Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Novi profil stara clanica

Ne mogu uci na stari profil sa vise od 200 pozitivnih zbog neaktivnosti. Novi profil je otvoren 🙂 Razgledajte !
2019 10 14
Tvoj stari profil je blokiran https://mojekrpice.rs/gagaa995-3491 Zašto?
2019 10 16
Cuj, ne mozes da udjes. Ima jak razlog zasto. Ne mozes uci jer ti je blokiran nalog posle pretnji smrcu(kolumbijskom kravatom) meni i staroj adminki. I onih sitnih prevara i pretnji drugim clanicama da ne smeju da zucnu da si ih odradila za kintu i krpe. Secas se na Bozic jedne cini mi se, 2013.te...? A mozda je i Verica Rakocevic posle urgirala da budes na crnim listama po fbu? https://www.svet.rs/vesti/dzet-set/kreatorka-u-problemu-verica-rakocevic-na-meti-prevarantkinje Dzabe ti ovo foliranje, Dzo nece nigde odavde, a puna sam informacija. A da, i printova. ;) ;) ;)
2019 10 17
A šta da razgledamo kad je profil prazan!? DžoDžo, Gladiola svaka čast!
2019 10 17
4 negativne, prevarene devojke. Zasto ne pisete na temi?
2019 10 17
Mene je pokušala da uradi ,nisam nasela,jer mi je od početka bilo sumnjivo.Dodala sam njen predmet u omiljene i u roku od 4 min.me kontaktirala i nudila nizu cenu,besplatan ptt..ljubazno sam se zahvalila na ponudi i razmatrala predmet ,mada me ta navalentnost u startu odbila..na profilu je pisalo da je iz NS-a, kada sam pitala za lično preuzimanje, rekla je da je iz Aradca..tu mi je definitivno nesto smrdelo, a kada je i sutradan nastavila da navaljuje, već spremna da mi šalje,samo da uplatim (iako ja apsolutno nisam rekla da ću predmet uzeti),jasno mi je bilo da je prevarant.U to vreme (pre 2 dana )imala je 1 pozitivnu .. toliko od mene..žao mi je devojaka koje je prevarila..Mene je vodio neki osećaj da nešto ne štima...Nažalost, retkima se može verovati. Na sajtu je OPREZ,postala ključna reč.
2019 10 17
> MARIJANA832: > 4 negativne, prevarene devojke. Zasto ne pisete na temi? Pa sta da pisemo. Ja sam se od svojih 4000 oprostila. Haljinu sam htela da kupim neku interesantnu kakvu nemam u svom ormaru jer imam svadbu u nedelju. Ovih 4k sam zaboravila i vec narucila drugu haljinu za nedelju. A u medjuvremenu sam se i posvadjala sa nervoznom clanicom koja nece da posalje dodatne fotke a trazi pare unapred i ne moze da se dopisuje sa mnom jer njenih 200 ocena govore o njoj. Vazi. Moja skola je bila skupa i to govori o meni. Ja novac unapred ne uplacujem vise nikom. Ako hoce pouzecem hoce ako ne, cao. I plus trazim uvek dodatne fotke. Sto kaze prethodna clanica samo oprezno. Sta da se radi.
2019 10 17
Gde se dede opis naloga? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c52216fc0ad5a7e61197266203d67963.jpg)
2019 10 18
> kimi5sanja: > > MARIJANA832: > > 4 negativne, prevarene devojke. Zasto ne pisete na temi? > Pa sta da pisemo. Ja sam se od svojih 4000 oprostila. Haljinu sam htela da kupim neku interesantnu kakvu nemam u svom ormaru jer imam svadbu u nedelju. Ovih 4k sam zaboravila i vec narucila drugu haljinu za nedelju. A u medjuvremenu sam se i posvadjala sa nervoznom clanicom koja nece da posalje dodatne fotke a trazi pare unapred i ne moze da se dopisuje sa mnom jer njenih 200 ocena govore o njoj. Vazi. Moja skola je bila skupa i to govori o meni. Ja novac unapred ne uplacujem vise nikom. Ako hoce pouzecem hoce ako ne, cao. I plus trazim uvek dodatne fotke. Sto kaze prethodna clanica samo oprezno. Sta da se radi. Izvini na pitanjima, ali bih stvarno želela da shvatim kako su 4 ili više osoba nasele na prevaru u jednom istom danu. . Zašto nisi pročitala šta joj piše u opisu profila (pisalo je koji je stari -sad je obrisano) ili nisi otišla na taj profil? Ili si otišla i videla da je blokiran i pomislila si šta?
2019 10 18
> kimi5sanja: > > MARIJANA832: > > 4 negativne, prevarene devojke. Zasto ne pisete na temi? > Pa sta da pisemo. Ja sam se od svojih 4000 oprostila. Haljinu sam htela da kupim neku interesantnu kakvu nemam u svom ormaru jer imam svadbu u nedelju. Ovih 4k sam zaboravila i vec narucila drugu haljinu za nedelju. A u medjuvremenu sam se i posvadjala sa nervoznom clanicom koja nece da posalje dodatne fotke a trazi pare unapred i ne moze da se dopisuje sa mnom jer njenih 200 ocena govore o njoj. Vazi. Moja skola je bila skupa i to govori o meni. Ja novac unapred ne uplacujem vise nikom. Ako hoce pouzecem hoce ako ne, cao. I plus trazim uvek dodatne fotke. Sto kaze prethodna clanica samo oprezno. Sta da se radi. Cuj skupa. Nemoj tako, gledaj na ovo kao na humanitarno delo. Da bice lopov ima za pastetu i 'leba. Ili mozda za lekice... Smirice ili kakve vec. Karma je kucka. Karma dodje. Svakom po zasluzi.
2019 10 18
Jbt, ja ne mogu da prodam original Guess haljinu koja moze da se opipa, proba, da se posalje video uzivo na viber ili wa... Givenchy haljinu... A ova uvalja fake postojanje neke kinezare. 'bem ti sandalicu gde ide svet.
2019 10 18
Неке од нас се не копчају на леђа :) 8-)
2019 10 18
Ja Boga mi, umem da se kopcam na ledja. Ali srecom, samo sto se garderobe tice. Navucem, izdomoniram, skinem i bacim na pranje. 😂😂😂 Mene iskreno, zanima sta je to na njenom nalogu privuklo pet clanica da isti dan uplati lovu. Znam i za jos jednu koja je zamalo nasela. Realno mi nije imala nista interesantno na nalogu, pogotovo ne za pet devojaka. A clanice sa postojecim realnim predmetima, koje se nalaze i licno i spuste cene i zaista su fine i korektne nedeljama ne dobiju upit nikakav.
2019 10 18
А неки се много лако опросте од 4К, док већина хоће очи да извади за 700 дин ??? >збуњена<
2019 10 18
Jel ova Novosel ili Nestorović?
2019 10 18
1 2