Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Šta je Martini sa nogama

Ova naša popularna Martina svake nedelje sve više širi noge na slikama, već je postala kao šestar. Aj što su joj slike svuda, pa moramo da je gledamo, već sam se malo zabrinula i za njeno zdravlje, ako ovako nastavi ušinuće i leđa i kuk, a Boga mi, nešto mi i premršava, možda da kupimo nešto za mast i leba da se nađe
2019 09 22
A ko je Martina? 🤷‍♀️
2019 09 22
Kad smo kod Martine, sad udjoh na pocetnu, i vidim svoj predmet u popularnim artiklima, nisam mogla da verujem ahhahahahahha :') :') :') Znam da tu uvek sve vrvi od njenih predmeta, ne znam kako :')
2019 09 22
> emilyy: > A ko je Martina? 🤷‍♀️ Pogledaj popularne 😂
2019 09 22
Na koju foru ona ima toliko pregleda?
2019 09 22
Ko je sad pa ta 🙄
2019 09 22
> svejezauzeto3: > > leptirica: > > Na koju foru ona ima toliko pregleda? > Na foru autoklika Sta ti je to ?
2019 09 22
Martinine krpice.rs :D Pitam se, isplatili se taj bot toliko. Ako ga plaća recimo 6 evra mesečno, koliko joj zaradi? Nešto ne vidim da se ubi od prodaje...
2019 09 22
Martina isto stalno iskače i na Lalafo. Iste oglase vrti 10 puta.
2019 09 22
Ahhahah naslov je vrh Jaooj samo da poludis, to je postalo smor. Volela bih da postoji opcija kao na fb, da ne iskaču oglasi od određene članice ako je "otpratis", ili blok opcija jednostavno,kao na mobilnom. To baš fali ovom sajtu
2019 09 22
> marijana24: > Martinine krpice.rs :D Ovo cu predloziti njenoj drugarici adminki, da preimenuje ovu blentavost od sajta posto sam ovu raskrecenu prijavljivala mali milion puta. Ne bi mi smetalo da gledam iste lepe artikle svaki dan ali ovog kostura naguzenog sa helankama "Vila" original 😂 , cuj "Vila", jbt brend necu.
2019 09 22
Kako sam neupucena , ja mislila verovatno neka starleta :') Priznajte da ste barem jednom kliknule na neku njenu sliku da se iscudite otkud joj toliko pregleda i kakve su joj to slike ..Ali stvarno, sta joj je sa tim cudnim slikanjem ? ,:)
2019 09 23
Sad sam se informisala ko je dotična 😊. Možda bi se i nasmejala ali vidim da njoj ide prodaja, kako tako, pa bolje da ćutim. Ili da krenem da širim.... 🤔
2019 09 23
Ja uvek samo njene slike vidim u popularnim.. Druge clanice kao i da ne postoje na ovom sajtu. Vec mi ide na zivce,svaki dan samo se njene slike vrte.
2019 09 23
Nemam problem sa tim, nikad i ne idem na pocetnu stranu sajta, tako izbegavam gomilu budalastina koje se tamo mogu videti :) A i bolje ona nego...pa, znate vec :)
2019 09 23
1 2