Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Instagram Tanijaa

Devojkeee,ja sam napravila profil na instagramu pa sta mi Bog da 😂 Dok se ovo cudo ne popravi,a iskreno se nadam da hoce...Do tad probacu na instagramu... https://www.instagram.com/tanijamanija/ Zapratite me 😍😍😍😍
2019 09 13
I ja sam napravila odavno al sad sam se nesto aktivirala pa sta bude ahahahahahah Zapratila sam te :")
2019 09 14
Ja imam za madero i depilaciju, kome treba @maderoterapija Crna profilna sa krunicom Ali ti nije losa ideja o insta prodaji kao ovde, samo ne znam koliko lako opstaju takvi nalozi. Moraces ga u bizz prebaciti, a onda tu 300 peripetija posle... Napravicu i ja ovih dana pa javim, cisto da bude bazicno negde.
2019 09 14
Rekoh makar nesto da radim,ne mogu cekati da se ovde sajt oporavi 😂🙈 > Dina86: > I ja sam napravila odavno al sad sam se nesto aktivirala pa sta bude ahahahahahah > Zapratila sam te :")
2019 09 14
Ne znam ni koliko cu uspeti,ali ajd probacu pa ko zna 😊 Srecni i tebi,sad cu te zapratiti 👍> DzoDzo: > Ja imam za madero i depilaciju, kome treba > @maderoterapija > Crna profilna sa krunicom > Ali ti nije losa ideja o insta prodaji kao ovde, samo ne znam koliko lako opstaju takvi nalozi. > Moraces ga u bizz prebaciti, a onda tu 300 peripetija posle... > Napravicu i ja ovih dana pa javim, cisto da bude bazicno negde.
2019 09 14