Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Perike za decu - info

Ljudi, znam da su bile slične teme, ali me zanima nešto konkretnije. Naime, dete iz škole od rođenja nema kosu, kolege su došle na ideju da sakupimo novac (planiramo uz saglasnost roditelja, naravno, nadamo se da će pristati) i kupimo joj periku. Gde kupiti (ne mislim na MK), cene, veličine, itd. Nismo upućeni pa bi nam svaka info bila od koristi. Pišite ovde, a možete i u inbox, mada mi je lakše u temi da propratim sve. Hvala!
2020 01 14
Vlasuljari prave perike. Kod njih cete moci i da kupite. Verovatno ima par u Bgu. Pokusajte na netu.
2020 01 14
@Shyshymiga, hvala. Potrebne su mi detaljnije informacije, javite se😊
2020 01 14
Od ex krojacice cerka je vlasuljar. Probacu da je nadjem pa ti javljam kontakt.
2020 01 15
Da li Vam fali donacija?
2020 01 15
> Elenahana: > Da li Vam fali donacija? Ne, hvala ❣️Ima nas dosta, čim razredni dobije odobrenje roditelja, krećemo u potragu za odgovarajućom perikom. Srebrna mi je poslala kontakt jedne gospođe, pa ćemo joj se javiti, nadam se. Hvala svima❤️
2020 01 16
> MinaMasa: > Ljudi, znam da su bile slične teme, ali me zanima nešto konkretnije. Naime, dete iz škole od rođenja nema kosu, kolege su došle na ideju da sakupimo novac (planiramo uz saglasnost roditelja, naravno, nadamo se da će pristati) i kupimo joj periku. Gde kupiti (ne mislim na MK), cene, veličine, itd. Nismo upućeni pa bi nam svaka info bila od koristi. Pišite ovde, a možete i u inbox, mada mi je lakše u temi da propratim sve. Hvala! Divni ste!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2020 01 18
Gladiola, hvala❤️
2020 01 18
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/bolest-me-je-ucinila-boljim-covekom-pobedio-karcinom-a-sad-pravi-perike-za-obolelu/pk8btcq
2020 01 21
Jao, Srebrna❤️❤️❤️
2020 01 21