Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da postavim oglas

Cao, ima li neko problem kao ja, ne mogu mesecima da postavim ni jedan oglas. Ni sa mobilnog ni sa dva razlicita kompjutera. O cemu se radi? Popunim s v e kad dodjem do postavi i kliknem nista. Niti je sta crveno niti sam nesto pogresila. Nista ne funkcionise. Molim savet ako neko ima
2019 09 01
Ja sam pre par sati ubacivala predmete preko racunara, bez problema je sve proteklo. Reload dok ne upali, nema druge.
2019 09 01
U redu, hvala, samo sto ovo traje mesecima. Odustacu ipak.Nije normalno da apsolutno nikada kada pokusam ne mogu ni jedan oglas da objavim.
2019 09 02
Ja preko Chrome preko telefona ubacam, uvek uspe.
2019 09 02
I ja pokusavam preko chrome , mozda da probam preko neceg drugog... Mislila sam da je do interneta, promenila 3 razliicita interneta - ma nema Boga...
2019 09 02
I ja ulazim preko Hroma, mozda neki drugi uspe...Cudi me da je mesecima isti problem...
2019 09 02
Meni sad nece da ocita slike..... Nadam se da je privremeni problem.....
2019 09 02
Uglavnom je problem kod tagova i materijala kada se postavlja predmet (sem ako nije neki bag sa samim sajtom) probajte jedan tag,jedan materijal, manja rezolucija slika i ne bi trebalo biti problema
2019 09 02
Meni se ne vide slike kada objavim oglas. Očistila sam cache da vidim da li je do mog kompa, ali nije.... Opet je do sajta problem....
2019 09 02
Pokusala sve varijante, sa slikama, bez slika, popunila sve - kratke , duge reci..ma nista.
2019 09 02
Ni kod mene se ne vide slike ...
2019 09 02
Isto. Upravo pokusala.
2019 09 02
Ni ja..
2019 09 02
> Nivica: > Pokusala sve varijante, sa slikama, bez slika, popunila sve - kratke , duge reci..ma nista. Imam problem sa postavkom samo kad je bas do sajta,i to je uglavnom kad i svi imaju problem,ti rece da imas vec duzi period problem a niko ga nije imao,meni nece da postavi predmet ako preskocim tagove ili materijal,onda dugme.za postavku nefunkcionise,slika mora obavezno da se postavi ne moze bez nje,kazem jedino da gresis kod ta dva polja,ostala polja velicina,brend i to i nije obavezno,moze da se postavi i bez toga,probaj staviti materijal nn,kod polja tagovi ukucaj jednu rec tipa majica,pa zarez i ostatak popuni normalno,ono kategorija i opis,pa idi na objavi
2019 09 02
Meni neće da učita slike koje želim da izbacim...
2019 09 02
1 2 3