Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pitanje za sve :)

Zanima me koliko je vas spremno da ode da zivi na selo kada u gradu npr. postane nepodnosljivo tj, komunalije abnormalno poskupe tako da pola nas ne bude moglo da placa, plate se dovedu na minimum minimuma , penzije se skresu, uvedu nam na velika vrata GMO i td., pa da li su to dovoljni razlozi za vas da odete iz svega toga, zivite mirno, proizvodite svoju hranu i budete nezavisni!? [:osmeh] [:poljubac]
2013 08 29
ja bih sutra otisla,lepse mi je tamo..jedem zdravo,mir,tisina..jupi [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2013 08 29
Sta te sprecava ? [:osmeh] [:lepota] [:poljubac]
2013 08 29
Još ako ima životinja...idealno! [:osmeh]
2013 08 29
zasto da ne, ja sam otisla iz grada, pogotovo iz tih razloga... ali naravno bez kola je tesko, a kada ih imas do grada mozes uvek. a leti, dvoriste, bazencic, milina...
2013 08 29
Meni je selo divno (; Ali mozak mi je totalno ispran [:vrtoglav] Posle 5 dana vec ludim.. Navikla sam da spavam uz buku autobusa/automobila, da nema tisine.. [:vrtoglav] [:smejuljiti]
2013 08 29
porodica mi tu..muz ima kucu u selu,moja mama u istom delu samo sta cu sama [:tuzan]
2013 08 29
Lepše mi je u vikendici 100%, preporodim se od zelenila i mira. Mene posao prevoda ne sprečava da odem, laptop je stalno kod mene ionako. Zeznuto je malo za nabavku robe i slanje, jer je jedan šalter na celo selo. Normalno, deca treba da pohađaju dobre škole, tako da mi tu zapinje. Inače, već vidim sebe po stare dane u zelenišu [:osmeh]
2013 08 29
Da naglasim ako me niste razumele, ne ponekad da boravite , nego da bas zivite na selu [:smejuljiti] [:lepota]
2013 08 29
zivim tacckka jedva cekam da muz pristane.meni je milina tamoo.
2013 08 29
Ja zivim na selu ceo zivot i nista mi ne fali [:osmeh]
2013 08 29
Super pcelice draga [:lepota] I ja radim na tome [:smejuljiti]
2013 08 29
E pa sad opstrukcija [:isfrustriran] Mislim da bi me jesenji periodi ubili u pojam. Načelno je dosadno, nema se šta raditi kad zasivi. Leti bazenčić, kuca, maca, zeka,... Nešto sebe ne vidim u ratarstvu i poljoprivredi, kao ni hortikulturi, tako da to već ne znam, mislim da ne bih mogla
2013 08 29
Majo, pa jel ne idete za Njujork?
2013 08 29
Sta ce joj NYC, na selu je lepse [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 29
1 2 3 4