Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Licno preuzimanje

Odlucila sam da ukljucim i licno preuzimanje u svoju ponudu. Ne znam kako ce ici, ali eto. Zbog poverenja i svega. Ali bas bas uz dodatni dogovor, jer ne bih da me neko ispali. 😊
2019 08 12
Zašto ne, ja sam radila x puta.
2019 08 12
Slazem se sa Zlatanom, zasto da ne ako obaveze dozvoljavaju. Ja radim licno preuzimanje, cak mi je i lakse kada uzivo pogledaju predmet nego preko slika. Cinjenica da je Nis manji grad pa je i mnogo zgodniji za nalazenje. Bilo je i ispala, ali dobro. Ako se nekada smorite ili ponestane vremena uvek mozete odustati. Srecno :")
2019 08 12
Sto da ne....ali budite spremni i na situacije kada kupac ne dodje niti se javi 😁
2019 08 12
Hvala na savetima, u sustini me najvise brine ispala, jer dvoje male dece cekaju kuci dok mene neko ispali. Ali hajde, videcemo kako to funkcionise. Mada kapiram da je lakse i lepse, lepo se uveri , pogleda, pa ako moze cak i proba. Pogotovo za obucu koja je najvarljivija. A i odevni komadi zezaju danas, ne znam ja evo koja mi je velicina posle dva porodjaja, sva sam u haosu. Nesto se uvecalo, nesto ostalo sitno. Pojma nemam, i cesto gresim a u ono sto sam pre nosila, ne ulazim.
2019 08 12
Najvise volim licno preuzimanje i kad sam kupac i kad sam prodavac, tako da je to super opcija jer se predmet vidi uzivo. Nisam imala neprijatnih situacija a godinama vec kupujem i prodajem. Kada neko nesto kupi od mene, ocekujem da ce licno preuzeti na mojoj adresi, pa nema ni cimanja po gradu... :)
2019 08 12
Ja sam bas juce uradila lično preuzimanje, svakako je sigurnije nego čekati paket,ali retko kada se namesti da može..
2019 08 12
Često radim lična preuzimanja sa devojkama iz mog mesta.. I imam samo lepa iskustva.... 😊
2019 08 14
I meni je to skroz okej. mislim da je to laksa opcija i za kupca i prodavca . Kupac tako ustedi na postarini , a prodavac pridobije kupca da definitvno odabere njegov artikal. Naravno da to nije uvek funkcionalno , sto zbog vremena , sto zbog recimo daljine ,ali svakako da treba izlaziti kupcima u susret . :")
2019 08 14
Ja lično preuzimanje radim u svom gradu. Ne vidim zasto ne bih radila... I sama sam prodavac i kupac, i znam da znaci da se ne plati postarina.
2019 08 14
Do sada sam imala doosta licnih preuzimanja i nikada nisam imala losa iskustva Srecno 😊
2019 08 14
Slažem se u potpunosti... Zapravo u Beogradu sam samo jednom slala a za sve ostalo sam se nalazila lično ili sam zamolila mamu da to učini ukoliko je nekoj devojci odgovarao termin kada sam ja na poslu. U svakom slučaju nikada se nije dogodilo da neka devojka ne dođe pa čak ni da kasni...lepo pogleda, uveri se da je sve kako je rečeno i svi srećni. Toplo preporučujem ko ima mogućnosti!
2019 08 16
samo napred :) mene niko nikad nije ispalio sa krpica
2019 08 20
U Beograda u Beograd sam samo jednom, po zahtevu članice, slala poštom - bila je u prigradskoj opštini i nije mogla da dolazi do grada. Za sve ostale prodaje i sve kupovine sam dogovorila i realizovala ličnim preuzimanjem, uz dogovor o lokaciji. I imala sam samo pozitivna iskustva. Najlepše i za prodavca i kupca, vidiš-platiš-nosiš ili vidiš-razmeniš-nosiš :)
2019 08 23