Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poslala mi oštećenu stvar za 19000 i dala mi negativnu!? Treba mi pomoć!

Gospode pomiluj....
2019 08 21
Evo šta mi sad napisa izmedju ostalog.. Ja da uzmem Nazad majicu koju ste vi ili neko Ko je dirao tamo poderao? Neću . Čitavu ste dobili, sad nije moja. Sad Mrs vise, jasno? Prevarantu bezobrazni.
2019 08 21
Tako nešto uraditi i raditi nekome ko ti napiše pre dobijanja paketa (i uplati unapred 19000)- Ja vama u potpunosti verujem Strašno tužno Hvala vam puno, mnogo ste mi pomogle <3<3<3 Nadam se da će admin da obriše negativnu ocenu pisala sam mu I ne znam što je loše da imam toliko ocena bez negativne ocene na Limundu, to sam joj tek na kraju spomenula i što je to toliko muči da nazva sve prodavce prevarantima Po njoj samo ona poštena STRAŠNO
2019 08 21
Ja prvo pomislila da ste platili 1900, rekoh to je mnogo, kad procitam ponovo 19000? 😲 Pa stooo niste malo istrazili s kim saradjujete, malopre sam proverila njene utiske, ima 3 negativne jer je prodala ostecenu robu. Sta je bre ovo sa ljudima? I vidim i ova ima preko 200 utisaka. Zalosno.... Ja bih ovo prijavila policiji.
2019 08 21
Nista licno al preko 300 din ne bih dala za majicu. Za te pare obuces se za celu zimu 🙈
2019 08 21
Uplatili ste 19000 nekome ko ima nedvosmislene tri negativne ... Zasto joj niste ostavili negativnu ? Mozda postoji jos takvih kao Vi koje se nisu usudile da ostave negativnu . Ja sam kod nje videla Chloe sandalice i pre nego sto sam videla ocene mi zazvonio alarm zbog slika . Za tu cenu nedovoljno detalja , na slici stalno jedna sandala ... Strasno . Da je mogla da proda tu majicu za 250 eura , prodala bi je , ne bi uvaljivala Vama tako "jeftino" i odbijala da vrati novac .
2019 08 21
Nije mi jasno zasto ste uplatili toliki iznos nekom ko je etiketiran kao prevarant?
2019 08 21
19,000dinara za jednu običnu majicu?
2019 08 21
> TatCat: > Uplatili ste 19000 nekome ko ima nedvosmislene tri negativne ... Zasto joj niste ostavili negativnu ? Mozda postoji jos takvih kao Vi koje se nisu usudile da ostave negativnu . Ja sam kod nje videla Chloe sandalice i pre nego sto sam videla ocene mi zazvonio alarm zbog slika . Za tu cenu nedovoljno detalja , na slici stalno jedna sandala ... Strasno . Da je mogla da proda tu majicu za 250 eura , prodala bi je , ne bi uvaljivala Vama tako "jeftino" i odbijala da vrati novac . Ma kakvih 250 e 🤣
2019 08 21
Mici draga , da je i sto dinara , ono sto nije kao u opisu je prevara , uopste ne ulazim u to koliko je placeno . Ne razumem Lidiju koja je po svemu vrlo aktivna i ovde i na Limundu , da previdi one negativne koje su jasne kao dan .
2019 08 21
Ne verujem da se Lidija reklamira, u pitanju je veoma korektna osoba,
2019 08 21
Ja mislim da je žena u godinama, nije neka tinejdžerka Na Limundu ima dve negatine, u jednoj joj kupac piše da je prevarant :( Tek posle ovoga sam čitala njene negativvne.. Rekoh ima 200 i nešto pozitivnih.. A dva puta smo saradjivale Jeste drugi put majica bila izgleda lažni Dior ali nije cena bila visoka pa sam prećutala Juče me jedna članica savetovala da obrišem te ocene i ja obrisala Zeznula sam se baš debelo.. verovala sam joj (ispala sam priznajem naivna da ne kažem grublju reč), a i reko neće za taj novac da sakriva mane? Znam po sebi, za 19000 da prodajem nešto pa to mora da bude kao iz radnje..
2019 08 21
Hvala D.Devojko <3 Sa tobom imam divno iskustvo, haljina je bila divna Eh da su svi kao ti <3
2019 08 21
> TatCat: > Mici draga , da je i sto dinara , ono sto nije kao u opisu je prevara , uopste ne ulazim u to koliko je placeno . Ne razumem Lidiju koja je po svemu vrlo aktivna i ovde i na Limundu , da previdi one negativne koje su jasne kao dan . Pa da i jeste prevara.. A pogotovo što su velike pare u igri.. Ej bre pa to je skoro pa nečija mesečna plata...
2019 08 21
Ma ona je zapocela izvrsenje krivicnog dela prevare, ovo je stvar za Mup a ne da je gonite po privatnoj tuzbi. Vratite joj majicu a ona vama novac, to je jedino ispravno.
2019 08 21