Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Šta je Martini sa nogama

> JelenaM00: > Ja uvek samo njene slike vidim u popularnim.. Druge clanice kao i da ne postoje na ovom sajtu. Vec mi ide na zivce,svaki dan samo se njene slike vrte. Žestoko ide na živce.
2019 09 23
> MinaMasa: > Nemam problem sa tim, nikad i ne idem na pocetnu stranu sajta, tako izbegavam gomilu budalastina koje se tamo mogu videti :) A i bolje ona nego...pa, znate vec :) Ahahahhaha bolje, bolje :D Ne prizivaj :D
2019 09 23
Mina, isto. Ja ulazim kroz forum pa uopšte ne vidim prvu stranu. E sad Martinu sam videla na Lalafo pa povezala kad DD spomenula šestar.
2019 09 23
E, to, AppleRed, ja kroz moj profil pa sam postedjena svega i svacega sto se tamo nakoti :D
2019 09 23
Dodje mi da kupim nesto od nje da ima za sendvic, meni ono brate, premrsavo i dzigljavo.
2019 09 24
''Jakna najlepša 999 rasprodaja'' ''Pantalone za mrsavice'' ''Rasprodaja sa mog naloga'' Brate mili...
2019 09 24
Na sledecoj slici ocekujem špagu 🏆
2019 09 25
> DzoDzo: > Dodje mi da kupim nesto od nje da ima za sendvic, meni ono brate, premrsavo i dzigljavo. Isto sam pomislila. Što je najgore, ja sam mislila da je neka curica, pogledah neku sliku gde je čitava, ono milf 😂
2019 09 25
Marta ima dobru statistiku, od 20 popularnih, meni iskočilo njenih 5, što će reći četvrtina. Da je živa i zdrava.
2019 10 03
> Debela_devojka: > > DzoDzo: > > Dodje mi da kupim nesto od nje da ima za sendvic, meni ono brate, premrsavo i dzigljavo. > Isto sam pomislila. Što je najgore, ja sam mislila da je neka curica, pogledah neku sliku gde je čitava, ono milf 😂 Ahahhahahhaha isto i jaa
2019 10 03
Mozda popustaju kolena ili je zaboleo prstic? https://mojekrpice.rs/forum/t/518769/jakna-predlozite-cenu-i-vasa-je
2019 10 26
1 2