Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde je admin ?

Ne znam cemu mnozina, ne secam se da je tebe neko vredjao na taj nacin? Ne dotice me uopste, potenciram to redovno zato sto mi je krajnje licemerno da neko poput tebe poziva na pravdu a iste se ne pridrzava i pasivno ucesce admina mu savrseno odgovara. Toliko.
2019 08 25
Hvala , Ana . Nemam pojma da krsim neko pravilo . Ni sad , niti pre . Nemam nameru da ulazim u raspravu sa tobom , ako si se osetila zapisnutom , izvini , sta da ti kazem . Moguce da sam imala pogan jezik u raspravi , ali prevarila nisam nikoga , nisam preprodavac , nisam nikad postavila zabranjen artikal , nisam pogresno opisala , nisam otvorila milion tema , dala utisak bez saradnje ... Uzivaj o:)
2019 08 25
> Ana222: > Dobro Tat, nije te bar mimoisao zlatni tus na koji si ti licno pozivala. Nekog da popisas ili je bilo u kontekstu seksualnih perverzija, posto je sajt postao steciste ludaka i perverznjaka? > @Debela, divan dan pred zahladjenje. Nazalost nemam vremena ali bice za 🍺😘. Uzivaj. > @Starwars, pa samo nas posmatra, znas kako jedna od njenih pocepanih licnosti preuzme ulogu Atile Bica Krpicarskih pa pocne da preti i grmi grmljavinom pravednika 😂! Atila Bic Krpicarski.Placem 🤣🤣🤣🤣🤣.Devojko ulepsala si mi dan.🤣🤣🤣🤣🤣
2019 08 25
> lokibg: > Adminka je tu, reaguje istom brzinom kao sto je uvek i cinila. Brzinom puza, ali tu je. > Kada saradjujete sa bilo kojom clanicom na Krpicama morate paziti ko je i kako saradjujete. Tako je bilo oduvek, jedina osoba koja vam ovde moze sacuvati novac i zivce ste iskljucivo vi. > To je jedina istina i tako ce biti sve dok ovaj sajt postoji. Reaguje ako neko s kim saradjujete "druka" inace milion oglasa tesko da moze da isprati bilo ko. Ali se nadje neka pametnica koja je majka Tereza ovde ili Mata Hari i ucini uslugu Adminu. Ovo su samo krpice uzive se previse u ulogu.
2019 08 25
Spotter baš i nije neki cvetić, jer je branila prevarantkinju, i devojci koju je prevarila pisala 'ostavi je na miru i ti i svi ostali', još uvek ima ta tema, i komentari od Spotter 😊 tada su nestale i Lady i ona
2019 08 25
Niko od nas nije cvetić. Pogrešila, kao i često u načinu komunikacije ali mnogo više pomogla članicama sa prevarama od bilo koga. Pogledajte koliko multija ima. Sve su slatke miladušodraga kad prodaju nešto a na forumu koriste multi da bi pokazali pravo lice.
2019 08 25
Opet Sportter glavna teme.... Vidim ja da pojedine uopšte nisu ravnodušne što se nje tiče.. 😎 Pustite ženu, pa i da je pogrešila njena stvar.. Ko smo mi da sudimo..
2019 08 25
> MiciZara: > Opet Sportter glavna teme.... Vidim ja da pojedine uopšte nisu ravnodušne što se nje tiče.. 😎 > Pustite ženu, pa i da je pogrešila njena stvar.. Ko smo mi da sudimo.. Ne znam da li se ovo 'pojedine' odnosilo na mene, doduše ne osećam se prozvano, pa kako god. Poprilično sam ravnodušna što se nje tiče, niti mi je ikad pomogla, niti odmogla. Isto mi je i kad je tu, i kada nije. Poz 👋
2019 08 25
> Aleksandrarara: > > MiciZara: > > Opet Sportter glavna teme.... Vidim ja da pojedine uopšte nisu ravnodušne što se nje tiče.. 😎 > > Pustite ženu, pa i da je pogrešila njena stvar.. Ko smo mi da sudimo.. > Ne znam da li se ovo 'pojedine' odnosilo na mene, doduše ne osećam se prozvano, pa kako god. Poprilično sam ravnodušna što se nje tiče, niti mi je ikad pomogla, niti odmogla. Isto mi je i kad je tu, i kada nije. Poz 👋 Jok, to se odnosi na one koje se same prozovu.. A ti to kako kažeš nisi .. Pozdrav i tebi..
2019 08 25
> Lira1006: > Poznato mi je da je ovaj sajt imao dosta naloga za prepoznavanje prevaranata i svi su se povukli ne znam zbog cega. Zar je ovde bolje da vlada rasulo nego da postoje nalozi koji bar nekako pomazu u sprecavanju istog ? Povukli se jer nece da trose vreme i energiju na tudje gluposti za dzabe. Ako se sama ne cuvas od lopova, niko te nece cuvati.
2019 08 27
Koja je onda poenta placene administracije? Tom logikom ako se sam ne cuvas moze svako da figurira i opstaje ali bez saradnji, svaki vid saradnji zahteva odredjeni minimum poverenja.
2019 08 27
Ćao svima, upravo sam tražila gde da kontaktiram Admina da pitam nešto, kad sam naletela na ovu temu, pa ako nije problem da pitam vas... ja sam se učlanila na vaš sajt nedavno i postavila određen broj artikala. Pročitala sam sve što sam uspela da nađem od pravila sajta, međutim neke stvari nisam uopšte mogla da nađem. Nadam da nije problem da vama ovim putem postavim par pitanja. Biću kratka: 1) od momenta postavljanja artikla, koliko taj artikal stoji na sajtu tj. kada se on briše? Da bih znala kada treba da ga obnovim / ponovo postavim itd. 2) u slučaju da se neki od mojih artikala proda, da li ja taj oglas brišem ili napišem "prodato" pošto sam videla neke oglase na kojima piše "prodato" i artikal i dalje stoji na sajtu? Imala bih još pitanja, ali za sada je ovo dovoljno, nemam vremena da procesiram sve u momentu. Hvala unapred na odgovoru. :)
2019 08 30
Stoji, nema obnavljanja ako vi to ne uradite. Po pravilu trebalo bi da obrišete predmet kad ga prodate, članice obično ostave da stoji "prodato" dok se paket ne preuzme, ali neke ostave zauvek 🙄
2019 08 30
> MlleSanja: > Stoji, nema obnavljanja ako vi to ne uradite. Po pravilu trebalo bi da obrišete predmet kad ga prodate, članice obično ostave da stoji "prodato" dok se paket ne preuzme, ali neke ostave zauvek 🙄 MlleSanja, hvala puno na odgovoru. Znači ne ističe i ne moram da obnavljam, Ok... Da, i meni zvuči logično da se oglas izbriše kad se proda, ali sam ipak morala da pitam jer videh upravo to što se pomenuli... poprilično stare oglase na kojima piše "prodato" ... pa reko' da nije to neko pravilo ovde... :D Hvala !!!! :)
2019 08 30
1 2 3 4