Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc devojke :)

> jelena2606: > Milena..Hemijsko duzeg kaputa u skupljoj radnji za hemijsko ciscenje kosta 700 din..Gluposti...Kome treba sterilna stvar,bez ikakvog mirisa,jer nekome smeta duvan,nekome miris omeksivaca,najbolje da ne kupuje krpe na sh sajtu.Ima radnju pa neka kupi novo zapakovano u celofan Ako postoji boginja krpica, to si definitivno ti ❤ Ali dobro, razumem I devojke koje su osetljive na dim, ipak nam je I vazduh u zemlji toliko cist a I u kaficima se "ne pusi" alergicne su 😀
2020 03 11
> REASHOP: > Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 > Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), verovatno bi sve bilo u redu, ili ga, pak, uopšte ne bi ni kupila. ☺ Slazem se. Ja sam skoro kupila kozne cizme, koje su divne, nove ali toliko koza smrdi na duvan da je to strasno, cak se i moje stopalo oseti na duvan posle nosenja kada se izujem. A luftiraju se evo vec mesec dana i idalje je isto. Jesu one bile povoljne i zadovoljna sam kupovinom, ali kao nepusac osetim stalno taj miris i smeta mi. 🤭
2020 03 11
> OljaRaletic: > > REASHOP: > > Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 > > Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), verovatno bi sve bilo u redu, ili ga, pak, uopšte ne bi ni kupila. ☺ > Slazem se. Ja sam skoro kupila kozne cizme, koje su divne, nove ali toliko koza smrdi na duvan da je to strasno, cak se i moje stopalo oseti na duvan posle nosenja kada se izujem. A luftiraju se evo vec mesec dana i idalje je isto. > Jesu one bile povoljne i zadovoljna sam kupovinom, ali kao nepusac osetim stalno taj miris i smeta mi. 🤭 Recimo da te razumem, smeta ti dim, cizme ne mozes da operes. Ali kakve veze tvoje cizme imaju sa mojim pitanjem o kaputu? I vrlo je nekulturno vase ponasanje, nisam poslala niti pocepan niti star kaput, jedno pranje bi sve resilo, ako vam sve smeta lepo su par devojaka napisale- kupite novo u butiku 😊
2020 03 11
> MilenaP.: > > OljaRaletic: > > > REASHOP: > > > Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 > > > Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), verovatno bi sve bilo u redu, ili ga, pak, uopšte ne bi ni kupila. ☺ > > Slazem se. Ja sam skoro kupila kozne cizme, koje su divne, nove ali toliko koza smrdi na duvan da je to strasno, cak se i moje stopalo oseti na duvan posle nosenja kada se izujem. A luftiraju se evo vec mesec dana i idalje je isto. > > Jesu one bile povoljne i zadovoljna sam kupovinom, ali kao nepusac osetim stalno taj miris i smeta mi. 🤭 > Recimo da te razumem, smeta ti dim, cizme ne mozes da operes. Ali kakve veze tvoje cizme imaju sa mojim pitanjem o kaputu? I vrlo je nekulturno vase ponasanje, nisam poslala niti pocepan niti star kaput, jedno pranje bi sve resilo, ako vam sve smeta lepo su par devojaka napisale- kupite novo u butiku 😊 Ja sam odgovorila clanici koja je pricala za dim, ni vas kaput ni vasu situaciju nisam spomenula. Ovo je bilo uopsteno na konto pusaca/neusaca i razlicitog gledanja na istu stvar. 🙃 Nema potrebe licno da shvatate moj komentar.
2020 03 11
> OljaRaletic: > > MilenaP.: > > > OljaRaletic: > > > > REASHOP: > > > > Govorim iz perspektive nepušača. Kod stvari koje se ne mogu prati, obavezno napomenite u opisu da je iz pušačke sredine. Možda joj se kaput i dopada, ali prvi utisak je bio loš; da ne kažem šok. Čulo mirisa je bitno isto kao i čulo vida pri formiranju prvog utiska. 🌹🔍 > > > > Da je ona unapred znala na šta da računa i šta još da uračuna (povoljna cena + ptt + hemijko čišćenje), verovatno bi sve bilo u redu, ili ga, pak, uopšte ne bi ni kupila. ☺ > > > Slazem se. Ja sam skoro kupila kozne cizme, koje su divne, nove ali toliko koza smrdi na duvan da je to strasno, cak se i moje stopalo oseti na duvan posle nosenja kada se izujem. A luftiraju se evo vec mesec dana i idalje je isto. > > > Jesu one bile povoljne i zadovoljna sam kupovinom, ali kao nepusac osetim stalno taj miris i smeta mi. 🤭 > > Recimo da te razumem, smeta ti dim, cizme ne mozes da operes. Ali kakve veze tvoje cizme imaju sa mojim pitanjem o kaputu? I vrlo je nekulturno vase ponasanje, nisam poslala niti pocepan niti star kaput, jedno pranje bi sve resilo, ako vam sve smeta lepo su par devojaka napisale- kupite novo u butiku 😊 > Ja sam odgovorila clanici koja je pricala za dim, ni vas kaput ni vasu situaciju nisam spomenula. Ovo je bilo uopsteno na konto pusaca/neusaca i razlicitog gledanja na istu stvar. 🙃 > Nema potrebe licno da shvatate moj komentar. Ne shvatam licno, ali se onda skupite vi koje ne pusite, I pazarite jedna od druge mirisljave stvari 😊 Nisam poslala otrovan kaput, to je dim pobogu 😊
