Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pitanje za sve :)

e ovako zivela sam u centru grada 23god i udala sam se u selu BLIZU beograda meni to nije blizu ali ajde kazu da je blizu 20min kolima od beograda ali naj ozbiljnije od uvek sam smatrala da u selo uvek ispastaju deca samo zato sto ja kad sam bila klinka mogla sam da upisem razne sportske aktivnosti i sama sam isla a sad ja moram da odvojim pa skoro 4sata da odvedem moju decu na trening [:uplasen] da sam radila to bi bilo nemoguce automatski bili bi liseni bavljenje sporta bar dok ne porastu [:tuzan] a poljoprivreda pa kod mene kuci jedino moja svekrva sto ima bastu a ja i moj muz nista ne radimo [:stidljiv] zivimo od njegovu platu ovo najrealnije mislim ,,imati dobru platu i ziveti na selo ili daleko od buke je pun pogodak ,, [:lepota]
2013 08 29
U oviom godinama - DA....Nisam nikada živela na selu, i ništa ne znam o ratarstvu, povrtasrstvu i slično....Moj muž se zanosi sadnjom lešnika (neki njegov futur za penziju)....ali blizu grada...Za ne-daj bože, što se kaže..... Opušta me zelenilo a naročito voooooooodaaa...velika vooooooodaaaaa....to mi je VELIKA ŽELJA [:osmeh]
2013 08 29
BOGAMI VELIKI PROBLEM SA MALOM DECOM, NAROČITO AKO SU RODJNE U GRADU I NAVIKLA NA TAKAV RITAM...SELO BI ZA NJIH BILO SMOOOOOOOR [:tuzan] A I VELIKA MUKA ZA TEBE...RAZVOZI, DOVOZI....NE BI TU BILO NI "U" OD UŽIVANCIJE... [:jezik]
2013 08 29
joj jos da razvozim nego kako sam se udala tako sam i prestala da vozim pa kao som ceo dan sam po autobusima [:uplasen] sve da pocnem da vozim opet nego nesto me strah hvata [:sokiran] a vozila sam [:plakati]
2013 08 29
A NEEEEEEEEE, NIKAKO DRAJEL...POD HITNO ZA VOLAN [:osmeh] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 29
1 2 3 4