Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde je admin ?

Kako funkcionisete bez admina ? Kako se oslobadjate prevaranata kada admina nema ni od korova? Gde su vam svi nalozi za prevarante ? .........
2019 08 25
Nikako i svakako. Nema administratora, nema Spottera, ni Anđeo na metli. Znam da su mnogi bili protiv njih ali moram da konstatujem, kakve god bile, ovakvo rasulo nikad pre!
2019 08 25
Apple, Spptter i Anđeo su ista osoba 😂
2019 08 25
DD, ko god da su, moraš priznati da većeg cirkusa nikad nije bilo. Ne pratim baš svaku temu do kraja, znam da su joj otkrili identitet i povukla se. A bogami i Admin se pošteno povukao. P.S. A možda je i Admin ista osoba, ne govorim o osobama već o profilima sa sajta. Ja tu osobe ne poznajem, samo profile.
2019 08 25
> Lira1006: > Kako funkcionisete bez admina ? > Kako se oslobadjate prevaranata kada admina nema ni od korova? > Gde su vam svi nalozi za prevarante ? > ......... Ima ima.. admina po potrebi ko ima uticaja na njega ili ti nju da prijavi mene bez negativne, valjda joj se nije svidjala profilna sta cu. A ove ostale mogu da rade sta hoce. Dalo im se.
2019 08 25
Admin je umro,samo sto niko nije javio
2019 08 25
> Ralekrusevac: > Admin je umro,samo sto niko nije javio Javice brzojavom
2019 08 25
> Ralekrusevac: > Admin je umro,samo sto niko nije javio Ja čula da je otišla na duži godišnji... 😎😂
2019 08 25
Bas ste cepidlake . Sigurna sam da ima puno vernika ovde i uticaj Boga vide u najmanjoj sitnici koja im odgovara , a previdjaju katastrofe , tragedije , glad ... Zasto i adminu tako ne gledate kroz prste i samo kazete :Cudni su putevi adminovi ? Da , Spotter ih je bar prozivala , ostavljala im negativne da upozori ostale , sad ni clanica prevarena za 19000 nema nameru da ostavi negativnu , a videh temu clanice koja za odustajanje od kupovine deli negativne , sve bolje od boljeg .
2019 08 25
Kad se Admin poslednji put logovao?
2019 08 25
> TatCat: > Bas ste cepidlake . Sigurna sam da ima puno vernika ovde i uticaj Boga vide u najmanjoj sitnici koja im odgovara , a previdjaju katastrofe , tragedije , glad ... Zasto i adminu tako ne gledate kroz prste i samo kazete :Cudni su putevi adminovi ? > Da , Spotter ih je bar prozivala , ostavljala im negativne da upozori ostale , sad ni clanica prevarena za 19000 nema nameru da ostavi negativnu , a videh temu clanice koja za odustajanje od kupovine deli negativne , sve bolje od boljeg . Tako je Tat... Sportter je mnogima ovde valjala...
2019 08 25
Mici , to znaju cak i oni koji su je pljuvali , ljudi iz sitnih licnih frustracija negiraju nekom sve zasluge . Uostalom , vidi se sad odsustvo Spottera itekako . Mogu samo da glume da se ne vidi . Prevaranti se maltene vise i ne kriju .
2019 08 25
Poznato mi je da je ovaj sajt imao dosta naloga za prepoznavanje prevaranata i svi su se povukli ne znam zbog cega. Zar je ovde bolje da vlada rasulo nego da postoje nalozi koji bar nekako pomazu u sprecavanju istog ?
2019 08 25
Lira1006 , Spotter je trosila svoje vreme i nerve na trazenje podataka , na prepoznavanje i razotkrivanje istih . Od prevaranata je i ocekivala uvrede , pretnje , ali je bolno sto je od "renomiranih " clanica umesto zahvalnosti dobila uzvrat da je dokona , da trpa nos gde ne treba i jos gore stvari . Potpuno razumem sto se povukla .
2019 08 25
Zasto niste podrzale te naloge da ostanu jer ovaj sajt treba nekoga ko ce raditi za dobrobit svih? Zasto su te ''renomirane'' clanice protiv naloga koji rade dobro ovom sajtu, ne razumem nikako.
2019 08 25
1 2 3 4