Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pitanje za sve :)

Kad ste vec kod komunalija i racuna, necete mi verovati ovo sto cu vam reci. Danas je mojoj mami stigao racun od elktrodistribucije na kome pise da ima dug od 2,46din :)))))) i ukoliko to ne izmiri da ce joj na to obracunati kamatu pa cak i tuziti :))))))) Kako smo se slatko ismejali dok smo to citali :) haos :)
2013 08 29
Ja ne bi mogla da zivim na selu.. Nista licno,da me neko ne shvati pogresno, ali sam navikla na grad, buku, autobuse, zurke, fakultet.. ne bi se uklopila na selu [:osmeh]
2013 08 29
ja idem oko nove godine.ali imam u planu par godina i da se vratim u selo.jer smo sve sredili za povratak [:lepota] [:lepota]
2013 08 29
Hhahah FANTASY , HIT [:smejati] [:smejati]
2013 08 29
Čoveku bre isekli za 1005 dinara struju!!!! Prelazi donju granicu od 1000 dinara. A ponovno priključivanje 850 kinti pa ti vidi. To sistem automatski štampa, al ne bi me ni to čudilo, slepci [:isfrustriran]
2013 08 29
ja zivim na selu blizu Sombora, mama i tata rade ali im je plata minimalac, mama dobije svaka 3 meseca, radimo zemlju, drzimo stoku i opet isto sr++e, sve je knap, kriza je svuda, nije lako dvoma srednjoskolaca lako placati za skolu mesecne karte, davati dzeparac i 100 dr stvari, ovde se na selu ljudi mole kad ce kisa, od nje mu zavisi citava godina rada na polju ako nema kise nema ni para, ono malo sto dobijes ulazes opet u zemlju i tako u krug. Lepo je ziveti na selu, priroda,zivotinje, ali je i jako tesko nije sve kao u bajci
2013 08 29
Vesna, toga nema na selu, stavis solarne ploce i ne placas struju [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 08 29
Napredno, a? Niste ni otišli, a sve spremili za povratak. Ne mislim ništa loše ovim komentarom, ali nekako ne mogu da spojim Njujork sa selom
2013 08 29
Meni je lepo kad odem u vikendicu. Imamo i dva predivna psica rase dodz [:smejuljiti] Voce, povrce, kukuruze. Cist vazduh, uvece nebo puno zvezda. Kad legnem napolju se cuje gomila insekata [:lepota] Milincic [:osmeh] A bas da zivim na selu ne znam kako bih. Prodavnice dosta udaljene, uvece mrakaca, zimi je psyho, nema zive duse na putu vec od 17h...
2013 08 29
[:smejati]
2013 08 29
Nisam ni mislila da je sve seoska idila... Taman posla, Meni su poreklom i mama i tata sa sela. Tata iz Vojvodina, mama okolina Ćuprije. Gledam kako sistematski upropašćuju najplodniju zemlju godinama i muka me hvata! A lepo nam Japanci nudili da uzmu u zakup na 99 godina. I da Srbija bude podmirena i da oni imaju da im se ispalti, ali NE! Neko je bio pametan... Sad na plodnom tlu niču hale u kojima se skladišti uvozna roba umesto da gajimo voće i povrće i da nas Bog vidi
2013 08 29
moj muz je otisao i vec je 17god i muka mu je od svega tamo..a ja imam u planu da odem dok dobijem pasos i onda se vratimo i zivimo u selu a sto se tice spremanja kuca ne moze se napravi za godinu ili dve..ove godine je stigao namestaj i pri kraju smo..tako da ne moram da mislim o tome gde cu kad se vratim
2013 08 29
Lepo [:osmeh]
2013 08 29
nisu ni sela sto su nekad bila [:jezik] ...volim selo u mom rodnom kraju ali sa ovom pamecu ne bih mogla ziveti tim zivotom...mada, ko zna, nikad se ne zna sta nosi dan, a sta noc [:osmeh]
2013 08 29
Vesna tamo ti je sve beton,on danima kuka sto nije u Srbiji..tako da veruj mi da je ovde lepse,tamo su pare ok.ali zivot je za mene ovde bolji. a selo nam je 25min kolima,tako da mozes da odes kad pozelis.zime i nisu tako dosadne barem ne meni,volim da tad pecem i spremam svaki dan,hleb,kifle mmm. [:smejuljiti]
2013 08 29