Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li iko kupuje na ovom sajtu?

Pri ovome mislim na robno-novčanu razmenu, a ne na robno-robnu razmenu! Drage devojke, ne želim nikome da zavirujem u novčanik, nego me prosto zanima da li je neko kupovao ove godine nešto preko ovog sajta? Nalazim dosta dopadljivih i povoljnih stvari na mk. Imam utisak da velika većina nije spremna da plati ništa sem ptt-a! ☺ (Kupila sam 2 stvari, ostale su na čekanju dok ne prodam nešto!)
2020 03 02
Kupujem redovno...💃
2020 03 02
I kupujem i prodajem i razmenjujem. :") Prosle nedelje kupila i razmenila i nadam se da cu skoro nesto i prodati. 😁
2020 03 02
Kupujem i tek nameravam, ali samo novcem od prodatih stvari, hahahahaah, ako jos nekad nesto prodam. :( Vise sam prodavala i 2 puta radila razmene.
2020 03 02
Kupila sam par stvarcica, izdvojila bih Nike jaknicu za 10tak € bukvalno nenosena, kozni kais i Tommy H dzemper za 800 Bas sam zadovoljna bila tim kupovinama i clanice su divne! Moze se iskopati svasta i kvalitetno i/ili firmirano po odlicnim cenama Vise prodajem, jer mi je ormar prepun bio zaista, sada sam malo smanjila haos, prodala sam dosta ovde, a cini mi se jos vise na instagramu tako da ono Mislim da se na sajtu mora i kupovati i prodavati da bi funkcionisalo sve 😊
2020 03 02
Redovno kupujem, ne znam kada sam poslednji put kupila u prodavnici😁
2020 03 02
Kupovala sam bas dosta,doduse vise na drugim dajtovima nego ovde.To je u poslednje vreme.Davala sam ponude ali se nismo nalazile oko cena.
2020 03 02
Kupujem kad mi se nešto baš jako svidi, a ne mogu to naći u prodavnici. Ove godine sam kupila samo jedan unikatni ceger, ali sam se nameračila na još par stvarčica, pa čim nešto prodam... 😊 Imala sam i loša iskustva sa kupovinom, pa sve više gledam kad je moguće lično preuzimanje...
2020 03 02
Ja samo ovde i kupujem :D Naravno i razmenjujem i prodajem. Kad mi nešto dugo stoji u ponudi, onda i poklanjam. Skoro sam poklonila sve sa profila :) I sad opet mogu malo više da kupujem, imam gde da stavim nove krpice :)
2020 03 02
Да ли ико купује? Пратим неке ствари месецима и оне ме још чекају 🤩 Више волим сајт него бутике!!! Купујем јер могу да размишљам колико хоћу и мени је овде боље и повољније. Они са којима бих ја радила размену НИКАД нису пристајали па сам осуђена на куповину. И избирљива сам јако па ми понуде не важе.
2020 03 03
Najvise razmenjujem i poklanjam.Nisam pri novcu da bih kupovala (mama troje dece).Njima uvek nesto treba i sad sam odlucila da ceo profil stavim na razmenu za stvari za devojcicu vel.98 i decaka vel.122 .Ako eto neko zeli neku razmenu,tu sam.Ali ovde ima jako dobrih stvari za male pare,a s'druge strane ima i previsokih cena za nesto sto ne vredi toliko.
2020 03 03
Ja definitivno vise kupujem nego sto prodam :) kupila sam skoro prelepu suknju, kao i jaknicu koja izgleda kao nova :) moram da kazem da sam haljinu koju trazim nasla u bitiku na raspordaji za manje para nego ovde na sajtu (doduse to me bas iznerviralo) pa sam konacno i nesto novo kupila xD
2020 03 03
Postarine je poslušala,cene kod pojedinih clanica haos tako da uvek cekamo po vecina centrima i radnjama snizenja
2020 03 03
Kupovala sam i previše. Prosto ne mogu da odolim kad naletim na nešto prelepo, kvalitetno i totalno u mom stilu a cena bude povoljna! Kako propustiti! 8-)
2020 03 03
Uglavnom kupujem stvari iz liste zelja. ☺️
2020 03 04
1 2