Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

*Bilo bi lepo da svi pročitaju*

Odmah da se ogradim, ovim ne mislim ništa loše, nikome, niti nekoga pozivam, samo ću da iznesem svoje mišljenje.😊 Devojke, Prvooo, mislim da bi bilo lepo da ne otvaramo više od 2 teme dnevno. Ako tema više nije aktivna, ako je niko ne komentariše, ako nije ništa prebitno, zašto ne obrisati temu posle 2,3 dana? Čisto, eto, da ne bi zatrpavali sajt, da bi bilo urednije, preglednije. Drugoo, jako je ružno što neke članice otvore po 50 tema u jednom podforumu, recimo, podforum RASPRODAJA, to uvek pratim, svakodnevno, i onda mi se smuči što vidim milion tema od jedne članice, za svaku stvar ponaosob. Trećee, objavljivanje jednog predmeta u milion oglasa. Evo primera, pre neki dan ukucam haljina, ljudi moji, na 3 strane, ali zaista na 3, ista haljina od iste članice. Užas. Uvek kada objavim ponovo premet, obrišem stari oglas. Bilo bi lepo da svi to radimo, a ne da nalećemo na po 5 istih oglasa. Četvrto, lažni tagovi. Mislim 90% članova ovog sajta to radi, ukucam 'nike' izdaje mi haljina, majica, marama, prsten, naravno ne ovog brenda. Eto, ujedno savet novim članicama. Mislim da bi bilo lepo da se svi pridržavamo saveta, jer će NAMA SAMIMA biti lakše, lepše, preglednije. Pozdrav 🌹
2019 08 22
Naravno, bilo bi lepo da dodate neke savete, da pročitaju oni koji nisu upućeni, i novi članovi. Da pomognemo jedni drugima. 😊
2019 08 22
Sve se slažem, takođe mislim da je važno uneti mere, tako odmah znamo da li nam odgovara ili ne, oznake veličine su različite kod svakog proizvođača. Treba da uradimo sve što možemo da poboljšamo sajt, kad već oni koji trebaju ne mogu...
2019 08 22
> Madeleine: > А мене излуђују ове ленчуге и аљкавуше, што држе истекле огласе (хаљинице) старије и од 5 година.( Сам систем брисанја је врло глуп; или обриши цео оглас, или га остави ). > ТРАЖИМ РАЗМЕНУ; а више од пола профила у истеклим огласима. > А и доста ми је прошења по форуму. (кукуууу, немам за леба, дете ми је голо, помозите овом, помозите оном итд). А онда ти не преузму пакет. (оладите мало с тим темама)! > Чланице се овде често саме организују за прикупљање помоћи. > :") O, daa, uđem ne profil, sve skoro istekli oglasi 😐
2019 08 23
Fini predlozi ali nista od toga. Gomila clanica je bahata, gomila ocajna da proda, jos kad dodamo postotak stalno ordinirajucih prevaranata onda je kristalno jasno kako je nastao cirkus 🎪🎭.
2019 08 23
Da li moze nekako da se apeluje na clanice da ne prodaju st stvari koje su toliko iznosene da bi mogle da se svrstaju listu za BACANJE... a uz to jos stave opis "nekoliko puta noseno"!!! Na sve to stave solidnu cenu, a nekad i previsoku da covek pomisli da su zaista vredni komadi. Sta osraje, da im ja pisem negativne utiske, pa posle iz revansizma sebi napunim rubriku losim komentarima... Nije resenje!😒
2019 09 04