Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde je admin ?

Podrzalo je nekoliko nas , "renomirane " su ustale protiv zbog preprodaja , zbog toga sto su sitne dusice koje ne zaboravljaju jedan razlaz u misljenjima i svadjale bi se do krvi i oko neceg oko cega bi se inace slozile . Mirnije clanice su cutale ili se solidarisale sa "renomiranim " zarad mira na forumu gde ovi klanovi zive svoje zivotice . Ne cudi se . Normalno je sto su se povukle , sto bi sebi dopustile da gube svoje vreme i nerve za mesto u kom vlada jedan te isti kokosinjac jer glasno kokodace ...
2019 08 25
Hvala na odgovorima. Ja ipak mislim da te renomirane clanice cuvaju svoje pozicije i da im smeta neko ko ce ''napraviti red'' na sajtu. Moje misljenje je da ste pogresile sto ste dopustile da vas pregaze i da ste trebale da vratite dobronamerne naloge bez obzira sta ''elita'' kaze.
2019 08 25
Ne vredi , Lira , ovaj sajt vise nije vredan truda . Premalo je bilo clanica koje su umele to da cene i podrze . Trazile su lovce samo kad ih neko prevari , posle zaboravljale ...
2019 08 25
Hvala za odgovore TatCat
2019 08 25
Clanica prevarena za 19000 je ipak ostavila negativnu na kraju balade. :)
2019 08 25
> TatCat: > Podrzalo je nekoliko nas , "renomirane " su ustale protiv zbog preprodaja , zbog toga sto su sitne dusice koje ne zaboravljaju jedan razlaz u misljenjima i svadjale bi se do krvi i oko neceg oko cega bi se inace slozile . Mirnije clanice su cutale ili se solidarisale sa "renomiranim " zarad mira na forumu gde ovi klanovi zive svoje zivotice . Ne cudi se . Normalno je sto su se povukle , sto bi sebi dopustile da gube svoje vreme i nerve za mesto u kom vlada jedan te isti kokosinjac jer glasno kokodace ... Da, daaaa...
2019 08 25
Renomirane🤣😂😎
2019 08 25
Rekla bih da ovde niko ne zna zasigurno da li ima admina ili ne...Pojavi se nekada obrise neku osvetnicku negativnu,eventualno blokira neki profil i to je to.Sto se prevaranata tice,pre izvesnog vremena sam prelistala teme jos od 2014god...Vidim da je situacija ista,po prepiskama..Isto se pise o prevarantima da su se "nakotili",da im niko ne staje na put,da su clanice koje jure prevarante oterane...Vrzino kolo.Najrealnije stanje je da ovde sve sto radite, radite na svoj rizik.
2019 08 25
Magla , prosto ne mogu da verujem , imala sam utisak da joj je to poslednje na pameti i bojim se ako ona njoj skine negativnu , skinuce i ona .
2019 08 25
Jelena , dosad smo bar znale da ce osvetnicka negativna nestati , malo strpljenja i to je to . Sad izgleda prevaranti prvi ostavljaju negativne . Nemaju vise nikakvih kocnica . Uvek je bilo povuci-potegni sa adminom , ali se nekako izlazilo na kraj . Kad sam ovog puta dosla , sve je drukcije . Bilo je preprodavaca , nedozvoljenih predmeta , ali nije bilo profila kao neki dan u temi (kompletan buvljak -novcici , lutke ... ) , nije bilo drva .
2019 08 25
@Tat Slazem se.Pre oko dve godine nisam vidjala drva,sporete i ostalo.... :(
2019 08 25
> TatCat: > Magla , prosto ne mogu da verujem , imala sam utisak da joj je to poslednje na pameti i bojim se ako ona njoj skine negativnu , skinuce i ona . Isto :( .
2019 08 25
starwars , stvarno ? :-O Zasto brise bas to ?
2019 08 25
Baš sam htela isto da pitam Tat. Može link da vidimo? Ja sam komentarisala cenu dostave. Izgleda ne trpi konkurenciju.
2019 08 25
Adminka je tu, reaguje istom brzinom kao sto je uvek i cinila. Brzinom puza, ali tu je. Kada saradjujete sa bilo kojom clanicom na Krpicama morate paziti ko je i kako saradjujete. Tako je bilo oduvek, jedina osoba koja vam ovde moze sacuvati novac i zivce ste iskljucivo vi. To je jedina istina i tako ce biti sve dok ovaj sajt postoji.
2019 08 25