Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc devojke :)

> GabiProdaja: > Rdjavom kupcu i dlaka smeta :D 😂👏👏👏
2020 03 12
> DoliBlack: > > jelena2606: > > Ali mi opet nije jasno,kako se upropasti npr dzemper,sto se meni desilo,ako je program za vunu?Smanjio se skroz,a temp je bila voda iz cesme?Ja sve dzempere perem na ruke po starinski ,:) > Možda zavisi i od mašine... Nemoj masinu da mi diras ,:) Tu sam posebno osetljiva.. :')
2020 03 12
Hahaha 😇
2020 03 12
Slažem se da nekima svašta smeta, srećom, nisam od tih 😄 Jednom davno mi je jedna članica iskreno odgovorila da se ne razmenjuje, jer joj retko šta odgovara kad uzme na neviđeno i ne proba. To je pošteno, ako znaš kakav si, ponašaj se u skladu sa sobom. I za kapute na sajtu koji imaju etiketu, pitaš da li su čuvani u vakumskim kesama, da li su imali kontakt sa duvanom, a za polovne i jeftine treba da se podrazumeva da ne mirisu na deterdžent, pa ako stignu sveže oprani i mirišljavi, potrebnih dimenzija naravno, to je plus pride. Inače, kad perete predmete od vune u masini (podrazumeva se i alpaka, kasmir, moher..) obavezno gasite centrifugu pored toga što koristite tečne deterdžent za osetljive materijale- vunu, svilu. Ako prodajete vuneni kaput u odličnom stanju za 1500, sigurno vam se ne isplati da ga nosite na hemijsko, koje može da košta skoro isto toliko. To treba i kupac da podrazumeva. Takodje mi se podrazumeva da kaput ne miriše jako na zaprsku, tj. da ga ne držite u kuhinji ili trpezariji i da niste rucali u njemu kad vam se prosuo sos po rukavima 😄 Sve ostalo za one sa preterano osetljivim njuhom i večito nezadovoljne je besmisleno
2020 03 12
Ja nisam pusac, ali naravno da izlazim. Kada sam se vratila s jedne svadbe, kaput i sve sto je bilo na meni smrdelo je uzasno na cigarete. Htela sam da kazem da ne morate biti pusac a da se dim cigarete uvuce u garderobu. Kaput sam oprala u masini, na 30 c ( program za vunu i bez centrifuge) stavila omeksivac i sada je beo kao sneg i mirisljav. Clanici bih preporucila da ne vraca ni kaput ni novac, jer ako je kaput ocuvan ne smatram to kao gresku.
2020 03 12
Mnogo se ljudi izmotavaju ovde i prave se da su cistunci veliki .Ako zele novo kao iz radnje neka tamo kupuju. A kada preturaju po gomilama kod cigana onda im je cisto i mirisljavo.Ajte molim vas...
2020 03 12
Meni je poprilicno bezveze iskreno kada se uopste i govori o tome..Neko zivi u stanu koji ima vlagu,pa mu se i stavri osecaju,nekome su mozda roditelji pusaci pa ne mogu ni to da izbegnu,a neko mozda voli misris sarme po kuci..Hocu da kazem da ne znaci da je neko prljav/aljkav, a kao tako ispada...Svaka kuca vuce neki svoj miris.Ja recimo hocu da povratim od odredjenih mirisa omeksivaca,parfema ili onih jelkica u kolima.Sto je pokazatelj za cisto,jednostavno mi miris ne odgovara Svi znamo sta je prljavo,da ne nabrajam sada grozote,a sta je neki miris koji nema veze sa higijenom. Ja sam na sajtu kupila Martinke,fantasticne kao nove,obozavam ih <3 Dva meseca sam ih luftirala na terasi,posto nisu mogle da se nose od mirsa budji,vrv su stajale u nekom podrumu ili nekoj prostoriji koja ima vlagu.Ovde sam ih platila 4000 a uradnji iste kostaju 15000 din.Prezadovoljna sam tom kupovinom!
2020 03 12
> jelena2606: > Meni je poprilicno bezveze iskreno kada se uopste i govori o tome..Neko zivi u stanu koji ima vlagu,pa mu se i stavri osecaju,nekome su mozda roditelji pusaci pa ne mogu ni to da izbegnu,a neko mozda voli misris sarme po kuci..Hocu da kazem da ne znaci da je neko prljav/aljkav, a kao tako ispada...Svaka kuca vuce neki svoj miris.Ja recimo hocu da povratim od odredjenih mirisa omeksivaca,parfema ili onih jelkica u kolima.Sto je pokazatelj za cisto,jednostavno mi miris ne odgovara > Svi znamo sta je prljavo,da ne nabrajam sada grozote,a sta je neki miris koji nema veze sa higijenom. > Ja sam na sajtu kupila Martinke,fantasticne kao nove,obozavam ih <3 Dva meseca sam ih luftirala na terasi,posto nisu mogle da se nose od mirsa budji,vrv su stajale u nekom podrumu ili nekoj prostoriji koja ima vlagu.Ovde sam ih platila 4000 a uradnji iste kostaju 15000 din.Prezadovoljna sam tom kupovinom! Trebala si da unutar njih sipas sodu bikarbonu i za cas bi resila problem :)
2020 03 12
Ali cele su se osecale na budj sa svih strana!A kako to funkcionise sa sodom bikarbonom?Nisam znala za to..
2020 03 12
> jelena2606: > Ali cele su se osecale na budj sa svih strana!A kako to funkcionise sa sodom bikarbonom?Nisam znala za to.. Soda bikarbona neutralise sve mirise. Obuca mora biti suva. Sipas malo sode unutar obuce, rastreses kako bi se rasporedila po celom unutrasnjem gazistu i ostavis preko noci. To je moj spas za ove muske patike da mi ne bazde po hodniku :D
2020 03 12
Ahahahahah :D .
2020 03 12
1 2 3