Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde je admin ?

> TatCat: > starwars , stvarno ? :-O Zasto brise bas to ? Pa da,al diskutovali smo nismo prodavali.I to vise clanica je otvaralo slicne teme.Jednostavno nestanu.Tipa to je bilo pre dva,tri dana.Nema konkurencije.😊😊😊😊
2019 08 25
Lira, kakve elitne članice, šta Vas briga ko je koga oterao kad ste član bez saradnji? Oh, wait... Da li to neko ovde priča sam sa sobom 🙄
2019 08 25
Starwars , sad cu da zavrsim nesto i pokrecem temu o popustima u Office Shoes . Da probamo o:)
2019 08 25
I znaci li to da ona ima procenat od prodaja , potpuno mi je nejasno zasto bi joj inace smetale teme koje preporucuju druge prodajne sajtove .
2019 08 25
> MlleSanja: > Lira, kakve elitne članice, šta Vas briga ko je koga oterao kad ste član bez saradnji? Oh, wait... Da li to neko ovde priča sam sa sobom 🙄 Oh wait, mora da se reaktivirala ona sto joj je sav zivot ovaj sajtic ..
2019 08 25
> MlleSanja: > Lira, kakve elitne članice, šta Vas briga ko je koga oterao kad ste član bez saradnji? Oh, wait... Da li to neko ovde priča sam sa sobom 🙄 ,:)
2019 08 25
> Ana222: > > MlleSanja: > > Lira, kakve elitne članice, šta Vas briga ko je koga oterao kad ste član bez saradnji? Oh, wait... Da li to neko ovde priča sam sa sobom 🙄 > Oh wait, mora da se reaktivirala ona sto joj je sav zivot ovaj sajtic .. Isto sam pomislila, Anči 😂
2019 08 25
Nije Lira ona na koju svi mislite. I nema veze sa njom.
2019 08 25
Najbitnije je da mozemo da se spustimo na nivo ciganije, pretimo prebijanjem i kacimo mrtve macke, pozivamo na Tik Tak zlatni tus, prozivamo clanice da vade ki*u iz usta. Zivela ciganska, ups, forumska sloboda ✌. Uzivajte u nedelji.
2019 08 25
> Ana222: > Najbitnije je da mozemo da se spustimo na nivo ciganije, pretimo prebijanjem i kacimo mrtve macke, pozivamo na Tik Tak zlatni tus, prozivamo clanice da vade ki*u iz usta. > Zivela ciganska, ups, forumska sloboda ✌. > Uzivajte u nedelji. 😎😎😎😎😎😎👍👍👍👍😍😍😍😍 Predivan je dan, Anči, nadam se da imaš neki bazen u blizini 😇
2019 08 25
Mozemo , Ana , a moramo li ? I ako moramo , moramo li stalno ukrug ?! :') Te macke i pretnje prebijanjem su me , srecom , mimoisle ...
2019 08 25
> Ana222: > > MlleSanja: > > Lira, kakve elitne članice, šta Vas briga ko je koga oterao kad ste član bez saradnji? Oh, wait... Da li to neko ovde priča sam sa sobom 🙄 > Oh wait, mora da se reaktivirala ona sto joj je sav zivot ovaj sajtic .. Taman mi fali nekih parfema🤣 Nek mi jetrva potera.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2019 08 25
Fali i meni uvek , starwars , i pise da sam zainteresovana samo za parfeme u razmeni , ali mi nude sve osim parfema :@
2019 08 25
Dobro Tat, nije te bar mimoisao zlatni tus na koji si ti licno pozivala. Nekog da popisas ili je bilo u kontekstu seksualnih perverzija, posto je sajt postao steciste ludaka i perverznjaka? @Debela, divan dan pred zahladjenje. Nazalost nemam vremena ali bice za 🍺😘. Uzivaj. @Starwars, pa samo nas posmatra, znas kako jedna od njenih pocepanih licnosti preuzme ulogu Atile Bica Krpicarskih pa pocne da preti i grmi grmljavinom pravednika 😂!
2019 08 25
Ana , verovatno jesam , ali moram li jos ? Prosto otvori temu u kojoj cemo pokazati kreativnost u vredjanju i onda neces morati biti opterecena tim na svakoj mogucoj temi . Pokusaj . Nisam raspolozena za prepirke , ali cu dati sve od sebe ako obecas da ce se zadrzati na toj temi o:)
2019 08 25