Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Lazna ZARA?

Caos ljudi,zanima me odakle toliko stvari zarinih sa etiketom? Da li je to lazna zara,mada ima i onu etiketu sto visi zara,ali otkud devojkama toliko te robe sa etiketama i prodaju malo jeftinije,kakva je tu zarada? Nista ne razumem 😂😂
2019 12 21
Skoro je bio crni petak, pa je vecina stvari u Zari bilo 50% sniženo, tako da su ljudi (bar izgleda tako) kupovali i sto im ne treba, da bi kasnije preprodavali na sajtovima. To je neko moje mišljenje o trenutnoj navali novih Zarinih stvari na sajtu.
2019 12 21
Ajde sto prodaju po nizoj ceni u redu, ali sta je sa ovima cije su cene vise u odnosu na one u radnjama?? Ko to kupi? Naletim ovde na tuniku iz P. S Fashiona, trenutna cena u radnji 2990,ona je prodaje 3700. Haljina koja je Snizena na 2500,kod nje 5000. Pojedinci uopste nemaju meru. Pa kao da je neko lud i ne prati nista, pa ko se upeca, upeca.. Jos clanica ima dosta ocena, znaci ladno nasedaju na to. Polovna Tiffany haljina ovde 8000,a nova bila u radnji 5000 pre god dana. I mnogo jos takvih primera..
2019 12 21
Kupi neko ko u svom mestu nema Zaru i slicno, i najverovatnije nema uvid u aktuelne cene... Pretpostavljam da je tako.
2019 12 21
I da nema Zaru u svom mestu, uvek može proveriti cenu na sajtu. A sto se tiče ostalih stvari.. Videla sam da žena prodaje ranac iz Sinsay-a koji je bio 150 dinara, za 1000, pa kao posle snizila na 600. Takodje, druga clanica je prodavala kofer istog brenda po ceni od 4000 i navodno je iz inostranstva (jer nigde ne piše Sinsay, a ni etiketu nema), a zapravo je kofer bio 2000. Kupila sam isti takav, tako da znam svaki detalj kako izgleda. > Icka89: > Kupi neko ko u svom mestu nema Zaru i slicno, i najverovatnije nema uvid u aktuelne cene... Pretpostavljam da je tako.
2019 12 22
Kod nas možete uvek kupiti ženske stvari iz nove kolekcije brenda Zara i H&M. Mi ne kupujemo za crni petak i na ostalim popustima jer imamo svoje dobavljače od kojih često nabavljamo novu robu sa etiketom. Sve naše cene su UVEK 40% posto niže od aktuelnih cena u Zari i H&M-u. U pitanju su Zara i H&M iz Nemačke što je velika prednost jer je roba za naše tržište daleko nekvalitetnija. Ne znam da li neko ima lažnu Zaru, mi je nemamo. Od skoro smo na sajtu, ali članice koje su već kupile kod nas su prezadovoljne. Pogledajte našu ponudu i pitajte šta vas zanima. Kupujte kvalitetno po niskim cenama. Vaš SmartShop. 🤗❤️
2019 12 24
ja sam donosila iz spanije zara garderobu bas zbog preprodaje tamo je jeftina marka zara
2019 12 25