Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, posao, karijera /

Posao i zarada putem interneta :)

Zanima me da li neka od vas radi nesto ovako? Da li bi mogla nesto da preporuci? Nesto sto je sigurno. Citala sam dole razne postove, ali sam slabo nalazila ista, pa reko hajde ponovo da otvorim temu mozda se javi koja clanica vise sa nekim iskustvom :)❤
2019 11 19
I mene ovo zanima. Tragam za nekim takvim poslom, i nista ne pronalazim
2019 11 19
> beogradjanka1: > I mene ovo zanima. Tragam za nekim takvim poslom, i nista ne pronalazim Isto tako i ja... videla sam na nekim forumima vezano za ankete..ali koliko je to sigurnoo...
2019 11 19
Viđala sam na sajtu infostud oglase za posao tipa tajni kupac preko neta, sve na engleskom i radilo se za strane firme. Plata je bila oko 200e. Verujem da je to ozbiljno. Opis posla kupovina preko nekih sajtova i pisanje izveštaja o tome na engleskom. Jedino mi tu nije bilo jasno ko zaista plaća naručenu robu i šta sa tom robom posle i da li se uopšte i naruči na kraju ili se samo proverava sistem naručivanja?!
2019 11 21
Pa ako te zanima nesto ovako povremeno uvek mozes da popunjavas ankete na raznim sajtovima, bude solidno kao hobi. Takodje imas i onu aplikaciju za skeniranje racuna pa tu dobijas robne nagrade na par meseci . Imas Neobux, Figure eight , to su sajtovi gde se rade zadaci , provereno je . :)
2019 11 24
Jesi uspela da zaradis nesto?
2019 11 26
Ako na mene mislis , jesam. Uclanila sam i sebe i muza na sve moguce sajtove i uspemo bar jednom mesecno da dobijemo neki vaucer od 1000 dinara ili nam legnu pare na Pay Pal . Jednom nedeljno skeniram fiskalni racun iz prodavnice i sakupljam bodove za nagrade , do sada sam dva puta porucila vaucer na 3000 , jednom za Sport Vision , a drugi put za Lagunu . Na neobuxu sam godinama unazad , pre je bilo mnogo bolje jer su se zadaci vise placali , ali i sad mi je okej. Na trudnickom sam pa uz redovnu zaradu ovde imam oko 200 dolara mesecno :")
2019 11 26
Morena koliko na Neoboxu provedes vremena dnevno? Sta zadaci podrazumevaju? Kliktanje klasicno ili nesto drugo?
2019 12 01
Ja sam se prijavila na sve moguce sajtove vezano za ankete pronasla sam na forumu, cini mi se Ana.rs da se zove,ali bas retko stizu ankete da se rade... Morena da li bi mogla nesto vise da mi kazes o Figure eightu?
2019 12 01
Figure eight i Neobux su maltene isto , rade se zadaci na istoj platformi. Meni je laptop ukljucen ceo dan pa mi se zadaci vrte konstantno i kad ulovim radim . Ja sam tu godinama tako da ne znam koliko je sad olaksano ili otezano pristupiti sajtu. Ima kliktanja reklama , ali to je mizerija. Glavni su ti zadaci koji mogu biti npr. prekucavanje racuna, pronalazenje dve iste slike , kategorisanje garderobe itd Za ankete uclanite muzeve , momke , tate i videcete kako ce stizati ankete , mi sve u kuci radimo duplo i stize vise vaucera :)
2019 12 01
Ko zeli da radi ankete, ja sam pocela i skoz je ok, mogu vam poslati link pa se javite da pocnete i vi :)
2020 01 28
Veoma isplativ posao od kuce i veoma jednostavan. Registracija koja je besplatna i kucanje kodova za reklamu a pritom nema potrebe za gledanje reklama, dobijate zaradu. Jedan kod iznosi 10 centi i veoma brzo zaradite novac. Isplate zarade povlacite na racun preko PayPal, vaseg racuna ili preko Westion union tako sto dovedete jos clanova da se registruju preko vas plus imate i 50% od njihovog rada. Mozete i odustati ako smatrate da ovaj posao nije za vas ali ja verujem da cete se veoma lako snaci jer vam nije potrebno znanje stranog jezika. Sa poslom mozete odmah krenuti i obezbediti sebi veoma pristojnu zaradu. Registraciju mozete izvrsiti na ovom sajtu: https://gtemoney.xyz/7949377351300/
2020 02 11
Upwork ali moraš znati engleski (ili eventualno neki drugi strani jezik, ali onda njega na baš visokom nivou) i imati veštinu koju ćeš da naplatiš - pisanje, dizajn, izrada sajtova, i slično, ili da si dovoljno snalažljiva da možeš brzo i lako da savladaš različite programe i pomažeš klijentima u svakodnevnom radu. Ima i drugih platformi za frilensere, kao i oglasa na Infostudu i LinkedIn-u, ali Upwork je, što se mene tiče, najbolji.
2021 04 18