Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poslala mi oštećenu stvar za 19000 i dala mi negativnu!? Treba mi pomoć!

Ne može tako da se krade i vara. Podnesi prijavu u MUP-u za početak. Imaš sve podatke njene.
2019 08 21
Strašno, to je baš velika svota. Da ste bar na limundu obavili transakciju tamo bar postoji limundo zaštita i sajt radi u saradnji sa MUP-om (vec je podneseno par prijava za prevare a iznos je čak bio i manji)....Baš mi je žao, ne razumem kako neko može tako nešto učiniti, gde je savest. gde je empatija?.. Ja se nadam barem da će se predomisliti i vratiti novac jer ste čak i više nego korektni, niste tražili da vratite majicu i pun iznos već 7000 od 19000 što nju opet ostavlja sa 12000 što je za majicu sa vidljivim mestom zašivanja po meni suludo.... Jedno je sigurno a to je da niko neće izbeći Božiju pravdu (neko je naziva karmom), kad tad će je stiči. Neka joj Bog oprosti..
2019 08 21
Ma mozete joj pred vrata, sa policijom, nista drugo. Ali policija ce da izadje po sluzbenoj duznosti i to mozda. Ja sam prijavila kradju novcanika u kojem je iznos bio veci od tog, nikad me ni pozvali nisu, nista. Jedino su mi predlozili na tom raazvovoru da ga potrazim po obliznjim kantama i kontejnerima 🙁
2019 08 21
Pa kad ne znaju ko ti je ukrao novčanik, a ovde se zna. Postavljacice idi u MUP preduzmi nesto, nemoj da dozvolis da te neko izmajmunise.
2019 08 21
Lidija, meni je jako zao da ste ovako osteceni I sama sam bila u istoj situaciji, zato me i krase ne jedna, nego dve osvetnicke Admin ih naravno nije uklonio, iako sam pisala, tako da pretpostavljam da ni sada nece prstom mrdnuti Iznos za koji sam ja prevarena jeste bio daleko manji, ali osecaj je svakako identican.. Poslusala bih clanice i obratila se MUPu, a ako ni oni ne urade nista, ako imate podatke ja bih je nasla i otisla na adresu ako nista drugo da joj licno vratim tu KRPU jer drugih reci za to sto Vam je prodala nema Nadam se da cete ipak uspeti da vratite novac
2019 08 21
Ovde kupujete na svoju odgovornost. Ne postoji administrator, pravila su selektivna i ne podlezu svi sankcijama. Zato sajt lici na buvljak ciganije. Steta, potencijal je dobar.
2019 08 22
> Shyshymiga: > Ma mozete joj pred vrata, sa policijom, nista drugo. Ali policija ce da izadje po sluzbenoj duznosti i to mozda. Ja sam prijavila kradju novcanika u kojem je iznos bio veci od tog, nikad me ni pozvali nisu, nista. Jedino su mi predlozili na tom raazvovoru da ga potrazim po obliznjim kantama i kontejnerima 🙁 Isto slučaj sam I ja imala.. Uhvatili su počinioce.. Na pitanje mogu li krivično da ga gonim mi je rečeno da se ne isplati.. Klinac je bio maloletan.. Sudija ga neće osuditi.. Novčanik mi je vraćen, novac ne.. Nikada me iz mupa više pozvali nisu... Banana država, kakva prava i sranja.. To je teorija u praksi je to drugačije... Ne mrdaju prstom..
2019 08 22
Jel se ovo neko zeza?Vi vidim ustvari vise kukate zbog negativne ocene nego zbog 19 000 din? Evo dacu Vam ja pozitivnu za 9000!!! :') Ne mora 19 000!!!
2019 08 22
Nikad nisam nasla novcanik, pomirila sam se i sad ga drzim uz sebe striktno. Krali su mi tel kad sam bila mladja u klubovima u izlasku, i tad je bilo npr i kamera, policija tel nikad nije pronasla ni javila, jos je nov i imao jeu one kodove sve. I sve im je bilo predato, nista nikad culi vise. Mislim da nisu ni pogledali kamere. Isto tako za gore stvari, maltretiranje u porodici, izadju po sluzbenoj duznosti, pa se bukvalno izdogovaraju s tobom da ne prijavljujes, da ce se smiriti bla bla. Tako da, kenja mi se od banane drzave! Posten, vredan i normalan covek ovde ne prolazi.
