Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pitanje za sve :)

Naravno da nije lako obradjivati zemlju, ali se sve to moze uprostiti, a i pritom znas sta jedes, a danas se ne zna sta jedemo!! [:tuzan]
2013 08 29
Iskreno, ja sam pored moje struke prevodioca završila i školu šminkanja. Imam i daktilografski kurs. Veoma mi znači da imam plan B ako zapne skroz naskroz. Odem tamo, izdajem stan u centru Beograda. Uvek ima ljudi s parama. Svoje imanje, pa lepo baštica. Bitno da je pošteno
2013 08 29
bas tako tacckka ja godinama jedem samo hranu iz sela tj povrce i deo voca..puno truda moje mame i tetke ali nije nista to jeftinije od grada samo zdravije
2013 08 29
Razumem Majo potpuno. Ne bih nikako mogla da živim u tolikom sivilu. I Beograd je siv, nije da nije, ali je dinamika drugačija. na Zapadu ajmo samo juriti lovu. Meni to ne prija
2013 08 29
I nije samo zdravlje, to je najbitnije
2013 08 29
Slazem se pcelice u potpunosti [:poljubac]
2013 08 29
razumes me vesna ja gledam svaki dan im je isti kuca posao [:smejuljiti] i slobodan dan obicno soping i hrana..nista vise. tacckka ja sam pre puno mami pomagala u basti tako da znam koja je to muka i trud,kopati po suncu,polivati uvece komarci jaoo [:smejuljiti]
2013 08 29
ja se za mesec dana selim na selo koje je udaljeno 8 km od grada,bas daleko [:keziti] imam vocnjak,basticu,cvece,..bice lepo i jedva cekam ali bice i posla vise,sreca sto selo nije zabaceno,fino je uredno.
2013 08 29
Drage moje, drago mi je da vam se dopala tema [:lepota] Ja moram da vas napustim, dusa mi spava . [:pospan] Laku noc svima [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 29
ma na selu je predivno verujte,jaoo jos malo pa ja odo na fakultet i to mi vec sad tesko pada, na selu moras da radis ja eto vozim traktor i idem u polje sadim, berem, riljam ali to nista nepada meni tesko, ja jedem ono sto sam ja sadila, zalevala i brala, idem u setnje sam mojim psima kroz sumice kad dodjem kuci igram se s macama po dvoristu, neznate vi devojke kakvo je to uzivanje
2013 08 29
i uzivanje ako znas i zdravije je.svaka cast kad sve to radis [:osmeh]
2013 08 29
RrAaVvEen kazi im kako je divno [:smejati] Bas bih volela da se uvere u ono sto pricaju [:smejuljiti] Drage moje pa vi niste svesne kakav je zivot na selu..joooooj [:plakati]
2013 08 29
kakav??
2013 08 29
Tezaaaaak..mnogo tezak [:tuzan] Moji se ne bave poljoprivredom vise ali dok su se bavili pa to je bilo strasno.Ustajanje u 5,odlazak na posao u firmu,dolazak u 4,u pola 5 vec si na njivi,crkavas od posla,sunca,gladi,zedji,dolazak kuci oko 9,tusiranje i odlazak u krevet jer si preumoran,nemas snage ni fa veceras [:besan] Besna sam na nasu drzavu sto seljaci tako zive.
2013 08 29
gnrvesna, pošto imaš daktilografski kurs dodji da radiš sa mnom...moja daktilografkinja je spora kao puž [:smejuljiti]
2013 08 29