2020 03 11
> Ne shvatam licno, ali se onda skupite vi koje ne pusite, I pazarite jedna od druge mirisljave stvari 😊 Nisam poslala otrovan kaput, to je dim pobogu 😊 To i nije tako losa ideja, kao sto je svuda obelezena pusacka i nepusacka zona, pa svako bira gde mu vise odgovara. Ja cu inspirisana ovom temom sada da dodam u opisu profila da sam nepusac, pa sad, nekome ce mozda znaciti. Sto se tice vaseg problema, nadam se da cete uspeti da resite situaciju sa sto boljim ishodom za obe. Srecno! 🌷
2020 03 11
Evo ja sam i pušač i kučkarka ali se prva zgrozim kad otvorim paket i zapahne me smrad duvana/zaprške/vlage/životinja... Naravno da operem stvar pre nošenja ali desi se ponekad i da me to toliko odbije da leti pravac u kantu. Samo zamišljam koliko su aljkave osobe koje su u stanju da nekome prodaju smrdljivo i da opravdanje za to bude "pa polovno je". Sve stvari koje prodajem operem bar jednom mesečno iako stoje na suvom i čistom mestu, nekako mi je to osnovna kultura... ali dobro, očigledno ne mislimo svi isto. Nisam nikada tražila novac nazad u takvim situacijama ali potpuno razumem devojku koja se u ovom slučaju požalila...
2020 03 11
Ja sam kupila haljinu prosle godine, bila je "kao nova". Kada je stigla zaista je izgledala kao nova, odusevila me na prvi pogled. Ali taj miris, ljudi, ja sam htela da povratim bukvalno! I prala sam je, prala nekoliko puta, i verujte mi da i sada kada je vidim ja osetim taj neki miris i mislim da je nisam ni jednom nosila jer sam je nekako zapamtila po tome i dzabe sto je ona sada cista i divna. Znam da nema bas veze sa situacijom sa kaputom ali eto, miris nekada mnogo znaci.
2020 03 11
> pufnastapufnica: > Evo ja sam i pušač i kučkarka ali se prva zgrozim kad otvorim paket i zapahne me smrad duvana/zaprške/vlage/životinja... Naravno da operem stvar pre nošenja ali desi se ponekad i da me to toliko odbije da leti pravac u kantu. Samo zamišljam koliko su aljkave osobe koje su u stanju da nekome prodaju smrdljivo i da opravdanje za to bude "pa polovno je". Sve stvari koje prodajem operem bar jednom mesečno iako stoje na suvom i čistom mestu, nekako mi je to osnovna kultura... ali dobro, očigledno ne mislimo svi isto. Nisam nikada tražila novac nazad u takvim situacijama ali potpuno razumem devojku koja se u ovom slučaju požalila... Dzempere, pantalone, kosulje perem I ja 😊 Ali vuneni kaput nikad nisam prala u masini, svoje nosim u gradu koji je udaljen 40km, jer u mom nema hemijskog ciscenja. Moje krpice mi nisu posao, imam drugi hvala Bogu, pa zbog toga ne mogu bas sve sto prodajem da dezinfikujem I platim dodatno 2000 za put I hemijsko. Da imam vise vremena mozda I bih, ko zna.
2020 03 11
Ja sam za sve vuneno rizikovala i oprala u mašini na posebnom programu za vunu. I džempere i kapute... Sve je izašlo u top stanju. Jedino mora tečni deterdžent jer se drugi ne rastvara na 30 na tom programu za vunu. U mom slučaju se rizik isplatio, ali mogla sam baciti da nije 🤣 To se nikad ne zna kakvo će izaći, a baš imam i skupocenih stvari, tačno bih se ubila da sam upropastila... 🤣 Mama mi je greškom jedan takav džemper oprala na 40, pa se skupio na dečiju veličinu, ali ok je i dalje samo manji, evo ga ovde na prodaju sada... 🤣
2020 03 11
Ja sam dve vunene stvari upropastila u masini na programu za vunu :( Od tada se ne usudjujem...I jedan sako koji je bio fantastican.Unutra ogromnim slovima je pisalo samo suvo pranje.Ja se nappravim pametna i kao na ruke cu malo.Unakazim ga...Od tada samo hemijsko.
2020 03 11
I ja ću se tako igrati dok nešto ne upropastim 🤣
2020 03 11
Ali mi opet nije jasno,kako se upropasti npr dzemper,sto se meni desilo,ako je program za vunu?Smanjio se skroz,a temp je bila voda iz cesme?Ja sve dzempere perem na ruke po starinski ,:)
2020 03 11
Rdjavom kupcu i dlaka smeta :D
2020 03 12
> jelena2606: > Ali mi opet nije jasno,kako se upropasti npr dzemper,sto se meni desilo,ako je program za vunu?Smanjio se skroz,a temp je bila voda iz cesme?Ja sve dzempere perem na ruke po starinski ,:) Možda zavisi i od mašine...
2020 03 12