Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

(NE) nošene gaće

Pošto su sve te gaće danas baš onako, takoreći smorile, mislim da bi trebalo da im se posveti i jedna igra koju smo već igrali NASTAVI PRIČU. Zmači, kopirate moj deo, dodate svoj, pa dokle stignemo. Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU
2019 08 27
> Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU .Prvo sto mu je izaslo je "MOJE KRPICE nosene gace".Pomisli predsednik kad vec nema vremena da poruci te.
2019 08 27
Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU .Prvo sto mu je izaslo je "MOJE KRPICE nosene gace".Pomisli predsednik kad vec nema vremena da poruci te. Avaj, posto mu srpski bas nije išao najbolje, poslao je poruku na engleskom.
2019 08 27
Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU. Od svih mogućnosti jedino su mu odgovarale gaće sa krpica. Pregledao on malo i resio da KUPI i klikce "zelim" 100x da se zna da stvarno zeli, NAS PREDSEDNIK SALJE PORUKU "RAZMENA?"
2019 08 27
Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU. Od svih mogućnosti jedino su mu odgovarale gaće sa krpica. Pregledao on malo i resio da KUPI i klikce "zelim" 100x da se zna da stvarno zeli, NAS PREDSEDNIK SALJE PORUKU "RAZMENA?" Clanici kojoj je dosla poruka od naseg vrhovnog, zatreperelo je srce. U dahu mu je otkucala poruku, dace mu dzabe sve gace koje ima vec na lageru, nosene, sa sasusenim skorelim centralnim delom(salje u kutiji i pucketavoj foliji 10zamotaja da se ne slome) i dodala da ce mu pokloniti i analni koristen pampur sa zecijim krznom, posle toga se srusila na pod i umrla od srcanog udara usled uzbudjenja. Cica mica, gotova prica. Jbt, gde god se okrenem po sajtu, samo gace vidim. Dajte neke druge price, ugusicemo se od nosenih gaca, zlatnih tuseva i pampura za sve telesne otvore. Bez sale, ignore je ovde iz raja izasao. Bavimo se svojim nalozima i normalnim caskanjima, 20tema u par dana je otvoreno o gacama i sekretima.
2019 08 27
Ajde, brate, zapoćni ti čupri, neku satiričnu 😂
2019 08 27
> Debela_devojka: > Pošto su sve te gaće danas baš onako, takoreći smorile, mislim da bi trebalo da im se posveti i jedna igra koju smo već igrali NASTAVI PRIČU. Zmači, kopirate moj deo, dodate svoj, pa dokle stignemo. > Probudi se predsednik, u 3 posle ponoći, kao i svakog radnog dana, pa poče da se sprema za posao. Otvori Aleksandar fioku, kad u njoj nema čistih gaća. Naš heroj pogleda na sat, shvati da nema vremena da ode u kupovinu, pa brzo zgrabi svoj Galaxy S250G pro touch Vučić, napravljen specijalno za njega i poče da gugla KAKO NAJLAKŠE I NAJBRŽE KUPITI DONJI VEŠ U BEOGRADU Ahahahahhaha jooj
2019 08 27
😂😂😂😂 Znaci, citam i ne verujem, svaka cast na idejama.👏👏 Otplakah.. 😂😂
2019 08 27
Život je dovoljno ozbiljan. Nema chicha micha.. Nastavak.. Dobrocudni hazbend dotične upravo preminule članice zakuka:'' Ostavi me bez dodatnih prihoda od prosečnih 1834 dinara na mesečnom nivou (na konto prodaje na Krpicama)'' i krenu sa reanimacijom, te je povrati iz sjajnog tunela ka onostranom, a ona sa prvim udisajima, uzviknu: '' Vratih se vidovita, sada sve znam. Sajt će prosperirati 2024. Doći će Vučić za admina, rasterati sve razularene muljatore, a za nošene gaće i sexy opremu će otvoriti novi sajt, bez predrasuda, uprkos sivoj ekonomiji, nudeći ljudima na rubu egzistencije dodatne prihode.'' Muž se široko osmehnu, otvori fijoku sa svojim vesom i radosno ubaci u neposlat paket 3 para očuvanih čistih slip gacica, uz komentar:'' Valjda ga neće zuljati.. ''
