Moj profil
Postavke
Utisci
Razgovori
Omiljeno
Odjavi se
Registracija
Uloguj se
Registracija
Uloguj se
Kategorije
MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.
Forumi
/
Informacije koje se tiču korisnika
/
Saveti o upotrebi sajta
/
POSTA POCELA DA RADI :)
leptirica
Ja sam slala juce dosta paketa. Ovi paketi sto ni su isli preko Bg i Ns su vec danas stigli,ostali imaju status samo prijema
Ja sam slala juce dosta paketa. Ovi paketi sto ni su isli preko Bg i Ns su vec danas stigli,ostali imaju status samo prijema
2019 12 13
ninanica
Poceli su da rade ali ne garantuju kada stize paket ....mslm...sto su i pocinjali kad ne znaju... kada ne garantuju da stize sutra dan paket.. :')
Poceli su da rade ali ne garantuju kada stize paket ....mslm...sto su i pocinjali kad ne znaju... kada ne garantuju da stize sutra dan paket.. :')
2019 12 17
jelena2606
Ja sam juce poslala za Kraljevo.Ma pracenju vidim da je vec stigao u Kraljevo..Meni juce poslat paket iz Novog Sada,nije mrdnuo .
Ja sam juce poslala za Kraljevo.Ma pracenju vidim da je vec stigao u Kraljevo..Meni juce poslat paket iz Novog Sada,nije mrdnuo .
2019 12 17
trenerkice
Situacija ista kao u vreme strajka, jos uvek nisu isporucili ni one pakete od pre strajka
Situacija ista kao u vreme strajka, jos uvek nisu isporucili ni one pakete od pre strajka
2019 12 17
Jasmina30
Ali juce, kod mene postar nije hteo da.dodje tacnije ovustavili su od.10'primanje posiljaka 😌😒
Ali juce, kod mene postar nije hteo da.dodje tacnije ovustavili su od.10'primanje posiljaka 😌😒
2019 12 21
Jelka995
Pocela, ali kao da nije, meni je poslat paket u cetvrtak, nije mrdnuo iz NS
Pocela, ali kao da nije, meni je poslat paket u cetvrtak, nije mrdnuo iz NS
2019 12 21
Marinzy
Cao, moze pomoc:) Ko placa postarinu (obicna, postexpres itd), kupac ili prodavac? Hvala puno na pomoci!
Cao, moze pomoc:) Ko placa postarinu (obicna, postexpres itd), kupac ili prodavac? Hvala puno na pomoci!
2019 12 21
Jelka995
Uglavnom kupaac :)
Uglavnom kupaac :)
2019 12 21
Marinzy
> Jelka995: > Uglavnom kupaac :) Hvala!
> Jelka995: > Uglavnom kupaac :) Hvala!
2019 12 21
1
2
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i menjati odeću
Kupi - Prodaj
Popularne teme na forumu
Kozmetika i sve vezano za nju - ...
644
Precenjeno... part 2
1142
POTENCIJALNI PREVARANTI
1209
Sta radite kada ostave NEGATIVAN IZ ...
103
Crna lista
3034
Krediti, Usluge, "Nestanak" predmeta sa ...
66
Trazim svecanu odecu
399
Kafa? Da li je pijete?
61
Skorašnje teme
Povoljne cene na profilu
1
Hilo glo uredjaji
2
Rasprodaja
1