Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Novi bez pomociii jer ne citaju ali pisu

Svima vama Novima nema pomoci 😂😂😂😂
2020 03 03
:') :') :') :') :') Ala su se nakotili :') :') :') ili neko bolesno troluje :')
2020 03 03
😂😂😂 Sajber crne magije
2020 03 03
Stvarno ne znam sta je sad ovo odjednom 🤔
2020 03 03
😂😂😂😂😂😂😂
2020 03 03
Ima im spasa, ovo pomaze 100% !!!!! Potrebno je nabaviti dva mala identična ogledala, šest sveća i novu torbicu u kojoj se nalazi par novčica. Postavite ogledala na sto tako da budu okrenuta jedno prema drugome, između njih poredjajte sveće u krug a u njegov centar postavite torbicu sa novcem. Zapalite sveće, opustite se, a potom izgovorite magične reči: Kako se množi novac u ogledalu, tako neka se meni, Gospode, desi u stvarnosti da rasprodam odmah sve sa Krpica i obogatim se. Amin ! Ogledalca i novac drzite u torbici i protiv uroka obavezno dodajte glavicu belog luka. Ne govorite nikom o ovom ritualu da vam lošim mislima ne pokvari sreću, a zatim, svakodnevno, kada se ulogujete na MK, uzimajte po jedan novcic , držite ga u ruci, izgovarajte po jednu želju. Na primer: Zelim da se na Krpicama obogatim, Želim da sto pre rascistim svoj ormar i oslobodim nepotrebnih stvari, Zelim da crkne Admin i one vestice sa glupim pravilima, Zelim nov auto, stan, itd… Protrljajte novcic pa izgovorite:“Para na paru, para na paru!“ a zatim ga nezno vratite u torbicu. Vrlo brzo ce rezultati biti vidljivi. Kada se torbica napuni, OOdmah potrošite sav novac pa ponovite ritual. Na ovaj način jačate energiju novca koja će početi da dominira vašim domom.
2020 03 03
> GabiProdaja: > Ima im spasa, ovo pomaze 100% !!!!! > Potrebno je nabaviti dva mala identična ogledala, šest sveća i novu torbicu u kojoj se nalazi par novčica. Postavite ogledala na sto tako da budu okrenuta jedno prema drugome, između njih poredjajte sveće u krug a u njegov centar postavite torbicu sa novcem. Zapalite sveće, opustite se, a potom izgovorite magične reči: Kako se množi novac u ogledalu, tako neka se meni, Gospode, desi u stvarnosti da rasprodam odmah sve sa Krpica i obogatim se. Amin ! > Ogledalca i novac drzite u torbici i protiv uroka obavezno dodajte glavicu belog luka. > Ne govorite nikom o ovom ritualu da vam lošim mislima ne pokvari sreću, a zatim, svakodnevno, kada se ulogujete na MK, uzimajte po jedan novcic , držite ga u ruci, izgovarajte po jednu želju. Na primer: Zelim da se na Krpicama obogatim, Želim da sto pre rascistim svoj ormar i oslobodim nepotrebnih stvari, Zelim da crkne Admin i one vestice sa glupim pravilima, Zelim nov auto, stan, itd… Protrljajte novcic pa izgovorite:“Para na paru, para na paru!“ a zatim ga nezno vratite u torbicu. > Vrlo brzo ce rezultati biti vidljivi. > Kada se torbica napuni, OOdmah potrošite sav novac pa ponovite ritual. Na ovaj način jačate energiju novca koja će početi da dominira vašim domom. > Pa ovo je hit! :') :') :') Nasmeja me u ovo tmurno jutro! ,:)
2020 03 03
Oni ce u ovo i da poveruju hahah Sto je najgore ja licno Znam u RL ljude koji bi ovo primenili da procitaju !!! 😂😂😂😂
2020 03 03
> lilali: > Oni ce u ovo i da poveruju hahah > Sto je najgore ja licno Znam u RL ljude koji bi ovo primenili da procitaju !!! 😂😂😂😂 x-) x-) x-)
2020 03 03
Jao Gabi :') :') :') "Da vam losim mislima ne pokvare srecu....."ahahahahhaaa
2020 03 03
@Liiaii @GabiProdaja :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') Nema pomoci osim hitne pomoci, izgleda. :') :')
2020 03 03
> jelena2606: > Jao Gabi :') :') :') "Da vam losim mislima ne pokvare srecu....."ahahahahhaaa Daleko bilo :') :') :')
2020 03 03
Ali podforum pomoc na stranici a one se reklamiraju kao nove su, pa te se ne snalaze, te ovo, te ono Legendo, pa i mi smo nekad bile nove pa se sve ukapira za 10 minuta, tu pricu mogu da prodaju nekom drugom Okej mi je da neko pita za savet kako da poboljsa prodaju, slike, opise, kako da reaguju na potencijalne prevare itd al ovo je stvarno prevrsilo svaku meru
2020 03 03
Ja kada sam otvorila profil, posle mesec dana sam otkrila da postoji forum.. sumnjam da je to zbog saveta, jer vec ima takvih tema , vise je zbog reklame, odjednom u tom podforumu samo naslovi nova sam i slicno...
2020 03 03
Ja posle skoro godinu dana sam provalila kako se otvara nova tema ,:)
2020 03 03
1 2