2019 08 27
Dobrocudni hazbend dotične upravo preminule članice zakuka:'' Ostavi me bez dodatnih prihoda od prosečnih 1834 dinara na mesečnom nivou (na konto prodaje na Krpicama)'' i krenu sa reanimacijom, te je povrati iz sjajnog tunela ka onostranom, a ona sa prvim udisajima, uzviknu: '' Vratih se vidovita, sada sve znam. Sajt će prosperirati 2024. Doći će Vučić za admina, rasterati sve razularene muljatore, a za nošene gaće i sexy opremu će otvoriti novi sajt, bez predrasuda, uprkos sivoj ekonomiji, nudeći ljudima na rubu egzistencije dodatne prihode.'' Muž se široko osmehnu, otvori fijoku sa svojim vesom i radosno ubaci u neposlat paket 3 para očuvanih čistih slip gacica, uz komentar:'' Valjda ga neće zuljati.. '' pogled mu se izgubi u daljini. Posle par minuta ćutanja pomisli:" A šta će jadni Dačić, kako će Miljacku da prepliva?" i izvadi svoje prošlogodišnje kupaće gaće, Zarina Visoka moda, naravno i adresira ih na debelog Ivicu zamišljajući njegovo zadovoljno lice
2019 08 27
..'' Ali Dačić možda ne nosi takav model'' proklete mu kroz glavu misao, u raznobojnim senkama zadovoljstva se kovitlajuci, zamisljajuci gazda Vuka i malog Daku na plaži u tesnim gaćicama. Žena u sopstvenim mislima oslusnu zvuk talasa, mirno čekajući post ekspres i zadovoljne kurire, koji trckaraju do 9.sprata, jer lift ne radi, a oni, veseli, jer si upravo izduvali dzoint, laganim hodom tek kreću uz milion stepenika..
2019 08 27
" Kuriri preuzeše paket nervozno dahćući po ovoj vrućini, ipak je to IX sprat bez lifta a slošilo im se već oko VI jer trava nije bila dobra. Potražiše od domaćina vode, on ih dočeka bez gaća pošto je sve već spakovao za Gospodara. Jadni kuriri, kad videše domaćina, pored loše gandže i silnih stepenika zamalo ih strefi srčka. Neznadoše, onako znojavi, zajapureni i jadni gde pre pogled da denu"
2019 08 27
Oj, ha-povika jedan kurir- matori, pa ti si gej! Džabe si nad čekao tako razgolićen, mi volimo gandžu i zgodne žene. Čovek se šokirao, pa tako šokiran odgovori,:ali ja nisam gej, eno mi je žena u dtugoj sobi, strefila je srčka, a ja ispunjavam njena proročanstva. Moram prodavati nošeni donji veš, kako bi Srbija postala moderna i prosperitetna država i kako bi marihuana najzad bila legalizovana
2019 08 27
A kuriri sokirani i otreznjeni,shvatili su da su od gandze bas ogladnili,onako sumanuto teturaju po gradu ne znaju sta bi jeli,ka utom nazva ih debela devojka,kaze momci paket za vas.Kazu oni nista jescemo kad preuzmemo paket kod debele.Kad je debela otvorila vrata njih zapljusnu miris belog luka i slaninice i pavlake za kuvanje.Nista pojedose oni debeloj svu karbonaru,njoj je nestalo domaceg belog luka,a oni i dalje gladni.Kaze njima debela,idite kod moje drugarice Srebrne u Nis,ona je spremala bolonjeze sa domacim kackavaljem,a i ako budete jos gladni vodice vas Srebrna po kafanama.Pale kombi krecu za Nis.🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌🚌
2019 08 27
Oni u Nišu, kad omo, međutim, Srebrna otišla na poslovni sastanak. Ništa, kad smo već ovde, idemo na neku gurmansku pljeskavicu. U tom trenutku, jednom od njih zazvoni mobilni. Beše to šefica iz glavne pošte.:,,Dok se vi švrćkate po gradu, mi se spremamo za štrajk! Ovde je pumo paketa koji čekaju da ne budu isporučeni, gde ste do sad???
2019 08 27
1 2