Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dosipanje rakije u parfeme

Probaj sa vecom dimenzijom slike i uploaduj na postimage, bolje ce se videti.
2020 04 16
Mislim da je i ovo nabudzeno na metalu dovoljno, jer zašto bi neko to skidao i pritezao, sem ako ne otvara da bi dosuo. Izgleda cu morati da ostavim negativnu, što baš i ne volim. Ranije sam izbegavala, ali nema svrhe, svima kojima nisam ostavila negativnu, dobili su kasnije od drugih.
2020 04 16
Ma mislim onako sveukupno je bolje, mozda ce se i trunke videti kad je bolja slika i veca rezolucija. Da li ti je vratila pare?
2020 04 16
Ne, napisala je da nije nikad nikog prevarila i da nije primetila taj metalni deo, koji je baš vidljivo izgreban, miris joj se jednostavno nije svideo, retko šta joj odgovara od parfema.. i tu prestaje dalja komunikacija. Ja ne gubim nadu da će mi se oglasiti, a nada, izgleda, poslednja umire 😅
2020 04 17
O da, poznato je da svašta sipaju u original bočice, još pre nekoliko godina je bilo takvih prevaranata na sajtu. Čak je jedna članica, koja je imala profil i na Limundu, uvaljivala punjene bočice ko zna čime a imala je preko 1000 pozitivnih. Zaboravila sam koji joj je nik bio.
2020 04 17
Ostavi joj onda negativnu i upozorite javno ako znate da neko sigurno to radi (sa dokazima) da se druge clanice ne zeznu.
2020 04 17
Zgrozila sam se jos jednom ,da li je tako nesto moguceee ... Kako to prolazi ,ne mogu da verujem :,'( Pogotovo ti clanovi koji imaju na gomile pozitivnih .Kako se ne provali to , obicno bocice budu dobro zadihtovane fabricki , verovatno bi se primetiloda je neo otvarao i vracao kao u ovom slucaju.. Ja sam ovde na MK kupovala od clana"MILAN100" i za tog clana mogu da potvrdim da su originali ,besprekorni parfemi. Ali nazalost,neko vreme ga nema da izbacuje nove :'(
2020 04 17
Ali rakija 😂😂😂😂 Pa gde im to pade na pamet 😂😂😂😂
2020 04 18
> Icka89: > Zgrozila sam se jos jednom ,da li je tako nesto moguceee ... Kako to prolazi ,ne mogu da verujem :,'( Pogotovo ti clanovi koji imaju na gomile pozitivnih .Kako se ne provali to , obicno bocice budu dobro zadihtovane fabricki , verovatno bi se primetiloda je neo otvarao i vracao kao u ovom slucaju.. > Ja sam ovde na MK kupovala od clana"MILAN100" i za tog clana mogu da potvrdim da su originali ,besprekorni parfemi. > Ali nazalost,neko vreme ga nema da izbacuje nove :'( Da, Milan mi je nalazio neke nemoguce parfeme, odlican je 💜
2020 04 18
> Prase021: > O da, poznato je da svašta sipaju u original bočice, još pre nekoliko godina je bilo takvih prevaranata na sajtu. Čak je jedna članica, koja je imala profil i na Limundu, uvaljivala punjene bočice ko zna čime a imala je preko 1000 pozitivnih. Zaboravila sam koji joj je nik bio. Koliko se ja secam to su bile mama i cerka,koje su prodavale kozmetiku,sminku,parfeme i originalnu ambalazu punile svim i svacim. Ovde su blokirane,dok na Limundu jos uvek prodaju,a imaju i profil na FB .https://mojekrpice.rs/beosvastarica-103040 https://www.limundo.com/Clan/saska971
2020 04 18
Ne znam odakle im ta kozmetika, ali se secam da je jedna moja drugarica pre par godina prodavala neku markiranu sminku i kozmetiku koju je dobijala da prodaje (a ona ima procenat) od nekih poznanika. Prica je bila da je navodno to sanirana roba. Kupovale moja komsinica, mama, cak i ja uzela dve stvari, ali mi bilo sumnjivo narocito kad mi je komsinica rekla da je sminka koju je kupila cudna i suva. Posto su to bili Dior, Chanel i tako to sto nema datum nego kod, nismo ni proveravale dok mene nesto nije uhvatilo jedan dan pa sam na sajtu proverila dve stvari koje sam ja uzela i sokirala se isteklim rokom, potom uzela ono sto su mama i komsinica kupile i isto proverila. I kad sam joj rekla ona se naljutila na mene, pare nazad nismo dobili, s njom se ne druzim vise. Ja mislim da se ta sminka i kozmetika ili uzima besplatno ili za evro iz parfimerija najvise po EU i onda ovde uvaljuje na razne nacine i uz razne izgovore.
2020 04 18
> vekip60: > > Prase021: > > O da, poznato je da svašta sipaju u original bočice, još pre nekoliko godina je bilo takvih prevaranata na sajtu. Čak je jedna članica, koja je imala profil i na Limundu, uvaljivala punjene bočice ko zna čime a imala je preko 1000 pozitivnih. Zaboravila sam koji joj je nik bio. > Koliko se ja secam to su bile mama i cerka,koje su prodavale kozmetiku,sminku,parfeme i originalnu ambalazu punile svim i svacim. > Ovde su blokirane,dok na Limundu jos uvek prodaju,a imaju i profil na FB > .https://mojekrpice.rs/beosvastarica-103040 > https://www.limundo.com/Clan/saska971 Jeste, to su one.
2020 04 19
Mislim da sam konačno sklopila dogovor sa clanicom. A, to za šminku je tacno, kupuju na kilograme i niske su cene, s tim što ta skupocena sminka uglavnom traje mnogo duže, jer ima više konzervanasa koji joj održavaju duži rok upotrebe. Zato smatram da je bolje kupiti nesto jeftinije što traje kraće i sveže upotrebiti, makar ima manje tih štetnih sastojaka.
2020 05 07
1 2