Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poslala mi oštećenu stvar za 19000 i dala mi negativnu!? Treba mi pomoć!

Zasto joj niste uzvratili negativnu ? Uzgred , cena nije nikako dokaz pouzdanosti . Cak i najjeftiniju stvar slikam sa svih strana , za 19000 bih napravila video tutorijal
2019 08 21
> LidijaM: > Ja mislim da je žena u godinama, nije neka tinejdžerka > Na Limundu ima dve negativne, u jednoj joj kupac piše da je prevarant :( > Tek posle ovoga sam čitala njene negativvne.. > Rekoh ima 200 i nešto pozitivnih.. > A dva puta smo saradjivaleJeste drugi put majica bila izgleda lažni Dior ali nije cena bila visoka pa sam prećutala > Juče me jedna članica savetovala da obrišem te ocene i ja obrisala > Zeznula sam se baš debelo.. verovala sam joj (ispala sam priznajem naivna da ne kažem grublju reč), a i reko neće za taj novac da sakriva mane? > Znam po sebi, za 19000 da prodajem nešto pa to mora da bude kao iz radnje.. Dajte joj negativnu.. I da je sto din u igri vi ste prevareni...
2019 08 21
Kakvo reklamiranje? Kakva je ovo reklama? Ja ne prodajem ništa na Krpicama Ljudi ja znam kako je teško biti prodavac Zato sam bolećiva prema prodavcima Nikome na Krpiicama nisam dala negarivnu a dobijala sam svašta
2019 08 21
Za 19000 bih film snimila :) Ali sam primetila da neko prodaje ležerno Zeznuh se Da, to je za policiju Ne nosim ja kič majice za 19000 pa da me lično Galliano obuče Ja sam za jednostavno i udobno a ne fenseraj sa biserima
2019 08 21
Oceniću ja nju adekvatno Nego izgleda da je potrošila novac pa besni i vredja u porukama
2019 08 21
Fenseraj nije ono cemu ne znate ni iz koje je sezone ... A tu politiku neostavljanja negativnih ne razumem . Da ste citali prethodne negativne , znali biste sta da ocekujemo (one su dozivele isto sto i Vi sad - dobile su smece , dobile negativnu i pljuvacinu ) , tome ocene i sluze .
2019 08 21
Devojko to se desilo pre dva tri dana U toku je bila prepiska za reklamaciju Ne mogu da ocenjujem odmah Šta da je fina i kaže da nije videla i uspemo da se dogovorimo? A sada mi je MUČNO da joj gledam nalog a ne da je ocenim pa da ona izmišlja optužbe i uvrede.. Meni se sve ovo smučilo Imala sam bukvalan zdravstveni problem zbog tog stresa
2019 08 21
Iskreno, mene na Vašem mestu ne bi uopšte brinula negativna ocena. Ali, 19 000... Za tu sumu.... Bila bi spremna na što šta... 😱
2019 08 21
Sad kroz ovo iskustvo sam shvatila da mnogi izbegavaju dati negativnu zbog osvete Nisam to znala Vrlo rado ću je oceniti negativno jer je stvarno bila najblaže rečeno nekorektna I ne zanima me ako mi uzvrati I zbog drugih, da ne prodju kao ja Sad vidim još jednu je krivila da je ona oštetila stvar koju reklamira jer je debela.. em joj uzela pare, em poslala oštećenu stvar, em je izvredjala.. isto kao sa mnom Ne znam kako je to dozvoljeno na Krpicama? Nebi trebalo, sajtu se urušava ugled
2019 08 21
Izvinjavam se za koment o reklamiranju, obrisala sam. Majica se meni ne svidja licno i ne bih je platila toliko. Al naseli ste i to je to. Ne moze bolje sad. Imate njenu adresu, sta znam, ako odbija da vrati novac, idite i trazite. Prijavite mupu, ali ne verujem da ce biti nesto, za 20000. Saslusace i gotovo
2019 08 21
I ja sam pisala adminu, ali za sad od toga nema nista, vec 15 dana nije usla na sajt. I kad se uloguje, pitanje je da li ce da procita sve poruke i uradi to sto treba
2019 08 21
Od admina- nista, ocigledno. Od policije i tuzbe- hmm, ne lipsi magarce do zelene trave...Imate adresu doticne. Kulturno se najavite i ne mislite da cete biti manje dostojanstvena ili manje "dama" ako je posetite i licno joj vratite krs koji ste dobili. Prevarantima ama bas nista ne znaci o njima otvorena tema, svakog cuda za 3 dana, zato i jesu dovoljno bezocni da rade ovakve stvari. Ljudima treba pokazati gde im je mesto. Zao mi je da ste prevareni, za nekog je 1000 nista, za nekog 19000. Licno, nikad se ne bih usudila da kupim majicu za te pare. Pozz za sugradjanku.
2019 08 21
Posavetuje pravnika, 19000din nije mala suma. I lepo i smireno sročite obrazloženje za negativnu ocenu, bez vređanja i uz priložene slike i prepiske. Ne dozvolite da Vas iznervira i izbaci iz takta i ne spuštajte se na prostački nivo. To joj opet daje prostora za napad.
2019 08 21
Evo ja sam pravnik i savetovala bih oštećenu da ne pravi sebi dodatne troškove, jer je pitanje da li će uopšte moći da naplati sumu koja joj bude dosuđena odnosno da li će joj nešto značiti osuda prevaranta na novčanu kaznu ili uslovnu osudu. Neće. Svaki put mi je smešno kada vidim kako se frljate krivičnim prijavama i tužbama. Slažem se sa @MaglaSvuda...
2019 08 21
Što znači da može da se krađe dnevno do koje sume nekažnjeno po zakonu, čisto da znamo?
2019 08 21