Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li vršite prodaju i kupovinu?

Ja sam obustavila. Za sad su mi rezervacije ok. Sve sto sam zelela da uzmem sam rezerisvala kod prodavaca koji su saglasni da je bolje da cekamo da sve ovo prodje. Pa kad ovo prodje i smiri se,pokupicu. :)
2020 03 30
Rezervacije su ok, radila bih ih, ali niko mi se i ne javlja. A bas imam dosta lepih krpica, okacenih juce i ovih dana. 😢😢😢 Slanje ne. U neka bolja vremena.😦😦😦
2020 03 30
I ja isto kupujem i prodajem i vršim rezervacije uz dogovor kada preuzimam pošiljku dezinfikujem operem prvo šta got da je u pitanju, pa onda probam dali odgovara a svoje posiljke sam i ranije prala i peglala pa slala bez obzira dali se radi o novom ili polovnom artiklu o tome kao prvo vodim računa. Nadajmo se da će ubrzo stvari vratiti se normali... ❤️
2020 03 30
Obustavila sam. Sve Sam obrisala cekam da prodje sve I da se porodim pa pun gas 😸😸😸
2020 03 31
Ja sam isto prekinula, ali redovno listam sajt da vidim sta ima :D za sad nista novo ne postavljam, a nakupilo mi se. Kad prodje sve ovo nastavljam. @nektarinaaa cestitam :)
2020 04 02
Ja sam, sto se tice kupovine - dogovarala sa ljubaznim clanicama za rezervacije. Imam neke poklone koje bi trebalo da posaljem a sto se prodaje tice - zavisi, ako se javi neko da je hitno, procenicu situaciju u posti pa cu da vidim da li da saljem ili da sacekam. Najbolje bi bilo kad bi svi rezervisali za dok ne prodje ovaj haos - mada, sa druge strane, mislim da ce posle ove situacije biti jos vise opterecene
2020 04 03
Prodaja se samo od sebe umanjila znatno kada je nastala ova trenutna situacija. Vise se rezervisu stvari nego sto se prodaju💕
2020 04 04
Prodaja se samo od sebe umanjila znatno kada je nastala ova trenutna situacija. Vise se rezervisu stvari nego sto se prodaju💕
2020 04 04
> jasminkajaca: > Prodaja se samo od sebe umanjila znatno kada je nastala ova trenutna situacija. Vise se rezervisu stvari nego sto se prodaju💕 Logicno... cenim da je svakoj zdravorazumnoj osobi bitnije zdravlje nego krpica i realno bi sad trebalo sve clanice uvedu rezervacije ¯\_(ツ)_/¯
2020 04 04
Ja sam u poslednjih par dana prodala vise stvarcica nego za prosla dva meseca maltene. Izgleda da nema pravila :) Uglavnom funkcionisem kao i ranije, i prodajem i kupujem i razmenjujem, osim sto ne idem svaki dan do poste nego jednom nedeljno, zbog njihovog i mog radnog vremena koji se ne poklapaju, i zbog ogromnih redova ispred. 😮
2020 04 13
1 2