Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poslala mi oštećenu stvar za 19000 i dala mi negativnu!? Treba mi pomoć!

Ja sam od iste clanice kupila haljinu za koju je pisalo da je original DG,haljina nije original i pritom je jedna zica sa unutrasnje strane pokidana i grebe kad se haljina obuce,poslala sam poruku ali clanica se drzi svoje price i videla sam da nema poente da ulazim u bilo kakvu raspravu,naucila sam skolu za 2.500din .....☹️
2019 08 22
Da li ste Vi ostavili negativan utisak?
2019 08 22
Iskreno jos uvek razmisljam da ostavim neutralan sa sve slikama da ne bih dobila negativni nazad a admin ne ulazi na sajt ko zna kada bi bio obrisan
2019 08 22
@Mephisto- članice uglavnom jasno pišu šta znači "administrator ne radi svoj posao" i to jeste obaveza administratora. Niko koliko sam pročitala nije napisao da administrator odgovara za prevare. Lista šra ne radi, a treba: 1. Na ovom sajtu je zabranjena komercijalna prodaja, oni koji to rade treba da budu blokirani. Dama kojoj je tema posvečena se bavi komefcijalnom prodajom kao mnoge druge. 2. Primenjuju se različita pravila na različite članove, pa ko bliži srcu i / ili novčaniku/ klanu/ drugarici može da vređa, maltretira, prodaje komercijalno, vara 3. Sajt baguje, ne mogu se ni postaviti ni obrisati predmeti lako, hiljadu problema kada manje kada više 4. Prevaranti povratnici caruju, oni koji vetuju u čuda stradaju, administrator treba da se bavi tskvima i u skladu sa internim pravilima sajta i zakonom procesuira policiji koga treba. Ništa od toga. 5. Nekorektni, prevaranti i slični daju osvetničke negativne kada nekoga prevare tako da sada većina neće ni da ostavi negativnu kada ih prevare. Administrator bi takve negativne trebalo da briše, a profile onih koji ponavljaju prevare da blokira. Ništa od toga. 6. Postoje pravila kako se oglašava, kako se koriste slike sa neta i slično. Nekima se može da krše oravila, nekome se brišu oredmeti, blokiraju progili i slično. Pa onda primenite tačku 2. I tako, ima toga još nego nema smisla trošiti vreme
2019 08 22
Ahahahah ... Najzad sam stigla da procitam komentare negativnih, ostvari jos bolje, odgovora doticne Sare na njih. Zene je napadaju da joj je roba nikakva, a ona ne moze biti nekulturnija i bezobraznija seljanka. Pocinjem da mislim da su u NS sve devojke ovakve. Cast izutecima. 😊
2019 08 23
Bas je najgori tip bednice. Al za ovolike pare nekoga da odere. Ja bih joj kultruno sa policijom otisla na adresu. Izvrsitelj ako treba, da joj pokupi sve do iznosa iz kuce. Crna osoba totalno. Kaze ona zeni da joj je brat slepac. O zivote
2019 08 23
Čitam, i ne verujem... Iskreno mi je žao što ti se ovo dogodilo. Nadam se da ipak postoji neki način da se ispravi ova nepravda. Svu sreću ti želim!
2019 08 23
Meni je fascinantno da za haljinu bez etikete za koju je postavila cenu 6000, ne napise od kog je sirovinskog sastava vec upise xxx. Da li zaista nisli da je dovoljno napisati "maja original". A sad ulazim u domen licnog ukusa i slicno....Ovu Guci majicu ne bih uzela ni da mi je dala dzabe (nastranu ostecenje i da li je original ili ne)...cuj molim te 19000 dinara za Guci majicu bez etkete, koja nije ni ovgodisnji model, pritom jos naglasi da i takvu majicu sa rupom moze prodati na nekakvom sajtu za 250 evra....Gospode boze gde ide ovaj svet 😅😅😅😅
2019 08 24
Meni je fascinantno da za haljinu bez etikete za koju je postavila cenu 6000, ne napise od kog je sirovinskog sastava vec upise xxx. Da li zaista nisli da je dovoljno napisati "maja original". A sad ulazim u domen licnog ukusa i slicno....Ovu Guci majicu ne bih uzela ni da mi je dala dzabe (nastranu ostecenje i da li je original ili ne)...cuj molim te 19000 dinara za Guci majicu bez etkete, koja nije ni ovgodisnji model, pritom jos naglasi da i takvu majicu sa rupom moze prodati na nekakvom sajtu za 250 evra....Gospode boze gde ide ovaj svet 😅😅😅😅
2019 08 24
> Shyshymiga: > Bas je najgori tip bednice. :| Sažeto sve u ovome Hladna osoba Oduševila sam se koliko divnih duša ima na Krpicama, toliko saosećanja, normalnog rezonovanja, dobrote.. HVALA VAM!
2019 08 24
1 2 3 4 5