Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sumnjivi ljudi i bezbednost na sajtu

@Ana, daleko od toga da se iko smeje tebi, samo se sprdamo, ne sa tobom, naravno. Razumem da si se uplasila, ali i sama prepiska ti je dovoljna da procenis da li hoces ili neces raditi licno preuzimanje, a ako se i dalje plasis- ili ne ides sama ili odustanes od te opcije i kraj.
2019 11 24
> AnaFilipovic99: > Vidi se da devojke koje mi se smeju nikad nisu imale neprijatne situacije s manijacima (ne mislim na ovu situaciju konkretno). Nadam se da ce tako i ostati, ali nije na odmet pripaziti da se to nikad ni ne desi. Ja sam iz dobre namere htela da skrenem paznju 😊 Meni stoji broj za viber, veruj mi razne poruke su mi stizale, zadnji put od nekog crnogoraca što traži gaće i čarape 😂😂😂 uputila sam ga kulturno na one vanile 😂 a spopadali su me razni manijaci i noću kad se vraćam iz skitnje i u klubovima i na poslu, svaki put sam se uspešno odbranila 😂 mada sam sa ženama u životu imala više problema, dolazilo je i do tuče, čupanja, gađale smo se štiklama 😂
2019 11 24
> AnaFilipovic99: > Drage devojke, nisam dugo na sajtu tako da ne znam da li su bile ovakve teme. Ako se ponavljam, unapred se izvinjavam. > Kontaktirala me je doticna clanica (zensko ime) trazeci da vidi jos mojih stvari I PITALA ZA LICNO PREUZIMANJE, a kada sam je pitala sta tacno trazi nije precizirala. Tu mi je vec bilo sumnjivo i usla sam na profil da vidim o cemu je rec. Osoba nije imala utiske, a u zeljenim stvarima je imala samo stvari koje su obucene (na devojkama), a medju njima su se nasle i sada vec poznate nosene gacice. > Dva minuta nakon ovoga mi je stigla jako cudna poruka, nisam znala da li je sprdnja ili nesto drugo ali nisam zelela da zalazim u to. > Poprilicno sam se uplasila jer sam shvatila da sam imala par licnih preuzimanja i da sam svaki put isla sama bez nekog preteranog razmisljanja. > Evo poruka pa procenite same, a pamet u glavu u svakom slucaju, jer nikada ne znate ko je sa druge strane konverzacije ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ce48dafa7077be63f4453787a76021c6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f535b93d051c7261f2ec75d868a0ba8b.jpg) Poprilicno bolesno, "ja sam musko ali se osecam kao zensko ako ne smeta"..... wtf...
2019 11 24
Možda je transrodna osoba.
2019 11 24
> GabiProdaja: > > AnaFilipovic99: > > Sakrila sam ime jer ne zelim da gresim dusu, ko zna ko je, sta je i u kakvom je psihickom stanju. U svakom slucaju je toj osobi najmanji problem da napravi drugi nalog gde opet nece imati ni utiske ni predmete. > > Objavljivanjem imena mislim da necu nikoga uciniti bezbednijim. > > Nasa sigurnost je na nama samima. Nemojte da vas mrzi da proverite osobu. Ukoliko je licno preuzimanje-neka to bude od osobe sa dosta utisaka, u sred bela dana i na mestu sa puno ljudi, a najbolje bi bilo da imate i nekoga sa sobom. > > Ja sam svoju lekciju naucila, a nadam se da ce i druge na ovom primeru > Duso, ne treba ti pratnja, ja to i ovako radim > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef30388a6f2862d3061b1cc675aa2410.jpg) Hhhhhhahahahahaha
2019 11 24
1 2