2019 08 22
Žao mi je što imate tako loše iskustvo. Čini mi se da je kao i obično tema otišla na razne nepotrebne strane. Nemojte se bar oko teme nervirati, 100ljudi 100 ćudi. Zakon koliko je meni poznato kaže da možete da je gonite za prevaru, po zakonu o elektronskoj trgovini a ima li osnove i za krivično gonjenje ne znam. Međutim druga strana medalje je da zakon u Srbiji ne funkcioniše, tako da se može dogoditi da završite sa dodatnim troškovima a bez naplate novca za ovu prevaru. Da admin radi svoj posao ne bi bilo problema da se nekorektni prodavci blokuraju, takođe i oni koji komercijalno prodaju. Tako bi bilo mnogo sigurnije za sve. Imala sam skoro slično iskustvo, doduše za mnogo manji novac isto sa članicom sa 200+utisaka i bez i jedne negativne. Mada sam ja svoj novac dobila nazad, uz veliki stres urlanje optužbe i sl. Pošto je u pitanju klasična komercijalna prodaja mislim da su principi po kojma rade te žene drugačiji, i tu vam ni jedno prethodno pitanje i fotografija neće pomoći. Ja sam sve tražila i dobila šta je ona želela da prikaže uz određene finte u fotigrafisanju i laži u odgovorima na pitanja. Mislim da je ključ u boljoj pripremi i evaluaciji profila i osobe sa druge strane.
2019 08 22
Pa za koga ste kupovali kad ne nosite takve stvari? Ne mogu da verujem da neko ovde daje tolike pare za majicice :o
2019 08 22
Necu da brisem svoj prethodni komentar, ali zao mi je sto sam uopste napisala to sto sam napisala. Tema je da se "strecnes" (Pommmoooc) i sad mi nije jasno za sta Vama tacno treba pomoc? Da Vam se izbrise negativna? Da Vam se vrati 19000 ili koliko vec? Na kraju krajeva- kad neko trazi pomoc, ne sme biti sebican nakon sto je dobije ( a clanice su Vam, sve do jedne, dale iskrene savete, onoliko koliko je u njihovoj moci). Zar ne mislite da je malo cudno sto Vi niste dali negativnu, ako ste vec osteceni? I da ostale (normalne) clanice treba da znaju sa kim posluju? Ili da belezimo u teftere imena nepouzdanih clanica i prevaranata, jer se ovde vristi "upomoooc" i onda nikom nista? Eto, ne znam sta ste hteli, nisam pametna. I uopste- niti treba otvarati ovakve teme niti komentarisati po njima i suditi. Postoji opcija ocene i obrazlozenja sa sve prilozenim fotografijama. Mislim da je to dovoljno i jedino validno.
2019 08 22
Vidim da svi spominjete administratora i kako ne radi svoj posao i ne blokira prevarante itd .Znaci da niko od vas nije procitao uslove koriscenja sajta.Tamo lepo pise da nije admin odgovoran za bilo kakve prevare,odstete i slicno .
2019 08 22
Nije licno odgovoran. Kupujes na sopstvenu odgovornost, nema pravne zastite kao na drugim sajtovima ali je duzan da po valudnoj prijavi blokira dokazane prevarante.
2019 08 22
Ja ne razumem kakvu pomoć od članica traže ove sto su prevarene? Koja od nas ovde može nekome pomoći bilo šta? Jednostavno dajte ocenu i objavite na crnoj listi link i obrazlozenje i to je to, zašto na forumu zatrpavati kad nam svaka tema ode u pm. Obratite se policiji ili idite na kućnu adresu, tuzite Ne shvatam čemu? Svaka peta tema Upomoooc, Pomozite prevarena sam, Pomoć itd Jednostavno objavite prevaranta u crnoj listi i zalepite negativnu!
2019 08 22