasim radnjama. Jos bolje je to sto pola stvari ima na sajtu sto kod nas nema niti dolazi :) > MALAODSTILA: > > mokelem: > > I ja sam je pitala pre par dana isto i dobila sam isti odgovor > > Narucila bi je sa sajta posto narucujem cesto i vrlo su fer i korektni ali se seca duze isporuka 7/10 dana a idem na more :) > > Haljina je top !!!! > Kad vec pominjete da ste narucivali sa njihovog sajta, mozete li.mi reci da li postoji mogucnost placanja pouzecem ili sam dobro videla da moze samo elektronski sa racuna, prilikom porucivanja?
2019 07 19
Koliko znam rade na tome da u radnji moze da se menja za bilo sta drugo u tom iznosu Ali za sada samo vracaju novac direktono na racun
2019 07 19
> mokelem: > Koliko znam rade na tome da u radnji moze da se menja za bilo sta drugo u tom iznosu > Ali za sada samo vracaju novac direktono na racun Puno, puno hvala na detaljnom odgovoru. <3
2019 07 19
😊> MALAODSTILA: > > mokelem: > > Koliko znam rade na tome da u radnji moze da se menja za bilo sta drugo u tom iznosu > > Ali za sada samo vracaju novac direktono na racun > Puno, puno hvala na detaljnom odgovoru. <3
2019 07 19
> Debela_devojka: > Ja nisam ni znala da je zara toliki hit dok se nisam registrovana na ovaj sajt 🤣🤣🤣 Da 😁 kada okacim na sajt nesto sto je Zara, za kratko vreme ima vise pregleda nego sve drugo sto objavim 😓
2019 07 20
1 2 3