Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

LAŽOV I PREVARANT

Beba95, neću iznositi ime ni nista. MOLIM ADMINA DA BLOKIRA OVU OSOBU/OSOBE NA OVOM PROFILU. Devojka je naručila od mene dve majice za 600 din. Pošto sam nova na sajtu, znam da devojke nemaju još poverenja u mene i htela sam da joj učinim jer ima 48 pozitivnih ocena i mogu da joj verujem, i poslala sam joj preporučeno. Rekla je da će platiti post netom. Prošla su dva dana, od uplate nista, svaki put izgovori koje ću prikazati od u bolnici sam, na seminaru sam, radim u opštini ja sam psiholog i razne nebuloze. Danas mi se javlja i kaže paket joj nije stigao i neće da plati. Kao zagubili su ga, bila je u pošti, u upravi. Ja pogledam na netu broj pošiljke i piše da je uručeno. Kad sam joj to rekla poludela je i rekla nije, to je greška. Onda je rekla možda je nekom komšiji, meni nije itd. Ja poludim, nazovem poštu da mi da broj od poštar koji mi je maksimalno izasao u susret jer je to malo mesto. Rekao mi je da je dao lično njenom ocu na ruke, tom i tom. Kad sam joj to rekla napala me je i rekla JA NEMAM OCA. ZA 600 DIN??? REKO KAKO NEMAŠ OCA, POŠTAR JE REKAO DA JE NJEMU DAO. kaže ona nije, umro je pre 10 godina. On mi kaže nije otac, nego stric. Nakon toga mi kaže jao daaaa, ipak je stiglo stric joj je preuzeo?????!!!!! Pare mi ne trebaju, ja sam ZGROZENA DA MI SE POSLE 5 GODINA RADA OVAKO NESTO DESI. NE ŽELIM DA SE IKOME VIŠE OVO DESI, MOLIM ADMINA DA JOJ OBRIŠE PROFIL
2019 07 23
Poštar i žena u pošti su mi rekli, niti je ona bila a znaju je, i da je u 14h uručeno njenom ocu. Toliko. Nakon svih poruka, blokirala me je na viberu.
2019 07 23
Od kada je ova prepiska, danas? Mozda stvarno nije znala da je stric preuzeo to, mozda ce uplatiti sutra. :)
2019 07 23
Od danas. Stric joj je mrtav a otac živ. A ona mi je rekla da joj je otac mrtav a da je stric preuzeo. A da ne pričam o lažnom predstavljanju. To je malo mesto, poštar mi sve rekao o kakvoj porodici se radi. Zgrožena sam. Da neko za 600 din laže da joj je otac mrtav bez srama meni sad pare ni ne trebaju nek joj je na čast!
2019 07 23
Iskreno , ništa mi nije jasno. Jel ova prepiska od danas? Posle kojih poruka vas je blokirala?
2019 07 23
Pa dakle dokle ve obo ovako da ide!? Uzas ,bas mi je zao sto ti se to desilo I to odmah u startu 😑😑😑
2019 07 23
Da, da od danas. Nek joj je na čast, dobila je negativnu od mene. Pa ja sam joj slala posle poruke je l sve ok nije joj nista stizao, i odjednom posle sat vremena se javlja a moje poruke joj nisu stizale ni nisam videla ono na mreži pa sam mislila da me je blokirala. Posle mi salje ovo, posle ovog sa tatom i da je na kraju primila
2019 07 23
Ja samo znam da cu ako me iko izradi i za 600 rsd da ga tuzim i da mi nece biti zao sudskih troškova nimalo. Da se ovakve spodobe nauce civilizovanom ponasanju. Pa nek se žale svom "amidži".
2019 07 23
Sada vidim na njenom profilu, u utiscima, da je u aprilu ove godine isto ovo uradila još jednoj članici, takođe je majica u pitanju i neki smešan iznos, strašno..
2019 07 23
> MARIJANA832: > Ja samo znam da cu ako me iko izradi i za 600 rsd da ga tuzim i da mi nece biti zao sudskih troškova nimalo. Da se ovakve spodobe nauce civilizovanom ponasanju. Pa nek se žale svom "amidži". Aj sto me je izradila, nego me pravi ludom sat vremena i meni je doslo da je tužim koliko sam prsla koliko laže
2019 07 23
Meni samo nije jasno zasto se podaci ovakvih lazova zabranjuju iznositi, trebalo bi svi da budu upozoreni, ovakvi lako naprave drugi profil, a vec su se nakotili previse na sajtu. Zalosno je i sto je ovo ogledalo stanja drzave i siromastva, gde ljudi varaju za sitno jer nemaju! Bolje da je trazila na poklon, sigurno bi joj neko dao. Zao mi je sto ti se ovo dogodilo! Tesko da ce ti uplatiti novac....
2019 07 24
Sta je ovo, jos jedna prevara ?! :@ U danasnje vreme ne mozete verovati nikome, zato posaljite pouzecem ili saljite nakon uplate na racun. Nemojte da nasedate na njihove price jer ima vise utisaka od vas ili se pravi prijatna ili sta vec... Ovo je zalosno sta je postao ovaj sajt ,:(
2019 07 24
Da, prevara i to kakva. A izgleda i lažno predstavljanje ko zna ko je sve iza tog profila, stalno se menja lokacija na njenom profilu i spominje drugarice, sestre imaju sifru nije ona kriva itd.
2019 07 24
Po mom mišljenju, ovo je najjadniji način prevare. Em je samo 600din u pitanju, em još pravi clanicu ludom.. Koliko neko bezobrazan mora biti? Kao, platicu ti kad ja prodam, gde to ima?!
2019 07 24
Ta devojcica se i meni obratila pre par dana,sa molbom da joj artikal saljem preporuceno, objasnila mi i nacin slanja, ali naravno posto sam poslala podatke za post net uplatu, i naglasila "Artikal saljem nakon uplate" izgubila se u magli... Verovatno sam i ja u njenoj glavici bila ciljana meta za prevaru, ali jednom me dete koje sam mogla roditi prevarilo, meni dovoljno, slaba na decu, posebno na devojcice, vise ne nasedam, shvatih " Ni deca vise nisu sto su bila" 🤨
2019 07 24
1 2